Ailemden bıktım ve artık dayanamıyorum. Babam denen işe yaramaz herif evine bakmaz. Sabahtan akşama kadar yatar. Sürekli annemle kavga eder. Kavga etmedikleri gün yok neredeyse. Ben bu sene üniversite sınavına ailemin yanında çalışamayacağım için başka şehirdeki akrabamın yanında kaldım. Ama istediğim puanı alamadım. Şimdi de kafama vuruyorum bu evden defolup gidemedim diye. Benim tekrar akrabamın yanında kalmam zor. Ama bizim evde de kalırsam büyük sorunlar yaşarım. Bugün de arabadan dolayı kavga ettiler. Ben de dayanamadım. Ne kavga ediyorsunuz diye bağırdım. Babam anneme küfrediyor. Ben böyle babayı baba yerine koymuyorum. Bir de gelmiş annenle benim aramda olan konu sanane falan diyor bana. Ben senin neyinim diyor. Hiç iyi davranmıyon diyor. Sanki anneme de o şekilde davranıyormuşum gibi annene de bağırıyon diyor. Oysa hiç alakası yok. Ben anneme babama davrandığım gibi davranmam hiç. Abim desen o da babamın kopyası. Ben bağırdım diye geliyor. Sana bir şey mi diyorlar sana noluyor diyor bana. Babamdan nasıl nefret ediyorsam abimden de o derece nefret ediyorum. Ama bu yaptıklarını yanlarına koymayacam. Yemin ediyorum zaten sınav sonucum canımı sıktı. Kendimi öldüresim var.