- Reaksiyon puanı
- 159
Bende destekliyorum.
beyler ortak internet fikrim patlicak gorursunuz daire basi 5 tl versek kurtaririz vallaha nasi olsa bundan sonra türk telekom internetleri 50 gb kota dan sonra 1 ay boyunca 1 mbps dusurcek en iyisi biz apartmanca anlastik ben 3 tl vericem kurutcam türk telekom iskencesinden
--- Mesaj Güncellendi ---
biz türk milleti diyilmiyiz bizde cozum tukenmez nasi olsa 50 gb kota 4,5 gunde bitiyor eee sonra elimize ne kaliyor 1 mbps internet 1 ay boyunca en iyis biz napalim apartmanca anlasalim biriyle hepmiz netti kapatalim o kisiden nett alalim paraya ortak olalim beyler baska türlü türk telekom yüzünden baticaz basak care yok Kurbana ortak girer gibi nette ortak giricez artik
arkadaşım hadi diyelim 100 mpbs'i ortak kullanıyorsunuz. biriniz torrent vs bir program çınca tüm ağ biter. ayrıca 50 gb veya 100 gb dan sonra tüm ağ 1 mpbs ile girecek. hiç bir şey yapılamaz o ağda o hız ile.mahalleye en iyi modemi alalim 4,5 apartman ortak olalim internette nasi olsa 50 gb tan sonra 1 ay boyunca 1 mbps den giricez bosuna 66 tl para vermiyek
zaten 1 aydir 1 mbps nett kullaniyorum hic bsy yapamiyorum bu yuzden ortak nett alicaz 1 mbps nett alip ortak giricez yavas mavas napalim 66 tl verip 1 ay boyucna 1 mbps giricegime 1 mbps te alir ortak girerizarkadaşım hadi diyelim 100 mpbs'i ortak kullanıyorsunuz. biriniz torrent vs bir program çınca tüm ağ biter. ayrıca 50 gb veya 100 gb dan sonra tüm ağ 1 mpbs ile girecek. hiç bir şey yapılamaz o ağda o hız ile.
ha derseniz superonline'ın 1 gigabitlik paketini alırız akk filan yok ona karışamam tabi.
superonline 1 gbtlik paket 999 tl, 12 ay taahhütle ilk 3 ay 599 tl idi galiba. almadan önce herkesi ayarlaman lazım yani.
zaten internet hic bir ise yaramiyor bosver yaramasin biz 10 kisi 1 mbps nette ortak giricez kisi basi 1 lira filan olucak galiba maksat türk telekom zarar etsin
zaten 1 aydir 1 mbps nett kullaniyorum hic bsy yapamiyorum bu yuzden ortak nett alicaz 1 mbps nett alip ortak giricez yavas mavas napalim 66 tl verip 1 ay boyucna 1 mbps giricegime 1 mbps te alir ortak gireriz
Dünyanın her yerinde böyle bir kota uygulaması var. Türkiye'yi İsveç,Norveç gibi ülkeler ilemi kıyaslıyorsunuz? Yok dünyada şöyle böyle.Kaç yıldır internet,pc var ki Türkiye'de? Biz gelişmekte olan bir ülkeyiz, avrupalılar kaç yıldır gelişmiş ülke konumunda. Öyle şıp diye avrupa standardında bir ülke olunmuyor. Adamlar 300 yıldır çalıştılar gelişmek için.
TTNet kullananlar ilk önce neye imza attıklarına bakıp öyle şikayet etsinler. Kabul ettiği şeyi 2 gün sonra gelip forumlarda şikayet eden binlerce insan var.
Çoğu kişi kahve muhabbeti yapıp Türkiye'yi her gün yeniden kurtarıyor.
Herkes bol keseden atıp tutuyordu yok ben 100gb indirdim yavaşlamadı, yok ben 200'ü geçtim hiçbir şey olmadı !!! Çok iyi oldu Adil kullanım kotasının uygulamaya girmesi.Ben şahsen 99TL 8mbps Smile Adsl sınırsız kullanıcısıyım, hep, arkadaş madem öyle biz enayimiyiz bu kadar para veriyoruz derdim bu yazılanları okurken.Tamam Türkiye'de internet fiyatları çok pahalı ona hiçbir lafım yok.Ama sen anlaşmanı adil kullanım kotası üzerinden yapmışsın, ona göre fiyat ödüyorsun bide utanmadan yok benim hızım düşmedi, yok ben bilmem kaç gb indiriyorum diyerek milletin hakkını sömürüp forumlarda orda burda capsler dahi koyarak bununla övünüyorsun.Kotalar da, hızlar da çok düşük ama adil kullanımın en sonunda hayata geçmesine gayet memnunum !!!!
kına yak istersen tam olsun. :glare:Herkes bol keseden atıp tutuyordu yok ben 100gb indirdim yavaşlamadı, yok ben 200'ü geçtim hiçbir şey olmadı !!! Çok iyi oldu Adil kullanım kotasının uygulamaya girmesi.Ben şahsen 99TL 8mbps Smile Adsl sınırsız kullanıcısıyım, hep, arkadaş madem öyle biz enayimiyiz bu kadar para veriyoruz derdim bu yazılanları okurken.Tamam Türkiye'de internet fiyatları çok pahalı ona hiçbir lafım yok.Ama sen anlaşmanı adil kullanım kotası üzerinden yapmışsın, ona göre fiyat ödüyorsun bide utanmadan yok benim hızım düşmedi, yok ben bilmem kaç gb indiriyorum diyerek milletin hakkını sömürüp forumlarda orda burda capsler dahi koyarak bununla övünüyorsun.Kotalar da, hızlar da çok düşük ama adil kullanımın en sonunda hayata geçmesine gayet memnunum !!!!
kına yak istersen tam olsun. :glare:
sana kim dedi 99 liralık tarifeye geç diye? madem kendini enayi gibi hissediyordun herkes gibi netlimitsiz paket kullansaydın...
