kometa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
Yanılmışım 2 dk sonra hız 1 mbite düştüGaliba sözleşmemi bugün başlatmışım . Eve geldim download yaptım ve 6,550 hız aldım. Sppedtest yaptığımdada 6 küsür çıkıyor sanırım benim adil kullanım yenilenmiş.
buraya yazmaktan korkuyorum ama yazayım bende 8mit limitsiz kullaıyorum 100gb+ downloadı geçmişim ama hala 1 mb ile indiriyor . TTNET 1 sokak ilerde 50 adımlık yer.
Uydunet olsa bir dakka durmam ama iki sokak ötede var oradan buraya bir kablo çekemediler 3 yıldır söylüyoruz
Hızın artması ile beraber 10 15 günlük bir rahatlama sürecine girecek ttnet :mrgreen: 15 gün sonra bu konudan devam etmek üzere :mrgreen:
Helal.Ben en etkili protestoyu yaptım Uydunet`e geçtim :laugh:
yani şimdi bu gece 00:01 den itibaren tekrar 8 mbitleri görebilecekmiyiz? Umarım bi kelek yapmaz ttnet
Herkes bol keseden atıp tutuyordu yok ben 100gb indirdim yavaşlamadı, yok ben 200'ü geçtim hiçbir şey olmadı !!! Çok iyi oldu Adil kullanım kotasının uygulamaya girmesi.Ben şahsen 99TL 8mbps Smile Adsl sınırsız kullanıcısıyım, hep, arkadaş madem öyle biz enayimiyiz bu kadar para veriyoruz derdim bu yazılanları okurken.Tamam Türkiye'de internet fiyatları çok pahalı ona hiçbir lafım yok.Ama sen anlaşmanı adil kullanım kotası üzerinden yapmışsın, ona göre fiyat ödüyorsun bide utanmadan yok benim hızım düşmedi, yok ben bilmem kaç gb indiriyorum diyerek milletin hakkını sömürüp forumlarda orda burda capsler dahi koyarak bununla övünüyorsun.Kotalar da, hızlar da çok düşük ama adil kullanımın en sonunda hayata geçmesine gayet memnunum !!!!
http://www.toowayturkiye.com/ mail attım. Uydudan internet sunuyorlar. Ama fiyatları pahalı ve kotalı internet. Sizde mail atın ki alternatiflerimiz çoğalsın.
Öncelikle iyi günler. Fiyatlarınız çok pahalı uygun değil. Sınırsız, adil kullanım kotası olmayan ve de güzel hızlarda bir internet sunarsanız biz kullanıcılar olarak size yönelebiliriz. Zaten TTnet adsl kabak tadı vermeye başladı, insanlar alternatif olmadığı için mecburen kullanıyor. TTnet bu yüzden kullanıcıları hiç düşünmüyor bile. Bağlantı için gereken ekipman fiyatlarınız da sade vatandaş için çok pahalı. Modem fiyatına veya bedava olarak takılırsa ayrıca süper olur. Böyle bir teknolojiyi şahsen kullanmayı çok isterdim. Kablo olmadan ve uydudan internet kulağa çok hoş geliyor. Eğer kullanıcılar için olumlu kampanyalar yapmaya başlarsanız bizde www.dusukhizahayir.com ahalisi olarak size gerekli desteği sunarız ve firmanıza geçeriz. İyi çalışmalar.