Age Of History 2 Başlattığımda Hiç Bir Tepki Vermiyor

pandoWz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sorunum başlıkta yazıyor, oyun orijinal Steamden başlattığım zaman 5 saniye oynuyor olarak gözüküp sonradan oynamıyor olarak gösteriyor. Oyunu uzun zamandır oynuyorum mobil ve emilatörden açılmasını çok isterim. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Son düzenleme:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Oyunda bir kaç sorun var. Bende oynaması basit diye oynuyorum az çok. Oyun yapımcısı tek kişi ama tembel ve hatta oyun ile uğraşmıyor artık pek. Eski adı Age of Civizilation 2'ydi sonra bu adı yaptı. Doğru düzgün güncelleme gelmiyor yani. Bazen bir kaç kez oynadıktan sonra oyun açılmayabiliyor. Yükleme 100% oluyor ve oyun kendini kapatıyor. Tek çare oyunu silip yeniden yüklemek. Ben hep öyle yapıyorum.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@pandoWz, Steam kütüphanesinden oyuna sağ tıklayınız. Sonra özelliklere tıklayınız. Oradan yerel dosyalara giriniz. Son olarak orada "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula..." var oraya tıklayın. Bu kadar. ?

pandoWz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Dosya doğrulama yaptım fakat hala oynuyor yazısı olup sonra oynamıyormuş gibi gösteriyor. Başka çözüm yöntemi var ise söylerseniz çok sevinirim.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Dosya doğrulama yaptım fakat hala oynuyor yazısı olup sonra oynamıyormuş gibi gösteriyor. Başka çözüm yöntemi var ise söylerseniz çok sevinirim.
Oyunu kökten silip yüklemek Türk usulü bir yöntem. Deneyebilirsiniz, ki oyun 400 MB birşeydi diye hatırlıyorum.

pandoWz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İade ettim sonra tekrar aldım, bu konuya bir kaç gündür cevap vermedim çünkü bilgisayarı Windows 8.1 yaptım. Acaba düzelir mi diye düşündüm ki düzeldi, oyuna girdi. Buna benzer hata bir kaç oyunda da olmuştu fakat hepsinde düzeldi. Konu çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkürler. :)