750-1000 TL Arası Akıllı Telefonlar

CemreSeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vestel venüs odelleri nasıldır. almaya değermidir sizce.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Admin s3 neo almayı düşünüorumda önerirmisin acaba pek telefonlardan anlamıorumda

furkan.1011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus Zenfone 6 telefonu yüksek oyunlarda kasmadan oynatabilir mi ;?
Performans canavarı mı ?
Eksi yönleri neler ?
Asus Zenfone 6 kitkat güncellemesi aldığı doğrumu ?
Asus Zenfone 6 kullanıcıları sorularımı cevaplayabilir mi ?
Gmd 2 yi önermeseniz iyi olur. :)
900 tl ve altı fiyatlarda yurt dışından (Amerika) getirebileceğim telefonlar nelerdir ?
Aradığım özellikler
Performans canavarı olsun özellikler çok iyi olsun yüksek oyunları rahatlıkla kasmadan oynatsın.
Güncelleme desteği sağlam olsun (kitkat olsun).
Sd kart takılabilsin.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asus Zenfone 6 telefonu yüksek oyunlarda kasmadan oynatabilir mi ;?
Performans canavarı mı ?
Eksi yönleri neler ?
Asus Zenfone 6 kitkat güncellemesi aldığı doğrumu ?
Asus Zenfone 6 kullanıcıları sorularımı cevaplayabilir mi ?
Gmd 2 yi önermeseniz iyi olur. :)
900 tl ve altı fiyatlarda yurt dışından (Amerika) getirebileceğim telefonlar nelerdir ?
Aradığım özellikler
Performans canavarı olsun özellikler çok iyi olsun yüksek oyunları rahatlıkla kasmadan oynatsın.
Güncelleme desteği sağlam olsun (kitkat olsun).
Sd kart takılabilsin.
Zenfone 6 performans canavarı değil. Bir qualcomm lu telefon etmez. Ama şuanlık her oyunu oynatıyor. Fiyat performans konusunda da başarılı bulduğum bir cihaz. Kitkat aldı ve L de alacak. Servisi iyidir artı olarak. Yurtdışından one plus one da getirebilirsin, pasaport falan fiyatı 1000 tl yi geçer ama değer bence. Discovery Elite de iyi ama güncelleme işi sıkıntılı. Zenfone 6 fiyatına göre canavar bir cihaz bu kesin.

furkan.1011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Discoverylerden uzak duruyorum nedense
telpa dan dolayı olabilir :D
one plus one da ise bazı sorunları var güncelleme ile düzelir deniliyo ama güncelleme gelirmi bilemem telefonun sıkıntıları var one plus one sd kart takılmıyo heralde bildiğim kadarıyla :/
Ya yurt dışından başka bişey alırım yada burdan zenfone 6
Yorumun için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam elimde discovery var; custom rom, root,xposed falan içini dışına çıkardım ve şuan en güzel halinde. Abime vermek zorunda kaldım telefonumu :D Kendi bütçemle yeni bir telefon almak istiyorum. Kısaca başlıklarım şunlar;
-Max 900-1000 tl
-6" biraz fazlaya kaçıyor :d
-performans hastasıyımdır
-stabilite çok önemli, uzun süreli kullanım olacak :D
-bataryanın çıkmasını isterim tabiki ama zorunlu olacak iş değil
-softkey olursa yani tuşları ekrandan çalmazlarsa dahada hoş olur :D

Bu görüşler altında alınabilecek en iyi telefon sizce nedir hocam görüşlerinizi bekliyorum,
Hayırlı bayramlar..

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam elimde discovery var; custom rom, root,xposed falan içini dışına çıkardım ve şuan en güzel halinde. Abime vermek zorunda kaldım telefonumu :D Kendi bütçemle yeni bir telefon almak istiyorum. Kısaca başlıklarım şunlar;
-Max 900-1000 tl

Bu görüşler altında alınabilecek en iyi telefon sizce nedir hocam görüşlerinizi bekliyorum,
Hayırlı bayramlar..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
-Max 900-1000 tl

Hayırlı bayramlar..
Stabilite denince akla gelen ilk cihaz nexustur.O yüzden nexus 5 tam sana göre bütçeni arttıramıyorsan temiz 2. Elde alabilirsin.Sıfır 16lık ve 32gblık sürümleri istanbul bilişimde var.

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stabilite denince akla gelen ilk cihaz nexustur.O yüzden nexus 5 tam sana göre bütçeni arttıramıyorsan temiz 2. Elde alabilirsin.Sıfır 16lık ve 32gblık sürümleri istanbul bilişimde var.

Görüşünüz için teşekkürler hocam. Bulmaya çalışacağım temiz bir nexus ama bulabileceğimi sanmıyorum. İkinci seçenek olarak ne önerirsiniz bana ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Görüşünüz için teşekkürler hocam. Bulmaya çalışacağım temiz bir nexus ama bulabileceğimi sanmıyorum. İkinci seçenek olarak ne önerirsiniz bana ?
İş stabilite olunca başka seçeneğin yok maalesef.Ben mesela öyle değilim özellik hastasıyım stabiliteden taviz veririm ama içi boş telefon sevmem.Bana göre g2nin özellikleri 10 numara ve stabilitesi de fena değil hani telefon hiçbirşeyde teklemiyor.G2 de bulabilirsin özellikle 1000 liraya tamamen temiz 2. El bulursun.Diğer bir seçenek ise z3 compact ama oda pahalı olur bütçeni aşar ama tam bir performans cihazı.Tek seçeneğin nexus 5 önceliğin o olmalı zaten 1000 liraya temiz bulursun.Eğer bulamazsan bütçeni arttırıp sıfır alırsın sonuçta bir kez alıyorsun.

