Adminler içeri

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ahaha hep böyle başlık atmak istemişimdir, neye öhöm...

Ben cidden şu magazindir vs. haberlerden çok rahatsızım ve bu bütün haberleri Mustafablci yapıyor. Etiketlemiyorum ki görüp yanlış anlamasın.
Mod olduğundan da yok sayamıyorum.

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376
Ahaha hep böyle başlık atmak istemişimdir, neye öhöm...

Ben cidden şu magazindir vs. haberlerden çok rahatsızım ve bu bütün haberleri Mustafablci yapıyor. Etiketlemiyorum ki görüp yanlış anlamasın.
Mod olduğundan da yok sayamıyorum.
Al bendende o kadar.Banane cem adrianın taşıyıcı anne aradığı,teknoloji forumu burası.

gdsasdwe2134

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Magazin gereksiz olabilir ama gündemden haberler olması hoşuma gidiyor. Ekstradan haber sitesi takip etmem gerekmiyor. Zaten her haber değil önemli konular için başlık açılıyor.

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459

gdsasdwe2134

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Önemli konular mı?
Kasımpaşa Başakşehir'i Son Dakikada Devirdi! MS:Kasımpaşa Medipol Başakşehir: 2-1
Benim için önemli olmayan bir sürü başlık.

Bu önemli başlık mı :)

Elbette onları demiyorum :) Gündem, siyaset, ülke geneli vs. onları dedim. Yoksa dediğin gibi magazin ve spor gereksiz bu forum için.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Şunun gibi: https://forum.shiftdelete.net/threads/konyada-korkutan-fabrika-yangini.593398/unread

Son düzenleme:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Görmek istemediğiniz kategorileri engelleyebiliriz arkadaşlar. Ancak biz forumu olabildiğince aktif tutmaya çalışıyoruz ki farklı bir yeri daha takip etmenize gerek kalmasın.

rtakak

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Elinize sağlık ama her tarafdan içerik üretiyim derken ana içerikten olmayalım.
Bence tek ve öz her zaman daha iyidir.
Tabi sizin kararınız.

Kategori engellemeyi bem bulamadım, nerede acaba?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam nasıl oluyor bu engel işi?

Kullanıcıya panel üzerinden sunma şansım var mı bilmiyorum. Ancak Xenforo panelde üyeyi bölümden yasaklama şansımız var. Ben bunu görmek istemediğiniz kategorileri engelleme işlemi olarak kullanıyorum.

Elinize sağlık ama her tarafdan içerik üretiyim derken ana içerikten olmayalım.
Bence tek ve öz her zaman daha iyidir.
Tabi sizin kararınız.

Kategori engellemeyi bem bulamadım, nerede acaba?

Ben SDN Foruma ilk üye olduğumda Magazin kategorisinde Moderatör olmuştum. Aradan yıllar geçti, şimdi forumda Admin olarak görev yapıyorum. Ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ancak, SDN Forumu teknoloji sitesinin teknoloji forumu olarak kalmasını pek doğru bulmuyorum. SDN teknoloji sitesi, biz de oraya bağlı daha geniş bir yelpazede içerikleri olan bir forumuz.

İlerleyen dönemde yönetim olarak anlayışımız değişmek zorunda kalabilir elbette. Ama ben elimden geldiğince yelpazeyi geniş tutmaya çalışacağım.

İlginiz ve emekleriniz için teşekkür ederim.