_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
Trojan,Truva,Alman solucan nad vs çok iyi tesir eder.Ne vurusu nasıl yani ?
Trojan,Truva,Alman solucan nad vs çok iyi tesir eder.Ne vurusu nasıl yani ?
Abi sakin .Onu tamamen bu durumdan arındırmak lazım pc yi patlatsak gene fayda etmezTrojan,Truva,Alman solucan nad vs çok iyi tesir eder.
Ama cevaplanmayacak sorular soruyorlar bazen gerçekten şüpheye dusuyoruz.isterseniz onların sorduklardan birkaç tane sorayimAçıkçası hangi ateiste söylesem bu dersleri dinle diye dinleyemez cesaret edemez çünkü oda biliyor dinlese hakikati öğrenecek ve ona zor gelecek herkesin elbette kendi seçimi böyle insanların kalbi mühürlenmiştir yapacak bişey yok son pişmanlıkta fayda etmeyecek.
Amacın ne senin?Ona bir Note 7 hediye et. Sonra o uyurken yatağının başucunda Note 7'yi şarja tak..
Allah herşeyi yok ediyorsa kendini de yok etsin sonra tekrar yaratsın da görelim gibi anaokul sev 1 soru olacaksa kalsınAma cevaplanmayacak sorular soruyorlar bazen gerçekten şüpheye dusuyoruz.isterseniz onların sorduklardan birkaç tane sorayim
Tam bir yasal bombaOna bir Note 7 hediye et. Sonra o uyurken yatağının başucunda Note 7'yi şarja tak..
Ateist, korkaktır. Boşluktadır. Ölümden korkar, sonrasını düşünmek bile istemez..Amacın ne senin?
Yok mesela adam sormus.Allah Hz.Adem gelmeden önce bizi imtihana sokacak bunu biliyordu bunun sonuçunun kötüye gideceğini insanların iyi olmayacağını da biliyordu neden yaptı diye meselâAllah herşeyi yok ediyorsa kendini de yok etsin sonra tekrar yaratsın da görelim gibi anaokul sev 1 soru olacaksa kalsın
Yok mesela adam sormus.Allah Hz.Adem gelmeden önce bizi imtihana sokacak bunu biliyordu bunun sonuçunun kötüye gideceğini insanların iyi olmayacağını da biliyordu neden yaptı diye meselâAllah herşeyi yok ediyorsa kendini de yok etsin sonra tekrar yaratsın da görelim gibi anaokul sev 1 soru olacaksa kalsın
Allah her şeyi bilir ancak cüzi iradene müdahele etmez. Allah, geleceği görebilir. Zamanın dışındadır. Bütün insanlar kötü değil, mesela Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem, insanların en güzeli, en mükemmelidir.. Ayrıca nereden geldiğimizi ve nereye gideceğimizi unutmamalıyız.. Şüphesiz ki imtihandayız..Yok mesela adam sormus.Allah Hz.Adem gelmeden önce bizi imtihana sokacak bunu biliyordu bunun sonuçunun kötüye gideceğini insanların iyi olmayacağını da biliyordu neden yaptı diye meselâ
İnan ki bu ve benzeri sorular Yüzyıllar öncesinde de vardı sonrasında da olmaya devam edecek. Bu bir seçim meselesidir.Yok mesela adam sormus.Allah Hz.Adem gelmeden önce bizi imtihana sokacak bunu biliyordu bunun sonuçunun kötüye gideceğini insanların iyi olmayacağını da biliyordu neden yaptı diye meselâ
Allah'ın cenneti de cehennemi de sonsuzdur.. Mesela insanı öldürenle, insanı yaşatanı cennete toplamak hak mıdır? Herkes cennette yaşasaydı da suç işleyen cehennemde yanıp gelseydi mi diyeceksin? Bu soruları soranlar, imtihan kavramını tam anlamıyla idrak edemeyenler ve şeytanı hesaba katmayanlar.. Hz. Adem (a.s.) ile Hz. Havva, dünyaya gönderildiklerinde evlat sahibi olmasalardı, şimdi kimse olmaz ikisi de öldüklerinde tekrar cennete gidebilirdi mesela..Sınav arz-talep dengesizliğinin sonucu yapılır. Yani istihdam kontenjanı karşılamazsa...Lakin sonsuz kudreti olan yüce tanrı neden sınav yapar aceba. Yoksa cennetin kontenjanı bunca insanı almaya yetmiyor mu aceba? diyorlar örneğin.
Bak kardeşim ben imam hatip okudum sana şunu söyleyebilirim o fotoları birçok şey yalan uydurma...Attığım resimdeki iğrençlik gerçekten hele o son hadis çok sinir bozucu ayıp bir şey.Madem sizin dininiz doğru neden Müslüman insanlara karşı savas kotu göstermekteler anlamadım siz ibadetinizi yapın.Bazı Müslüman ları da sevmiyorum
İşin trajikomik kısmı kızı da yoldan çıkaracak bu ben kurtarayım derken kendi de güme gidecekBence senin abin yoldan çıkmış, ALLAH affetsin.
Aynen o şekilde. zaten kendi bu saçmalıklara inanmasa başkasını da peşinden sürüklemez.İşin trajikomik kısmı kızı da yoldan çıkaracak bu ben kurtarayım derken kendi de güme gidecek