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İş stabilite olunca başka seçeneğin yok maalesef.Ben mesela öyle değilim özellik hastasıyım stabiliteden taviz veririm ama içi boş telefon sevmem.Bana göre g2nin özellikleri 10 numara ve stabilitesi de fena değil hani telefon hiçbirşeyde teklemiyor.G2 de bulabilirsin özellikle 1000 liraya tamamen temiz 2. El bulursun.Diğer bir seçenek ise z3 compact ama oda pahalı olur bütçeni aşar ama tam bir performans cihazı.Tek seçeneğin nexus 5 önceliğin o olmalı zaten 1000 liraya temiz bulursun.Eğer bulamazsan bütçeni arttırıp sıfır alırsın sonuçta bir kez alıyorsun.

Haklısınız hocam bulmaya çalışayım artık

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
-Max 900-1000 tl

Hayırlı bayramlar..
zenfone 6 büyük kaçıyorsa zenfone 5 e bak :D nexus 5 önermem. çünkü onu ben bir geliştirici cihazı olarak görüyorum. kamera, kulaklık sesi ve benzeri birçok alanda sana yardımcı olmaz. ama multimedyayla işin yoksa tabi ki de al. alternatif olarak discovery elite kullanıyorum tavsiye ederim. snapdragon 800 3 gb ram. ama softkey dışarda bu telefonda. xperia z sıfır değil de ikinci el temiz bulabilirsin güzel telefondur. performanslı değildir ama uzun vadede de işini görür. lg optimus g de hoş telefon. g2 çıkınca pabucu dama atılsa da senin bahsettiğin kriterlere uyuyor :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
-Max 900-1000 tl

Hayırlı bayramlar..
Birazcık daha zorlasan butceyi 16 gb lg g2 alabilirsin tabi 999 a xperia z de var ancak biraz eskidi sahsen ben almak istesem ya zenfone 5 ya da casper via v8c alirdim su an

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birazcık daha zorlasan butceyi 16 gb lg g2 alabilirsin tabi 999 a xperia z de var ancak biraz eskidi sahsen ben almak istesem ya zenfone 5 ya da casper via v8c alirdim su an

Hocam benim yoluma öyle gözüküyor. İkinci el telefona pek alışkın değilim açıkçası sıcakta bakamıyorum. Bu yuzden o iki seçene arasında kaldım diyebilirim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hocam benim yoluma öyle gözüküyor. İkinci el telefona pek alışkın değilim açıkçası sıcakta bakamıyorum. Bu yuzden o iki seçene arasında kaldım diyebilirim
Zenfone 5 al geç ya sıkma canını artan parayi da degerlendirirsin kendince Android L de alacak guzel cihaz cok düşünme

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 5 al geç ya sıkma canını artan parayi da degerlendirirsin kendince Android L de alacak guzel cihaz cok düşünme

Hocam Android L kesin duyuruldu mu cihaz için yani resmi açıklama var mı ? Güncel kalmasıda çok önemli anlarınız halimden :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hocam Android L kesin duyuruldu mu cihaz için yani resmi açıklama var mı ? Güncel kalmasıda çok önemli anlarınız halimden :D
4.4.4 zaten aldi Asus android L konusunda da calismalara basladi diye duydum ancak s3 e güncelleme verecez deyip de vermediler o yuzden pek guvenmemek lazim firmalara :) git v8c yi eline al z5 i eline al hangisi eline oturdu hosuna gitti ise onu al

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.4.4 zaten aldi Asus android L konusunda da calismalara basladi diye duydum ancak s3 e güncelleme verecez deyip de vermediler o yuzden pek guvenmemek lazim firmalara :) git v8c yi eline al z5 i eline al hangisi eline oturdu hosuna gitti ise onu al

Bugün çıkıcam hocam şehirdeki tüm teknoloji mağazalarına bakacağım bulabilirmiyim bakalım :D Ufacık Denizli'de zor ama uğraşacağız :) Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
S3 neo L güncellemesi alır bence. Almamak için bir nedeni yok 1.5 gb ram işlemci v.s gayet yeterli .

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bence casper a hiç bulaşmayın yazılım güncelleme servis hepsi sıkıntı asus almalısın bence :)

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aklıma gelmişken sorayım T50 nasıldır ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S3 neo L güncellemesi alır bence. Almamak için bir nedeni yok 1.5 gb ram işlemci v.s gayet yeterli .

Hocam samsung'u pek sevdiğim söylenemez. En son alacağım telefonlar arasında samsung ve apple yer alır. Nedendir bilmem hoşuma gitmiyor ve o kadarda para veremiyorum :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aklıma gelmişken sorayım T50 nasıldır ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam samsung'u pek sevdiğim söylenemez. En son alacağım telefonlar arasında samsung ve apple yer alır. Nedendir bilmem hoşuma gitmiyor ve o kadarda para veremiyorum :D
Zaten alın demedim güncellemeyi alır dedjm s5 var ekranın yani ile kasa arasında acilma var su aldı orda şansına çalıştı tekrar uzak dur samsung tan :D

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten alın demedim güncellemeyi alır dedjm s5 var ekranın yani ile kasa arasında acilma var su aldı orda şansına çalıştı tekrar uzak dur samsung tan :D

Halktaki samsung sevgisini anlamış değilim :D T50 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
T50 de iyidir alabilirsiniz ancak yine yazılım ve güncelleme sıkıntı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Halktaki samsung sevgisini anlamış değilim :D T50 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
T50 kullanmadigimdan onun hakkında kullanıcı deneyimim yok malesef ama kagit üzerinde parasına göre iyi bir telefon gibi gözüküyor, tabi rakiplerine göre.