ufuk256
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Film izlemek için aldığın o laptop transformersta baş rol oynar
Güle güle kullan

Aynen katılıyorum, bir de o makinanın fotolarını çekip instagrama doldurmaları da varApple karşıtlığı arkadaşında belirttiği gibi donanımın parasını karşılamaması. Aksi halde burada başka bir sebepten dolayı apple düşmanlığı yapan birinin olduğunu sanmıyorum. 5000 TL lik apple laptopun verdiği performansı 1500-1600 TL lik asus bilgisayardan alırsın. Görüntüsü/şıklığı için alan arkadaşlarım genelde üniversite kantinin de hava olsun diye dolaştırıyorlar şu an.
kayserili olduğunu nasıl belli ediyon esnaf olduğuna göre yilli sindir 2000 tl lik leptop yeterde artar işini görür 6000 liralik çok gereksiz senin için hemşerimArkadaşlar, esnaflık yapıyorum, eğlence ve hesap işlerimi yapabileceğim bir laptop almak istiyorum, benim için önemli olan boş vaktimiz çok olduğundan internette gezmek ve film izlemektir. Tabi hesap kitapta tutarsam daha iyi olur, tavsiyelerinizi bekliyorum
imkansız değil abi bu kayserinin yillilerinin böyle gösteriş huyu vardır alırlar ben inanırımSenin Kayserili olman imkansız. Hele Kayserili esnaf olman mümkün değil...
Merhaba arkadaslar.bende bi tavsiye almak istiyorum.dun aksam vatan bilgisayardan asagidaki iki urunu inceledim ve kararsız kaldım yardim edermisiniz.
Asus N550 JV - CN 239 H - Core i 7 4700 HQ 2.40 ghz- 12 Gb Ram-1 Tb-15.6"-4 Gb Gt750M-win 8 (3066 tl)
Msi GE 70-20E-201 TR -Core i 7 4700 HQ 2.40 Ghz-16 Gb Ram -1 Tb-17.3"-2 Gb GTX 765M-Blue Ray-win 8 (3380 tl)
Msi olan cihazin kasasi plastikmi yoksa aluminyummu.
iki cihazdada ssd yok takmak icin slot yeri varmi yada hdd yi cikarip yerine ssd takilabiliyormu.
sizler hangi cihazi onerirsiniz cevaplarinizi bekliyorum
Arkadaş ge70 demiş siz ge60 önermişsiniz. Ayrıca işlemcileri aynıysa OC farkı nasıl oluyor?Eğer asusu sadece malzeme kaLitesinden dolayı alacaksanız, iki laptop da alüminyum kasaya sahip, MSI da metal fırçalama kullanıldığı için yüzeyi daha pürüzsüz, bu ışıklı klavyeyi daha belirgin hale getirmek için yapılmış, MSI'nin artıları, çok daha iyi bir ekran kartı, SSD, yüksek donanımlarda en iyi performansı alabilmek için SSD gereklidir, ışıklı kLavye, oyuncu mousesi ve oyuncu çantası hediye, daha ucuz. Asusun artıları, iki işlemcide 4.nesil haswell ancak, asusta ki işlemci biraz daha iyi, iyi olmasının nedeni daha iyi overlock olması ama, arada yok denecek kadar az fark vardır..
SSD'siz
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge...65m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_49582/
SSD'Li
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge...65m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_51357/
Arkadaş ge70 demiş siz ge60 önermişsiniz. Ayrıca işlemcileri aynıysa OC farkı nasıl oluyor?
Esnafın kan ağladığı filan yok kardeşim.Aha bakın işte adamlar film izlemek için 7000 liraya sadece bi laptop alıyor.Sonra "esnaf kan ağlıyor" diyorlar.
7000 liraya evinin bi odasına sinema salonu yapardı esnaf arkadaş ama cahillik işte ...