Apple Lover
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 708
2 saat önce arabayla garajdan çıkıyordum dikkatsizin teki son sürat yoldan geçiyordu ben sağıma soluma bakarak yola çıkıyordumki birden siyah tofaş benzeri bir araba güm diye benim arabama çarptı baya şiddetli çarptı adamın arabası bildiğin göçtü sağ önden taa arka kapıya kadar göçtü ama benim arabada hiçbirşey yok sadece çarpan aracın beyaz boyası biraz kalmış birazda çizikler var sensörlere çarptı ama bişey olmamıştır diye düşünüyorum önü komple göçtü arabama bişey oldu diye ödüm patladı 2 hafta önce falan almıştım araba sıfır olduğu için ilk başta mosmor oldum çok korktum inince adam söylenmeye başladı niye önüne bakmıyorsun diye bende asıl siz önünüze bakmıyorsunuz o kadar hızlı gelinir mi? Dedim adam kıl çıktı baya tartıştık sonra adam sen benim arabamı yaptıracaksın başka kaçarı yok dedi bende benim bildiğim bir yer var gel gidelim sen beni takip et dedim oda tamam dedi atladım arabaya gidiyoruz sonra onu E5’e çıkarttım sonra birden bir gaza yüklendim adam o tofaşla bana yetişemedi bende köprüden son çıkıştan kaçtım adamda takip edemedi. Şimdi o sırada adam plakamı almış mıdır? Beni bulur mu? Bana dava açabilir mi? (karşı tarafın ne sigortası ne kaskosu hiçbirşeyi yoktu benim kaskom falan var)