Advanced System Care kullandıktan sonra Klavye multimedia Problemi

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Advanced System Care kurup programı çalıştırdığımız zaman klavyede multimedi tuşlarından ses yükseltme azaltma tuşu maalesef çalışmıyor bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirm.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Alla Alla Çok İlginç Bir Sorun .! İlk Defa Böyle Bişey Duyuyorum . Multimedia Klavye için Bir Yazılım Kullanıyormusun

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok kardeş programı fln hepsi var güncel fakat bn sorunuda anladım ama çözüm getiremedim olaya hani system care içinde güvenlik için bi kaç ayar yapıyor ya spyware bulaşmasını önlemek için fln die orda fln kapatıyo die düşünüyorum o tuşları

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Aynı programdan geri yükleme yap... Eski haline gelir bilgisayar.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bak advanced system care yaptığın ayarları geri alma özelliği vardır..kurcala bul...sonra ayarları geri gel...tekrar advencaed system careı çalıştır..sana düzeltilcek hataları söyler..sende o hataların içinden klavye ile olan sorunu bulursun..ES GEÇ dersin...bitti.söyliyim advanced system care ayarlarına güvenmen..çünkü trojende olabilir klavye programın.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Advanced system care programından şaşmam ie8i advanced system care ile güçlendir ile açtım valla azcık daha hızlı açıldı.

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ewt o programı bi ara kullanıyodum Nero 8'in kayıt defteri girişini silmişti bi daha neroyu açamadım !!:D