Ağ üzerinden bilgisayar kontrolü

muratveb

Profesör
Katılım
23 Temmuz 2009
Mesajlar
2,196
Reaksiyon puanı
56
Puanları
48
Merhaba arkadaşlar.

İki bilgisayarım var biri dizüstü diğeriyse masaüstü. Genelde dizüstüyle takıldığımdan masaüstündende tv kartımla tv izliyorum...vs Fakat yeni aldığım anakartta Comport girişi olmadığından kumandasını kullanamıyorum tv kartının herneyse. Şimdi bana lazım olan ağ üzerinden diğer bilgisayarı kontrol edebileceğim bir program. Yani kısacası diğer bilgisayarı kendi bilgisayarımın ekranında görecem ve müdahale edebilecem.

Örnek : TeamViewer ama internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor Teamviewer. Bense sadece yerel ağ ile kontrol yapmak istiyorum. Varmıdır böyle bir program acaba ? :glare:
 

velia

Öğrenci
Katılım
5 Şubat 2007
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
RealVNC TightVNC gibi klonları mevcut
 

mutsuz

Asistan
Katılım
14 Ekim 2010
Mesajlar
153
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
NeTop School var ... Bahsettiğin olay için fazlasıyla işini görür ...
 

mylegend

Asistan
Katılım
7 Ekim 2008
Mesajlar
193
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bence bunların hiçbirine gerek yok windowsun kendi programını kullan
Uzak Masaüstü Programını bunun için ilk önce bilgisayarına şifre koy 2. bilgisayarım özelliklereden - uzak menüsüne gel "bu bilgisayara uzak bağlantılara izin veri seç" (win7 de veya vistada alttaki 3 seçenekten ortadakini seç)

daha sonra laptoba geç başlat - programlar - donatılar - Uzak Masaüstünü çalıştır. İp adresine masaüstünün ip adresini (\\ koyma adresin başına) yaz ve bağlansın.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar daha önce normal internetten yani dışardan şirket bilgisayarıma teamviewer ile bağlanıyordum, ama bir süre sonra internet istmeye başladı, şirket bilgisayarında da normal internt bğlantısı yok acaba bi çözümü var mıdır ? Şimdiden teşekkürler
 

honline

Profesör
Katılım
3 Ocak 2009
Mesajlar
4,744
Reaksiyon puanı
296
Puanları
83
usb com dönüştürücü al devir ekonomi devri 2 bilgisayar calıştırma derim
 
Üst