A70 4 Saatte Şarj Olma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Froseth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Birkaç aydır kullandığım A70 cihazımda bugün şarjdayken pil bölümüne bakayım dedim ve bakınca şarjım %30 olmasına rağmen kutu içinden çıkan 25W hızlı şarj ile 4 saatte full şarj diyor. Ne yapabilirim? Aldığımdan beri şarja takıp kullanmadım. En başından beri bütün ağır/hafif oyun farketmeksizin tüm oyunlarda fpsler diplerdeydi hatalı cihaz olabilir mi? CoD Mobileyi en yüksek ayarlarda oynatmıyor olabilir ama en düşük ayarlar en yüksek kare hızında 5 fps civarı alacak kadarda kötü bir telefon değil.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Performans konusunu bilemem ama şarj konusunda kabloyu değiştirmeyi dene. Büyük ihtimal kabloda sorun vardır

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Performans konusunu bilemem ama şarj konusunda kabloyu değiştirmeyi dene. Büyük ihtimal kabloda sorun vardır
Keşke virüs olayları çıkmadan önce bi servise gösterseydim telefonu. Aldığımdan beri en kötü oyunlarda bile 60fps oynatmadı, ön kamerası arada iyi çekiyor genellikle pastel boyayla çizilmiş gibi, arka kamerayla çektiğim videoya bakıyorum arada video siyah beyaz oluyor. :D Bazı sorunlar güncellemelerle çözüldü ama bana gelen en son güncelleme ocak ayına ait.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Birkaç aydır kullandığım A70 cihazımda bugün şarjdayken pil bölümüne bakayım dedim ve bakınca şarjım %30 olmasına rağmen kutu içinden çıkan 25W hızlı şarj ile 4 saatte full şarj diyor. Ne yapabilirim? Aldığımdan beri şarja takıp kullanmadım. En başından beri bütün ağır/hafif oyun farketmeksizin tüm oyunlarda fpsler diplerdeydi hatalı cihaz olabilir mi? CoD Mobileyi en yüksek ayarlarda oynatmıyor olabilir ama en düşük ayarlar en yüksek kare hızında 5 fps civarı alacak kadarda kötü bir telefon değil.
Kablonuzun içi kırılmış olabilir.

Albatheusxd

Asistan
Reaksiyon puanı
29
MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAYI DENEDİN Mİ ? YANİ TEKNİK DESTEK ?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Hala aynı sorunu yaşıyor musunuz? (Güncellemeden sonra)

HABAR

Asistan
Reaksiyon puanı
454
Anlamadım çok kısa sürede şarj oluyor her zamanki gibi ama yine dolma süresini yüksek gösteriyor.
Ekranda "Tam doluma 3 saat kaldı" vb. bir yazıyı mı kastediyorsunuz?
Eğer normal süresinde doluyorsa sorun yoktur.
Peki oyunlarda aldığınız değerler hala yerlerde mi?

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Ekranda "Tam doluma 3 saat kaldı" vb. bir yazıyı mı kastediyorsunuz?
Eğer normal süresinde doluyorsa sorun yoktur.
Peki oyunlarda aldığınız değerler hala yerlerde mi?
Normal süresinde doluyor ama tam doluma kalan süre çok fazla yazıyor. Oyun performansı Android 10 güncellemesinden sonra biraz daha iyi ama hala kötü. Videolardaki performans testlerindeki ayarların altında oynamama rağmen fps değerlerim çok düşük.

HABAR

Asistan
Reaksiyon puanı
454
Normal süresinde doluyor ama tam doluma kalan süre çok fazla yazıyor. Oyun performansı Android 10 güncellemesinden sonra biraz daha iyi ama hala kötü. Videolardaki performans testlerindeki ayarların altında oynamama rağmen fps değerlerim çok düşük.
Ayarları yükselttiğinizde de durum aynı mı?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Ben öğleden önce güncelleme yaptım. Gayet memnunum. Şarjı evet biraz hızlı bitiyor ama güzel özellikler gelmis ben beğendim.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Fabrikadan çıkan tüm cihazlar kusursuz olmuyor maalesef. Üretim hatalı bir cihaz olabilir. Telefonu yedekle öncelikle. Müşteri hizmetlerini ara. İmei numaranı hazırda tut. Eğer tüm yönlendirmelere rağmen telefon performansında sorun varsa kamerayı açarken mesela menüler arası gezerken, telefonun kendi ön yüklü uygulamaları arasında gezerken donma performans kaybı vs oluyorsa video kaydına al. Video kaydı sonunda imei numaranı ekrana getir. Videoyu yaz cd ye gönder servise. Not düşersin anakartımın vs kontrol edilmesini istiyorum vs diye.Servisten döndüğünde yine aynı sorun devam ediyorsa yine servise gönder. 3 defa servise gönderdikten sonra zaten otomatik olarak iade hakkın doğuyor. Garanti kitapçığında yazıyor. İade veya değiiim olmaz ise tüketici hakem heyeti

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Performans kısmında asla iyi bir cihaz değil fakat o kadar dip değil (babamda var ondan biliyorum), arıza olabilir.

Geralt_Of_Rivia

Asistan
Reaksiyon puanı
20
A
Ayarlardan hızlı şarj ı kapatmış olabilirsin

Tayrat135

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar sizde android 10 dan sonra jarz hızlı bitmeye başladımı ?

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Ayarlardan hızlı şarjı kapatmış olabilirsin
Hiç bir şeyi değiştirmedim. Hala eskisi gibi hızlı doluyor ama gösterdiği süre hatalı.
arkadaşlar sizde android 10 dan sonra jarz hızlı bitmeye başladımı ?
Bende bir değişiklik olmadı.
Muhtemelen hatalı bir cihaz
Büyük ihtimalle hatalı bencede. Virüs olayı geçtikten sonra telefonu servise yollamayı düşünüyorum.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Hiç bir şeyi değiştirmedim. Hala eskisi gibi hızlı doluyor ama gösterdiği süre hatalı.

Bende bir değişiklik olmadı.

Büyük ihtimalle hatalı bencede. Virüs olayı geçtikten sonra telefonu servise yollamayı düşünüyorum.
Yani 2021 de o zaman a ölür cihaz

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
O Kadar da değil bence. Hala bu konuda iyi a70. Sadece birazcıcık nazar değdi ?
Elimde 6S Plus ve 7 Plus var babamda A70 var, ikimizde benzer yoğunluklarda kullanıyoruz ve babamın şarjı eskisine göre çok çabuk bitiyor (önceden çok iyi idi, Knox sayacı olmasa Android 9'a geri döneceğiz o kadar berbat) ve bu ikiliden bile önce şarja takılıyor (sende iki telefon diyebilirsin fakat birisinin günlük ortalaması 7, diğerinin 5 küsür saatlarde, hemen hemen kullanılıyor).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan 1 ay önce ben günde iki defa telefon şarj ediyorken babam 2-3 günde bir şarja takıyordu.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Elimde 6S Plus ve 7 Plus var babamda A70 var, ikimizde benzer yoğunluklarda kullanıyoruz ve babamın şarjı eskisine göre çok çabuk bitiyor (önceden çok iyi idi, Knox sayacı olmasa Android 9'a geri döneceğiz o kadar berbat) ve bu ikiliden bile önce şarja takılıyor (sende iki telefon diyebilirsin fakat birisinin günlük ortalaması 7, diğerinin 5 küsür saatlarde, hemen hemen kullanılıyor).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan 1 ay önce ben günde iki defa telefon şarj ediyorken babam 2-3 günde bir şarja takıyordu.
Kişi başı kaç İPhone düşüyor sizin ailede?