TheChild
Profesör
Başkalarının yardımını beklemek ne zamandan beri bir kusur oldu ?Ne yani konuyu açıyorsun ama doğru düzgün savunma yapamıyorsun başkalarının yardımlarını mı bekliyorsun?
Başkalarının yardımını beklemek ne zamandan beri bir kusur oldu ?Ne yani konuyu açıyorsun ama doğru düzgün savunma yapamıyorsun başkalarının yardımlarını mı bekliyorsun?
Bu konuda açık açık tarafınızı belli ettiniz bunun gibi 1-2 konuda daha var arkadaşım sen gaberi ver yorumu insanlar yapsın sen ikidebir neden kendi görüşündekini savunuyorsun tabi içerik ekibi isen normal forum üyelerine sözüm yok'Biz Bize Yeteriz' kampanyasında toplanan 2 milyar TL nereye harcandı?
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, salgın nedeniyle 'Biz Bize Yeteriz' kampanyasında toplanan 2 milyar TL’yi aşkın bağışın nerelere harcandığının acilen açıklanmasını istedi.forum.shiftdelete.net
'Biz Bize Yeteriz' kampanyasında toplanan 2 milyar TL nereye harcandı?
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, salgın nedeniyle 'Biz Bize Yeteriz' kampanyasında toplanan 2 milyar TL’yi aşkın bağışın nerelere harcandığının acilen açıklanmasını istedi.forum.shiftdelete.net
Ya da çok zenginler umurlarında değil ama halk merak ediyor, sorgulamak yanlış değilEvet çok güzel bir konu ?
O kadar para toplanmış ve nereye gittiğinin merağında değilmisin , belki sende veya ailende biri bağış yaptı.. hiçmi merak etmiyorsunuz yani , o kadar mı güveniyorsunuz..
Konu zaten taraflı yorum yapmana bile gerek yokBir yorum yapmış mıyım bak istersen. Gündeme geldi bende paylaştım. Bunlar doğal şeyler
Aceleniz nedir efenim, daha çok kişi ve yorum konu zenginliği açısından da iyi olmaz mı? Ayrıca ben de uygun bir zamanda katkıda bulunacağım demiştim...Ne yani konuyu açıyorsun ama doğru düzgün savunma yapamıyorsun başkalarının yardımlarını mı bekliyorsun?
Ya da çok zenginler umurlarında değil ama halk merak ediyor, sorgulamak yanlış değil
Baya hit aldı ama konuBunun başka bir adı var da neyse Ya neyse konuyu yine başka yönlerine çektiler ,cevap veremiyorlar artık dediklerimize..
Yok ben pes ediyorum anlamak istemiyor sen içerik ekibi olarak diyorum bu bana hala savunmak sucmu diyor suç olsa yapmayacaksan suçYa da çok zenginler umurlarında değil ama halk merak ediyor, sorgulamak yanlış değil
İnsanları birbirine düşürüp konunun kilitlenmesini istiyorsunuz. Çünkü kilitlenirse yönetim sizin konuşmanıza izin vermemiş olacak. Böylece üste çıkacaksınız.Konuya tam renk gelmeye başladı, kanlandı tam diyeceğim bu sefer de kilitlenir de yine yazacaklarımızı yazamayız diye korkarım ...
Baya hit aldı ama konu
Siz bütün forumun İÇERİK EKİBİ değilmisiniz ? Neden JACK reis için çalışıyorsunuz gibi duruyor. TÜm foruma ve ülkeye hitap etseniz ve o çizgide konular açsanız ne kaybedersiniz ? Veya JACK reis'e yandaş gibi durmayıp tarafsız takılsanız ?
Esefle kınıyorum seni usain, anlaşılan silahlar çekilmiş, hedef belirlenmiş.İnsanları birbirine düşürüp konunun kilitlenmesini istiyorsunuz. Çünkü kilitlenirse yönetim sizin konuşmanıza izin vermemiş olacak. Böylece üste çıkacaksınız.
Kilit falan yok. Hadi çıkarın ağızınızdaki baklayı sizi dinliyorum.
Özkan bey yine bana konuyu çarpıttığımı söyleyeceksiniz ancak partili cumhurbaşkanın avukatlığını yapıp burada taraf tutmaktan dem vurmanız komik değil mi?Siz bütün forumun İÇERİK EKİBİ değilmisiniz ? Neden JACK reis için çalışıyorsunuz gibi duruyor. TÜm foruma ve ülkeye hitap etseniz ve o çizgide konular açsanız ne kaybedersiniz ? Veya JACK reis'e yandaş gibi durmayıp tarafsız takılsanız ?
Yazmayayım diyorum da şu olayları anlamama ısrarınız kendimi tutmama engel oluyor. Bakın şimdi size konuyu Jack'e anlatır gibi anlatayım;Bunun başka bir adı var da neyse Ya neyse konuyu yine başka yönlerine çektiler ,cevap veremiyorlar artık dediklerimize..
Ben sizi kınıyorum. Konuşsanız da görsek 2 saattir konuşacaksınız. Sonra tartışmalar arttığı için konu kilitlenirse taraflı yönetim diyeceksiniz.Esefle kınıyorum seni usain, anlaşılan silahlar çekilmiş, hedef belirlenmiş.
Özkan bey yine bana konuyu çarpıttığımı söyleyeceksiniz ancak partili cumhurbaşkanın avukatlığını yapıp burada taraf tutmaktan dem vurmanız komik değil mi?
Burası Teknoloji forumu. Biz teknoloji haberi okumak için buraya giriyoruz. Eğer teknoloji yerine siyasi paylaşımlara ağır verecekseniz bizler (teknoloji haberi okumak isteyen) farklı teknoloji haberi bulup okuyalım.TÜRKİYE'DE YAŞIYORUZ GÜNDEM ÇOĞUNLUKLA SİYASET BU YÜZDEN SİYASET İLE İLGİLİ KONULAR AÇMAMIZ ÇOK NORMAL artık büyük büyük yazdım belki böyle anlarsınız