- Reaksiyon puanı
- 12
Sabahtan beri patch indiriyorum ya!
aynen ya ne patchmiş arkadaş
Sabahtan beri patch indiriyorum ya!
Ben 9. seviyeye geldim. seyive 5 ve 7 arasında bir göreev çıkıyor.o görevle birlikte spartaya gidiyorsunuz ve pvp olayı aktif oluyor. 1v1 ve 2v2 seçenekleri mevcut. ayrıca görevlerde co op (yani 2v1 bilgisayara karşı oynuyorsunuz)da mümkün.diğer age of empires serilerinin yerini tutmaz ama fena oyun değil![]()
evet seviye kasmak çok avantajlı başlarda.zaten pvpde adam bulamadım daha hiçbu olay guzelmıs o zaman direk seviye kasalım![]()
Bunu nasıl başardın ? Pre. üye misin ?Ben 9. seviyeye geldim. seyive 5 ve 7 arasında bir göreev çıkıyor.o görevle birlikte spartaya gidiyorsunuz ve pvp olayı aktif oluyor. 1v1 ve 2v2 seçenekleri mevcut. ayrıca görevlerde co op (yani 2v1 bilgisayara karşı oynuyorsunuz)da mümkün.diğer age of empires serilerinin yerini tutmaz ama fena oyun değil![]()
Bunu nasıl başardın ? Pre. üye misin ?
Lvl 4'teb sonraki görevlerde pre. üyelik istiyor abi. Varsa 4 lvlden sonra görev yapan başka biri lütfen şu cahilliğime bağışlayıp yardım etsin .hayır. öyle sabahtan akşama kadarda oynamıyorum.görevleri takip edin iyi exp veriyor![]()
produce key filan diyor?
profil aç filan diyor nasıl gircez
istemiyor üyelik. muhtemelen envanterin dolmuştur.sağ üstteki tuşlardan biri envanteri açıyor.orda takılabilecek itemlere sağ tıklayarak tak.1 den fazla depolanabilenlerlede crafting yapılıyor veya central towndaki markete satıp coin kazanabilirsin.Lvl 4'teb sonraki görevlerde pre. üyelik istiyor abi. Varsa 4 lvlden sonra görev yapan başka biri lütfen şu cahilliğime bağışlayıp yardım etsin .
Abi hakkikaten aynı oyunu mu oynuyourzistemiyor üyelik. muhtemelen envanterin dolmuştur.sağ üstteki tuşlardan biri envanteri açıyor.orda takılabilecek itemlere sağ tıklayarak tak.1 den fazla depolanabilenlerlede crafting yapılıyor veya central towndaki markete satıp coin kazanabilirsin.
Harbi merak ettim senden başka 4 lvli geçen var mı ?
var, Türk olarakta bir kaç kişiyle konuştum..Beraber co-op görev bile yaptık onlarda da bir sorun olduğunu sanmıyorum.SS almayı beceremedim olmazsa telefondan çekip koyarım birazdan..![]()
sağol aklımda olsun buFraps ile SS almayı dene olacaktır büyük ihtimal.
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Age of Empires Online'da oyun windows 7'de