After Effect / Media Encoder Render alma sorunu

Bu konuyu okuyanlar

fitnesscoacharda

Öğrenci
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Herkese merhabalar,
Foruma çok uzun yıllar girmemiştim. Dolayısıyla eski kullanıcı adım ile de giriş yapamadım sıfırdan kullanıcı açtım.

After Effect CC 2018 veya Media Encoder konusunda acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Yurtdışında yaşıyorum, yeni bir Youtube kanalı oluşturdum onun introsu için de bir web adresinden intro satın aldım ve baktım ki After Effect ile editlenmesi gerekiyor girdim düzenledim kendi çapımda fakat projeyi videoya dönüştürme (render alma) konusunda hata veriyor.

Ricam şu ki eğer hali hazırda video editleme işleriyle uğraşan arkadaşlar vardır illa ki aramızda, lütfen skype ile iletişime geçebilir mi benimle satın aldığım intro klasörünü yollamak istiyorum 1 saatlik bir iş render alıp tekrar bana yollayacak bu kadar. Benim pc eski ve bu programları hiç kullanmayı bilmiyorum dolayısıyla işin içinden çıkamıyorum.

Videomu editleyen arkadaş böylece klasöre de ücretsiz sahip olmuş olacak. Onu da kendi stiline göre başka şekilde kendisi için ya da başkaları için editleyebilir başka bir zaman.

Skype için ulaşım: fitnesscoacharda

Teşekkürler, iyi forumlar !
 

fitnesscoacharda

Öğrenci
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Mehmet gerçekten çok sağol. Hemen mail ile ulaştırıyorum. Allah razı olsun :)
 

Szayel

Profesör
Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
2,018
Reaksiyon puanı
1,147
Puanları
113
Nasıl bir hata veriyor ss koysaydınız keşke.
Akabinde aldığınız intronun lisans dosyasını okuyun bir. Kullanım detayları değişiyor. Bazıları sadece oynatma listesinde kullanılabiliyor. Bazıları tüm içerikte gibi gibi.
 

fitnesscoacharda

Öğrenci
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba, sorun benim PC eski oluşundan ve eksik bir dosta eklentisiden kaynaklanması büyük muhtemel. Bir şekilde editleyebilmiştim fakat tender almaya kalkınca eklenti hatası veriyor sonra program donuyor kasıyor ve PC kapanıyordu kaldıramayıp. Lisansla alakalı hiçbir sıkıntı yok lisans belgesiyle her şeyiyle beraber satın almıştım FX'i. @keskinlerinmehmet sağolsun e-mail yoluyla halletti, render almayı başardı. Lisans ile vs olsa onda da olurdu. Sorun benim taraftan kaynaklanıyordu. İlgi için teşekkürler.

"SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR."
 
Üst