Adil Kullanım Kotasını Protesto

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hızı düşürülmeyen nadir kesimdeyim sanırım; ama destek oldum elbette.

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
20Mbit 100gb sınırlama.ben netimi 20mbit hızında kullanacam ve indirme yapamayacam.ozaman niye kullanıyorum kardeşim.enayiyiz ya. imza atıyoruzda ne oluyor.sanki dinleyecekler bizi. imzayla bu işten sonuç alınamaz.

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar site sahibiyle şimdi konuştum ip Engel atılmış siteye ve şuanda bunun çözümüyle ugrasıyorlar. Siteye ulaşımı DNS'le yapabilirsiniz. Destek vermeye devam Korkaklar anladılar birşey olacak hemen engel attırdılar : @

feafert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siteye ulaşılmıyor ama dns değiştirerek ulaştım ve desteğimi verdim.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
birşey çıkacağından değil de
maksat yerimiz belli olsun
destek verdim kardeşim :)

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey olmasaydı dün gece gizlice siteye ip engel attıran bir firma var ortada :)

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ttnet sitesine girdim baktım ki anket yapıyolar şundan memnunmusunz bundan memnunmusunuz falan, hazır tekrar 1Mbite e dusmusken bir icimi dokuyum dedim ve rahatladım ise yarıyor deneyebilirsiniz :) adil kullanımmış ismi bile rahatsız ediyor insanı ( adil !3^'+ )

LifeLocq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
115 TL verecegime gider İnterneti kapattırırım. O 115 Tl ile filmi izlemem gerek gider filmlerimi oyunmu gerek gider oyunlarımı alırım temin ederim. ttnet milletin cebinden hem telefon hem internet parası almak için G*tünü yırtıyo. Düşünmüyorumda degil uydunet var 5 mpbs alırım yavas olsun sorunsuz olsun . hattı gelene kadarda beklerim hiç önemi yok

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
115 TL verecegime gider İnterneti kapattırırım. O 115 Tl ile filmi izlemem gerek gider filmlerimi oyunmu gerek gider oyunlarımı alırım temin ederim. ttnet milletin cebinden hem telefon hem internet parası almak için G*tünü yırtıyo. Düşünmüyorumda degil uydunet var 5 mpbs alırım yavas olsun sorunsuz olsun . hattı gelene kadarda beklerim hiç önemi yok

Gider sinemada izleriz :) Hiç bir filmden de mahrum kalmayız :D

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnternetten para kazananıyorum ve enaz 8 saat online oyun oynayan birisiyim. mecburum bikere :)

cosby11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün Cumhurbaşkanı'na kadar mail attım !hız o kadar düştü, rezalet bırak youtube'dan video izlemeyi 2 tane web sayfası aynı anda açılmıyor bile ! ne olacak halimiz bilmiyorum.

cosby11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İmzayı atalım aynı zamanda twitter'Dan ttnet ceo'su olan Tahsin yılmaz beye de iki kelam edelim gördüm ki hiç kimse birşey demiyor galiba halinden memnunlar ben yeterince twit attım. https://twitter.com/#!/Tahsin_Yilmaz go go go sdn !!

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Malesef tekil kayıt yapmamışlar aynı mail adresi ile bin kere bile kayıt yapabiliyorsunuz.

--- Mesaj Güncellendi ---

Yakında patlar ve bu haliyle kimsenin kaale alacağını düşünmemeye başladım.

KVR1333D3N9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malesef tekil kayıt yapmamışlar aynı mail adresi ile bin kere bile kayıt yapabiliyorsunuz.

İmza sayısı 10.000 diyelim ve Herkesin, üşenmeden 10 kere mesaj bıraktığını düşünelim ... Onbini ona bölelim 1000 kişi gerçekten imza bırakmış demektir. Sence bu sayı azmı ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

--- Mesaj Güncellendi ---

Eğer okuduysan Mail adrresini yazmaya da gerek yok yazıyor...

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İmza sayısı 10.000 diyelim ve Herkesin, üşenmeden 10 kere mesaj bıraktığını düşünelim ... Onbini ona bölelim 1000 kişi gerçekten imza bırakmış demektir. Sence bu sayı azmı ?

Tüm türkiye'ye göre 1000 az evet ileride çok artacağını biliyorum. Ama dediğim başka benim.

Eğer okuduysan Mail adrresini yazmaya da gerek yok yazıyor...

Evet okudum ki işte mesele bu kaale alınmak için gerçeğe yakın ve tarafsız bir anket tarzında istatistiksel bir çalışma olsa diyorum sanki daha çabuk kaale alınırdık. Yoksa destek olmadım mı? Tabiki oldum. Umarım sesimiz duyulur ne diyelim başka.