SinHa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 767
Kardeş böyle cevap verdikçe çok itici oluyorsun. Düzgün yazıp konuşacaksak konuşalım. Yoksa birbirimizi üzmenin bir anlamı yok
AİHM nedir bilir misiniz?
Ülkendeki tüm hukuki yolları tüketirsin. Yine de haksızlığa uğradığını, ülkenin adaletinin işlemediğini düşünüyorsan son çare AİHM vardır. O da bir mahkeme.
Haksız çıkınca nasıl da kuduruyorsunuz
Bir bir R yapacaksınız daha.
Kaç yıldır forumdayım ben bu arkadaşın nasıl yetkili olduğunu bile anlamış değilim... Açık konuşayım ben bu arkadaşın yetkili olmayı hak ettiğini bile düşünmüyorum. Ve böyle düşündüğüm tek yetkili de bu arkadaştır.Kardeş böyle cevap verdikçe çok itici oluyorsun. Düzgün yazıp konuşacaksak konuşalım. Yoksa birbirimizi üzmenin bir anlamı yok
Sevgili Eren, kusura bakma ama, çürük elmalar için düzdüğün övgüler bile bu söylediklerinden daha mantıklı geldi bana.HDP Akp yı desteklese bu seferde HDP canımız,ciğerimiz dersiniz.Akp yı ve Tayyip Erdoğan'ı savunmana pes diyorum.Daha dün Atatürk heykellerini yıkan, Atatürke nefret kusan bir parti bugün sırf fazla oy almak için Atatürkçü duruş sergiliyor.Bunu bile göremiyorsun.
Kabul etmiyorum.Ben halen HAKARET ETTİĞİNİ düşünüyorum.
Tabii kıymetli kardeşim haklısın sen.O verdiğim örneklerden sadece 1 tanesi... Bunlar Su damlası gibi üst üste biriliyor...
Erdoğan ile Muhalefet aynı seçime giriyorlar hepsi aday çıkarıyor. Ama seçimi Erdoğan kazanınca Diktatör bozuntusu oluyor bu nasıl iş ? 18 yıldır kazandığı her seçimden sonra aynı söylemler. Ama kendileri seçimi kazansa Demokrasi kazandı halk tercihini yaptı olur bunlar doğru Sözler mi Allah aşkına. Ben neredeyse her hafta Muhalefetin grup toplantılarında veya çıkışta basına yaptığı açıklamaları takip ederim sözler hep bu düzeyde. Diktatör Saray yönetimi tek adam rejimi. ( Adam seçimle gelmiş referandum kazanmış halk seçmiş hiç umurlarında değil sadece ağıza geleni söylemek. )
Üstüne üstte sadece 3-4 Tweet'ini attığım bir isim nasıl oluyorda Ana muhalefet partisinde İl başkanı oluyor bunca senedir ? O atılan küfürlere hakaretlere rağmen. Kemal Kılıçtaroğluda eksik kalan birisi değil yaptığı sözler ile.
Hee hee kesin öyledir. Size Vahii geliyor heralde. Hemen şıp diye anladınız dimi meseleyi hangi yıllardan bahsettiğini. Günümüz varken neden onca yıl geriye bakıyoruz ayrıca ?
Merak etmeyin yakında benden kurtulacaksınız.Kaç yıldır forumdayım ben bu arkadaşın nasıl yetkili olduğunu bile anlamış değilim... Açık konuşayım ben bu arkadaşın yetkili olmayı hak ettiğini bile düşünmüyorum. Ve böyle düşündüğüm tek yetkili de bu arkadaştır.
Ben senin yetkililiginden o kadar memnunum ki bırakmanı asla istemem.Merak etmeyin yakında benden kurtulacaksınız.
Kabul etmiyorum.
Benim tanıdığım Usain bu değildi. Hele ki bir yönetici olarak hem de!Haksız çıkınca nasıl da kuduruyorsunuz![]()
Benim tanıdığım Usain bu değildi. Hele ki bir yönetici olarak hem de!
18 yaşını geçenler AKP'li mi oluyor? Veya moderatör robot mu olmalı? Fikir belirtmesin mi?Açıkçası Yönetici olmadan öncede böyleydi. Taa Sardaukar zamanındada yazdığı yorumlar bu şekildeydi.
Toyluğuna veriyordum. 18 yaşınıda geçti Moderatörde oldu ama hep aynı yolda devam ediyor...
18 yaşını geçenler AKP'li mi oluyor? Veya moderatör robot mu olmalı? Fikir belirtmesin mi?
Fikir belirtme var fikir belirtme var. Sorun şu ki sen fikir belirtmiyorsun isim vererek, alıntı yaparak aşağılıyor, partizanca saldırıyorsun.18 yaşını geçenler AKP'li mi oluyor? Veya moderatör robot mu olmalı? Fikir belirtmesin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl siz bu yaşa gelmişsiniz hala tek adama güveniyorsunuz.