Ben 99TL'lik sınırsız tarife ile başladım zaten,sonradan geçmedim bu bir.İki, sen o hızı, ben ve benim gibi hakkını ödeyerek internetini kullanan insanlar sayesinde adil kullanım kotası olmadan kullanıyordun.Üç, kul hakkı yiyip sonrada ortalarda övünülecek bir iş yapmış gibi dolaşanlara müstahaktır o hızlar.Eğer adil kullanım kotası yada hız sınırlaması olmadan kullanmak istiyorsan interneti, hakkını ödeyip öyle kullanacaksın bundan sonra bu kadar basit.Keşke sınırlamalar olmasa, keşke kotalar ve hızlar yüksek , fiyatlar düşük olsa.Ama sen adil kullanım kotalı internet satın alıp kafana göre sınırsız gibi kullan,ona göre para öde,ondan sonra işler gerçekte olması gerektiği gibi olunca, vay efendim haksızlık yapılıyor.O haksızlık sen o tarifeye geçtiğin günden beri yapıyor sana.Ama bizim milletimiz iş işten geçmeden anlamıyor malasef yumurtanın nereye doğru yolculuk yaptığını.
Ben 99TL'lik sınırsız tarife ile başladım zaten,sonradan geçmedim bu bir.İki, sen o hızı, ben ve benim gibi hakkını ödeyerek internetini kullanan insanlar sayesinde adil kullanım kotası olmadan kullanıyordun.Üç, kul hakkı yiyip sonrada ortalarda övünülecek bir iş yapmış gibi dolaşanlara müstahaktır o hızlar.Eğer adil kullanım kotası yada hız sınırlaması olmadan kullanmak istiyorsan interneti, hakkını ödeyip öyle kullanacaksın bundan sonra bu kadar basit.Keşke sınırlamalar olmasa, keşke kotalar ve hızlar yüksek , fiyatlar düşük olsa.Ama sen adil kullanım kotalı internet satın alıp kafana göre sınırsız gibi kullan,ona göre para öde,ondan sonra işler gerçekte olması gerektiği gibi olunca, vay efendim haksızlık yapılıyor.O haksızlık sen o tarifeye geçtiğin günden beri yapıyor sana.Ama bizim milletimiz iş işten geçmeden anlamıyor malasef yumurtanın nereye doğru yolculuk yaptığını.
bizler bu pakete geçerken bir RİSK ALDIK. 50 gb downloaddan sonra hızımızın "düşebileceğini" biliyorduk. ancak fazladan para ödemeye gücümüz/isteğimiz olmadığı için bu riske girdik ve bu zamana kadar da KAZANÇLI ÇIKTIK.Ben 99TL'lik sınırsız tarife ile başladım zaten,sonradan geçmedim bu bir.İki, sen o hızı, ben ve benim gibi hakkını ödeyerek internetini kullanan insanlar sayesinde adil kullanım kotası olmadan kullanıyordun.Üç, kul hakkı yiyip sonrada ortalarda övünülecek bir iş yapmış gibi dolaşanlara müstahaktır o hızlar.Eğer adil kullanım kotası yada hız sınırlaması olmadan kullanmak istiyorsan interneti, hakkını ödeyip öyle kullanacaksın bundan sonra bu kadar basit.Keşke sınırlamalar olmasa, keşke kotalar ve hızlar yüksek , fiyatlar düşük olsa.Ama sen adil kullanım kotalı internet satın alıp kafana göre sınırsız gibi kullan,ona göre para öde,ondan sonra işler gerçekte olması gerektiği gibi olunca, vay efendim haksızlık yapılıyor.O haksızlık sen o tarifeye geçtiğin günden beri yapıyor sana.Ama bizim milletimiz iş işten geçmeden anlamıyor malasef yumurtanın nereye doğru yolculuk yaptığını.
Ttnet=Microsoft=AppleEkli dosyayı görüntüle 7703
Böyle bir hız olamaz. Rezalet ötesi.
0.27 kbps hız mı olur yahu?
Evim de işyeri de ikisi de 1 mbit olmuş. Hoş 1 mbit olsa yine idare edilir de 270 kbps ile bir yere girilmiyor.
Ah ttnet ah, bir hizmeti de doğru düzgün ver artık.
Neymiş efendim akk varmış ama uygulanmıyormuş, Uygulasaydın kardeşim banamı sordun. Belki ben tarifemi değiştirmeyecektim , belki ben eski tarifemde mutluydum ... Madem akk koyacaksın hızları 4'e düşür
Bulgaristan kapı komşumuz , Netindex sıralamasında
Bulgaristan 12 . sırada
Türkiye 66 . sırada