malesef![]()
15 ay uygulama , şimdi uygulamaya başla , madem uyguluycaklardı bu kadar zaman neden beklediler anlaması güç
Adamlar bu paketi satmadan sözleşmeyi sundular, küçük küçük değil koca harflerle adil kullanım kotası vardır dediler. Kusura bakmayın ama kimsenin TTNET'e kızmaya hakkı yok. Bu milletimizin ürün veya hizmet alırken detaylara ne kadar az dikkat ettiğinin göstergesidir. Burda Ttnet iyi bir şirkettir demiyorum, bu konuda TTNET'in suçu bir ise TTNET'ten adil kullanım kotasını bilipte paketi alanın suçu üçtür benim gözümde.
İnternet pahalı ve kısıtlı, elektrik pahalı, su pahalı, doğalgaz pahalı, benzin zaten almış başını gidiyor...
Lanet olsun...
Evet doğrudur hatta daha bile fazla olabilir ancak kişi başına gelirin nasıl hesaplandığını bilmeyen herkes adından dolayı olsa gerek aslında kendilerinde olması gereken paranın o olduğunu düşünüyorlar ancak şöyle kişi başına düşen milli gelir hesabı, bir ülkede 1 yıl içerisinde üretilen mal ve hizmet toplamlarının para cinsinden ifadesi (Gayri safi milli hasıla) nin o ülkenin nüfusuna bölünmesiyle elde edilir. Yani herkesin gelirinin en az 20.000 $ olması demek değil oBunun gibi ülkeyede , teknoloji altyapısınada ...
Kişi başı milligelir 20.000 $ ' mış İstanbul'da beyler(!)
Bir imzada benden. Yeter artik illa uydunete mi gecelim 110 lira para mi verelim ?
Galiba sözleşmemi bugün başlatmışım . Eve geldim download yaptım ve 6,550 hız aldım. Sppedtest yaptığımdada 6 küsür çıkıyor sanırım benim adil kullanım yenilenmiş.Webkurum 100 TL ödemen gerekmiyor. 3 veya 5 Megabitlik tarifeye geçersin ama en önemlisi AKN'siz internet kullanırsın. 50 GB'yi aşıp interneti 1 Megabit veya daha da altıyla gezeceğine AKN'siz indirmeni de yapar videonu da izlersin. Şahsen bölgemde veya binamda Uydunet olsa 3 veya 5 Megabitlik bir bağlantı (Sınır olmadıktan sonra...) işimi çok rahat görür. Bunların 50 GB'leri yüzünden parasını ödediğim hizmeti 15 gündür kullanamıyorum. 2 GB kota kaldı, zaten ay sonu geldi, birkaç gün kaldı, aşmasın idare etsin diye gözünün içine bakıyorum. 2 Megabit'e düşse yine sesim çıkmayacak (Gerçi 2 de yetmez en az 2 buçuk felan olacak ki 2'yi rahat göresin, 1 dediklerinde 1'i göremiyorsun çünkü...) ama 1 Megabit nedir arkadaş? Hangi çağda yaşıyoruz? "1 Megabit'e düşüyor" dedikleri bağlantıyı da alamıyoruz zaten, genelde daha altı oluyor...