Acil !!!!! Cdrom sorunu

hasanali98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
52X LG CDROM KULLANIYORUM 3 GÜN ÖNCEYE JADAR HİÇ BİR PROBLEM YOKTU.AMA ŞİMDİ CD TAKTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR BAZEN RESET ATIYOR.BAZEN TAMAMEN KAPANIYOR VE PRİZDEN FİŞİ ÇEKİP 3-4 DAKİKA BEKLEMEDEN BİLGİSAYAR AÇILMIYOR.CD TAKMAZSAM HİÇ BİR SORUN YOK SİSTEMDE.YARDIM EDERMİSİNİZ.NE YAPMALIYIM :sweatdrop::helpsmilie:

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cd rom a bağlı olan kabloları (elektrik&data) sök pc yi bu sekilde kullanmayı dene bi sorun cıkmazise cd rom unu deistirme zamanın gelmiş olabilir =)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
LG CDrom vs konusuda sorunludur, kısaca kullan at markadır, tamir yerine samsung almak daha hayırlıdır.

hasanali98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kabloları söktüm yeni taktım yine aynı

hasanali98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten cd rom kullanmazsam sorun yok pc de

PlUgOuT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benden sana tavsiye ben LG den çok çektim. Düşmanıma bile tavsiye etmem diyebilirim. Markanı değiştir..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ben virüslerden anlarım onlara hiç kafam basmaz

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bios resetleyince düzeliyor galiba.CD rom bozulmuş olabilir veya pus da sorun olabilir.Çünkü pc de en çok enerji çeken cdrom dur.Belkide pus bozulduğundan gerekli gücü sağlıyamıyordur.Başka pc de dene ondan sonra sorun hangisiyse çözümü öyle bul.

LG ye laf atan arkadaşlar o sizin başınıza gelen olay.Ben bu güne kadar bir ton LG kullandım hiç sorun çıkmadı.Sadece sizde bozuk çıktı diye hepsi sorunlu demek değil.