Beyler birbirimizle falan savaşabiliyor muyuzİndiriyorum az kaldı.
evet hatta bazı görevlerde 2 kişi bir olup bilgisayara karşı savaşabiliyoruz

Beyler birbirimizle falan savaşabiliyor muyuzİndiriyorum az kaldı.
ben bi türlü oynayamadım ya product key istiyor
valla msn kullanıcı adım şifremle bi live da hesap açtım free sonra oyunun içinde giriş yaptım live a bilgileri sonra play e tıkladım sorunsuz girdi bendende key istiyodu..
nasıl indiriyoz birisi banada yardım etsin pc olarak yok mu xbox sitesine gidiyor
[MENTION=54440]halil413[/MENTION] buradan indirebilirsin.http://www.ageofempiresonline.com
oyunda oyuncular bırbırlerıne altın et odun gonderebılıyor mu?????
oyunda hero sistemi var mı?Evet ama central city'de öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla. co-opta yanlışlıklada olsa o ekranı açmıştım, gönderilebiliyor.![]()
oyunda hero sistemi var mı?
3 lvl olan birisi saldırı alabilir mi???
arkadaşlar herşeyi haptım, live ID mi giriyorum ancak "downloading profile " aşamasından sonra hata veriyor, Xbox live e ulaşılamıyor gibi bi hata veriyor nedir ?
@fraud3 su lvl 3 te dock gorevı var mycanean trader nedir bir turlu yapamadım
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
surdakı gorev
http://ageofempiresonline.wikia.com/wiki/Bright_Lights,_Big_City
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:08 ----------
ne gerekıyorsa yapamadım
öncelikle belli bir seviyeye gelmen gerek (sanırım 3 level olmak gerekiyordu) Daha sonra göreve davet edeceğin kişiye parti isteği yolla.Partine girdiğinde haritayı aç ve yapmak istediğin göreve tıkla.Görevde CO-OP ALLOWED yazmalı yoksa o göreve birisi davet edilemiyor demektir.göreve tıkladıktan sonra sol altta co-op'un yanında tik olmalı yoksa sen koy tiki.. sonra begin quest de ve partideki kişinin yanıtlamasını bekle.daha sonra oyun kurulacak ve başlayacak..oyunda bır kısıyı nasıl goreve davet edıyoz???
hero sistemi yok. 3 lvl olan biriside saldırı alamıyor.aslına bakarsan 10 levelde saldırı alamıyor 20 levelde.ancak arenaya gidersen başka oyuncular sana saldırabilir ve tabi sende onlara saldırabilirsin..yine de asla central city'ne saldıramazlar.arenada savaşa başladığınızda herkes 0 dan başlıyor şehri kuruyorsun asker basıyorsun gönderiyorsun diğer aoe serilerindeki gibi.