A70 4 Saatte Şarj Olma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Froseth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Şahsen bende tamam pil kapasitesinde biraz oynama olmuş ama ben bu güncellemeyi beğendim. Pili yine uzun ömürlü. Hemen bitmiyor

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
YouTubede hiç yemiyor cidden şaşırıyorum ?
Ben sadece geceleri Netflix ve YouTube için kullandığım için bir fark göremedim.

:D Şansıma elektrik kesintisinden sonra ekran kartında da sorun çıktı onuda gönderemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır gitmez fakat yazılımsal çakışma varsa o gider.
Yani pil kapasitesi düzelir mi demek oluyor bu? Bu konulara yabancıyım biraz ?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
YouTubede hiç yemiyor cidden şaşırıyorum ?

Yani pil kapasitesi düzelir mi demek oluyor bu? Bu konulara yabancıyım biraz ?
Sorun donanımsal değilse büyük olasılıkla evet düzelir çünkü çoğu kullanıcı halen iyi derken babamınki yarısı kadar bataryanın performansını veremiyor (güncellemeyi ilk kurduğumuzda sıkıntı yoktu fakat haftanın başından beri bu halde).

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
??????
Sorun donanımsal değilse büyük olasılıkla evet düzelir çünkü çoğu kullanıcı halen iyi derken babamınki yarısı kadar bataryanın performansını veremiyor (güncellemeyi ilk kurduğumuzda sıkıntı yoktu fakat haftanın başından beri bu halde).

Birsey soracağım. Benim kulaklıgimda arada ses gidiyor ikisinden de çıkarıp takınca düzeliyor. Bi ara biri çalışmadı 5 dk fln.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Başka bir cihazda olmuyorsa telefonda olabilir, başka bir kulaklıkla telefonda olmayıp sadece bu kulaklık ile oluyorsa kulaklık ve telefon birbiri ile ergonomik uyumluluk içinde değildir, kısa devre yapıyordur.

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Bu kulaklığı arada m10 a takıyorum sıkıntı olmaz demi
Başka bir cihazda olmuyorsa telefonda olabilir, başka bir kulaklıkla telefonda olmayıp sadece bu kulaklık ile oluyorsa kulaklık ve telefon birbiri ile ergonomik uyumluluk içinde değildir, kısa devre yapıyordur.
Anladım ??