Zenfone 6mı alıyım discovery 2mi oyun performansı öncelikli
Listeye almadim fiyatini pek de hakeden bir cihaz degilLG G3 Beat hakkında yorumlarınız nedir?
Hepsiburada lumia 925 16 gb var 799 tl ekran 4.5 bak derim
İşlemci bakimindan çok geride kaliyor teknik ozellikleri biraz geri
Daha tam olarak bir sitede vs detayli sirayla teknik özellikler verilmemis verildiği an ekleyecegim su an duzyazi seklinde inceleme mevcutFLY IQ 4513 Quantum'u da eklemelisin.
Asus Zenfone6 ve Discovery 2 arasında kaldım
babamda discovery 1 var memnun discovery2 süper telefon kasma ws yok ısınma sorunu tasarruf modunda olmuyor ve tasarrufda kasmada yapmıyor Sd kartlı modelini bekliyip alsammı sizce?
Ve bu arkadaşa da son noktasına kadar katılıyorum. [emoji683] [emoji683] [emoji683] [emoji683]Zenfone 6 mükemmel.
Bak ben hep bunu diyorum.
Bu diskavri 2'nin sahip oldugu cekirdekler eski gucsuz cortex a7 kullaniyor ve 8 tane cop cekirdek.
Antutudaki gercegi yansitmayan rakamlari gorerek avunacaksan Diskavri 2 al bakma baska yere.
(2,0 Ghz x8 )
Yok ben cihazimdan yeterli performans kalite isterim dersen ZENFONE 6.
(1,6 Ghz x2)
Bir de soyle dusun
Cinli mi Tayvanli mi?
Cinli MTK mi Amerikan Intel mi?
Ben hep bunu diyorum kararini buna bagli olarak ver.
Zenfone 6 mükemmel.
Bak ben hep bunu diyorum.
Bu diskavri 2'nin sahip oldugu cekirdekler eski gucsuz cortex a7 kullaniyor ve 8 tane cop cekirdek.
Antutudaki gercegi yansitmayan rakamlari gorerek avunacaksan Diskavri 2 al bakma baska yere.
(2,0 Ghz x8 )
Yok ben cihazimdan yeterli performans kalite isterim dersen ZENFONE 6.
(1,6 Ghz x2)
Bir de soyle dusun
Cinli mi Tayvanli mi?
Cinli MTK mi Amerikan Intel mi?
Ben hep bunu diyorum kararini buna bagli olarak ver.
8 çekirdek eski işlemci mi daha iyi yoksa yeni nesil ıntel hyperthreading'lı 2 gerçek 2 sanal is parçacıklı telefon mu iyi? Birde bi yönden bak bence.Peki modern combat 5 i kaldırırmı zenfone 6
Zenfone hoşuma gidiyor ama 2 çekirdek olmasıda kötümüş 4 zannediyordm şuan her oyunu kasmadan oynatabilirmi zenfone 6 ?
Bide fly ın yeni 8 çekirdek telefonu çıkıyor 8 çekirdek peki o nasıldır
G3 Beat eklensin.Lumia 735 ve g3 beat listeye eklensin mi ne dersiniz?
G3 Beat yazimiza eklendi yazidaki bazi hatalar düzeltildiG3 Beat eklensin.
Yazı güzel olmuş ama fotoğraf gözükmüyor onuda düzeltirseniz tam olacak.G3 Beat yazimiza eklendi yazidaki bazi hatalar düzeltildi
Zenfone 6 kitkat güncellemesi aldı. Android L de nisan gibi gelecekmiş. Yazıda burayı da güncellemekte fayda var [emoji106]G3 Beat yazimiza eklendi yazidaki bazi hatalar düzeltildi
Peki modern combat 5 i kaldırırmı zenfone 6
Zenfone hoşuma gidiyor ama 2 çekirdek olmasıda kötümüş 4 zannediyordm şuan her oyunu kasmadan oynatabilirmi zenfone 6 ?
Bide fly ın yeni 8 çekirdek telefonu çıkıyor 8 çekirdek peki o nasıldır
G3 Beat neden listeden kaldırıldı ki ?Yeni Şampiyon Huawei Ascend G7 Listeye eklendi.
Kaldirilmadi duruyor aynenG3 Beat neden listeden kaldırıldı ki ?
Bu ürünü nereden alabiliriz ? Şuan Tr de satıştamı ? Merak ettiğim bir soru daha bu telefondaki grafik işlemcisi ney ? Bekleme süresi kaç saat ayrıca ?Yeni Şampiyon Huawei Ascend G7 Listeye eklendi.