6S Plus 16GB Alınır mı ?

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar babam telefon alacak 6s plusta karar kıldık.
1.Soru-- 16 gb yeterli olur mu ? Sadece 5-6 program(sosyal medya dahil),müzik,fotoğraf tek olayım budur.Fotoğrafları ıclouda yedeklerim zaten de.Yine de fikir almak istiyorum daha iyi anlayan arkadaşlardan
2.Soru---Telefonu turkcellden taksitle alacak nakit o kadar yok,dün arkadaşımda turkcelldeki telefonlarda sorun cıkıyor falan dedi.Bunu yaşayan kesinlikle alma diyen var mı ?
En olmazsa HTC 10 alacam (ki ben daha cok istiyorum bunu ama o muhabbet uzun :D )

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Genelde Iphone icin 16 gb az bir kapasite diyebilirim ama resim fotograf v.s islerini ister icloud hesaabina istersen Tasinabilir Iphone uyumlu flash diskte tasiyarak bu sorunu giderebilirsin

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Dedigin gibi kullanirsan yeter

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Genelde Iphone icin 16 gb az bir kapasite diyebilirim ama resim fotograf v.s islerini ister icloud hesaabina istersen Tasinabilir Iphone uyumlu flash diskte tasiyarak bu sorunu giderebilirsin
Bir sey daha soracam benim kulaklara sadece kulak içi kulaklık uyuyor (ıphoneninkini denemedim ama olmama şansı yüksektir) başka bir kulaklıkla müzik dinleyebiliyor muyuz ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam öncelikle Şunu belirtmek istiyorum 2011'den beri iPhone kullanıcısıyım ve hep 16 GB kullandım hiçbir zaman eksikliğini yaşamadım. Her zaman boyutu 1.5-2.0 Gb arasında olan oyunlarım telefonumda muhakkak vardır ona rağmen yine de olmadı. Çok oyun oynayan birisi değil iseniz kesinlikle yetecektir.

Turkcell meselesine gelince kesinlikle bu tip şeyler Şehir efsanesi. Geçen gün ayrı bir başlıkta bunu tartıştık. Bırakın turkcell i paralel ithalat ürünler bile aynı fabrikadan çıkıyor. Bu işin turkcell vodafone Aveası yok.

Ama şu da var bazı oparatör şube müdürleri açılmış kullanılmış telefonları satabiliyorlar. Mesela 2015'te bir adet iPhone 6 almaya karar vermiştim vodafona gittim orada müdür adamın biriyle tartıştı velhasıl faturası kesilmiş satılmış hatta açılmış telefonu geri iade aldı. Bu illegal bir şey ve aynı zamanda suç zaten. Ve o telefonun başka birine satıldığına adım gibi eminim.

Uzun lafın kısası varsa bir terbiyesizlik O da şahısların

Son düzenleme:

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Turkcell aşırı derecede vade farkı koyuyor şuanlık alamayacam gibi duruyor bakalım.