9k-10k sistem önerisi

Selim Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
9 -10k arası bi sistem toplamak istiyorum. Bol oyun oynayan biriyim ve ayrıca mühendislik gereği bir çok uygulama kullanımım da mevcut SolidWorks Catia Autocad olsun. Hepsi için genel bir sistem olsun istiyorum. 10k içerisine ekran dahil ve 144hz ve üzeri olması tercihimdir. Ama ekransız 10k önerisi de alırım. tavsiyelerinizi bekliyorum

Selim Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam son karar ekransız mı olsun ekranlımı
@The Cyclist @met 35
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekransız 9k diyelim o zaman skckjdja

Acilse ve monitörlü ise bu sisteme bakabilirsiniz:

Pc Toplama Sihirbazı

Fakat aceleniz yoksa biraz bekleyin derim. Birkaç ay içinde birçok yeni donanım gelecek.
evet zaman konusunda bende beklemek istiyorum ama gün geçtikçe fiyatlar artıyo tedirgin oluyorum aslında o yüzden biraz süreci hızlandırmak istedim

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720

ekransız 9k diyelim o zaman skckjdja

evet zaman konusunda bende beklemek istiyorum ama gün geçtikçe fiyatlar artıyo tedirgin oluyorum aslında o yüzden biraz süreci hızlandırmak istedim
Laptop bence iyidir.

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
O konuda pek bir bilgim yok ancak beklemeye değer.Daha düşük fiyata daha yüksek performans vadediyor.Yani bence 2060 aldıktan sonra 3060 çıkınca keşke bekleseydim demek yerine 3060 çıkınca almak daha iyi.Stokların çabuk tükeneceğinide unutma.(en azından bence çabuk tükenir çünkü çok bekleniyor stok bitmeden almak lazım belki aklında vardır ama hatırlatayım dedim.)

Selim Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O konuda pek bir bilgim yok ancak beklemeye değer.Daha düşük fiyata daha yüksek performans vadediyor.Yani bence 2060 aldıktan sonra 3060 çıkınca keşke bekleseydim demek yerine 3060 çıkınca almak daha iyi.Stokların çabuk tükeneceğinide unutma.(en azından bence çabuk tükenir çünkü çok bekleniyor stok bitmeden almak lazım belki aklında vardır ama hatırlatayım dedim.)
Sağol çok teşekkür ederim ilgin için.