81 İl, Navturk İle Motorola'da

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Neredeyse tüm Türkiye'yi sokak sokak kaydederek yolunuzu bulmanızı sağlayan ve önerileri ile size zaman kazandıran yazılım, şimdi de Motorola'nın yenisinde.

NAVTURK Navigasyon, 81 il, 500 ilçe merkezi ve Edirne'den Hakkari'ye kadar 120 bin güncel ihtiyaç noktasını Motorola'nın, Windows Mobile 6 işletim sistemi, dört bant GPRS ve EDGE özelliğine sahip, tam klavye ve Türkçe menü gibi üstün özellikleri bir araya getiren yeni nesil akıllı cep telefonu MOTO Q ile birlikte sunmaya başladı.

navturk_motorola.jpg

Motorola'da Navturk, böyle görünecek.

Güncel Bilgiler, Telefonunuzda

Türkiye'nin değişen yolları, yeni yapılan kavşakları ve karışık girişleri artık MOTO Q ile cebinize geliyor. Tüm Motorola satış noktalarından isteğinize bağlı olarak sahip olabileceğiniz NAVTURK Navigasyon paketinde; Bluetooth GPS uydu alıcısı ve otomobiliniz için cam tutucuyu bulabileceksiniz.

En Yeni İşletim Sistemi

Windows Mobile 6 işletim sistemine sahip olan yeni MOTO Q; 4 bant GPRS ve EDGE özelliği, mobil internet, push mail destekli mesajlaşma teknolojisi, GPS destekli opsiyonel NAVTURK Navigasyon paketi ile ergonomi ve şıklığı bir arada sunuyor.

Temel Özellikleri

Dünya standartlarında olduğu gibi, Türkiye'de de yılda 2 kez güncellenen seçime bağlı NAVTURK Navigasyonlu MOTO Q ile;

:: 40 bin yerleşim merkezi
:: 700 bin km karayolu ile 81 şehire ulaşım
:: 81 ilin sokak detayları
:: Edirne'den hakkari'ye 120 bin güncel İhtiyaç noktası (POI)
:: Türkçe menü ve Türkçe sesli yönlendirme
:: 17 dilde menü ve sesli yönlendirme seçeneği
:: Bluetooth GPS uydu alıcısı
:: Bluetooth GPS uydu alıcısı araç şarjı
:: Cam tutucu (Cradle) ya sahip olabileceksiniz

NOT: MOTO Q ve NAVTURK Navigasyon paketi Eylül ayı itibariyle satışa sunulacak.

:: GPS kullananlar, kullanmayanlarla bu başlıkta buluşuyor.

Bilgi için: NAVTURK
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
artık haritaların yerlerini GPS ler aldı teknoloji artık herşeyi katlıyo ama ben haritayı tercih ederim zaman geçsin diye

pcman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
super ya :) en sonunda her ileri ulkenin vardi bizimde olmasi cok guzel gelismekte oldugumuzu gosteriyo en azindan teknolojide :P

LoneLyBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir telefon ama alabilecegimi düşünmüyorum :) çok tuzludur ben genede haritayı tercih ediyim :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Özellikleri ilgi çekici olmasına rağmen, kullanışlı olacağını ve
büyük bir kitleye hitap edeceğini sanımıyorum
(Hoş bu kitle zaman içinde olabilecek bir şey ama neyse...)
Teknoloji çılgınları için süper bir haber. Eylül ayını bekleyenler olacaktır :)

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu GPS olayına hastayım arkadaşlar :)
Amerika'da kullanıyorum, hiç bilmediğiniz yerlerin adresini girdiğinizde sizi oraya kadar inanılmaz rahat bi şekilde ulaştırabiliyor. NAVTURK ün GPS haritasını da biraz denemiştim. Gayette başarılı, özellikle de yolları her an kapanabilen, değişebilen, göçebilen canım ülkem Türkiye için :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
Amerika'da kullanıyorum, hiç bilmediğiniz yerlerin adresini girdiğinizde sizi oraya kadar inanılmaz rahat bi şekilde ulaştırabiliyor. NAVTURK ün GPS haritasını da biraz denemiştim. Gayette başarılı, özellikle de yolları her an kapanabilen, değişebilen, göçebilen canım ülkem Türkiye için :)
bende diyorum bu çocuk nerde :) ücreti nedir bu hizmetin ?

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci dedi ki:
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
bende diyorum bu çocuk nerde :) ücreti nedir bu hizmetin ?

Bedava :D
Sadece GPS cihazini aliryosun Amerikada. Ancak TR de de Navturk ten ilk aldiginda sanirim bayagi bir bedava harita guncelleme hizmetini de veriolar diye biliyorum...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Hep bir Navigasyon cihazım olsun istemişimdir. Troy bana bi tane alır mısın? :D :P