6000 TL'yi geçmeyecek eğlence-iş notebook almak istiyorum

ihmy38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, esnaflık yapıyorum, eğlence ve hesap işlerimi yapabileceğim bir laptop almak istiyorum, benim için önemli olan boş vaktimiz çok olduğundan internette gezmek ve film izlemektir. Tabi hesap kitapta tutarsam daha iyi olur, tavsiyelerinizi bekliyorum

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
oyun oynamayacaksanız ve mühendislik programları kullanmıyorsanız sadece film müzik internet hesap işlemleri için 2000 tl yeter de artar

Efes4224

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunda oynayacaksanız MSI oyuncu serilerine bakmanızı tavsiye ederim

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya da bi MacBook Pro alıyoruz. Kafamız rahat neşemiz yerinde bi ömür sürüyoruz. Nasıl fikir ?

Reklam repliği gibi oldu valla.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Bu istekleriniz için 6000 tl dökmeye gerek yok.

ihmy38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Esnaf bir arkadaş 7500 tl ye apple marka laptop almış çok beğendim bende 6000 tl lik bir şey varsa ondan almak isterim

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Esnaf bir arkadaş 7500 tl ye apple marka laptop almış çok beğendim bende 6000 tl lik bir şey varsa ondan almak isterim

eğer söylediklerini yapmak için apple alcaksan, ha parayı çöpe atmışın ha apple almışın bi farkı olmaz.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bir bilgisayara 2000 liradan fazla para harcamak israftır ..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bence parayı gerçekten oyun için bilgisayar toplayacak birine verin, yazık olacak apple alınca:)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
merak ediyom acaba bu apple karşıtlığı fakirlikten mi doğuyo da ulaşamadıkları ciğeri kötülemeye çalışıyolar. bari bi neden belirtseydiniz de komik duruma düşmeyeydiniz. böle olunca laflarınız havada kalıyo da.. :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
6000 liralık bir donanım alıp onu neredeyse idle hızda çalıştırmak, burdaki pek çok kişiye hakaret ;) o sebeple en fazla 700 liraya bir netbook almanızı tavsiye ederim ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merak ediyom acaba bu apple karşıtlığı fakirlikten mi doğuyo da ulaşamadıkları ciğeri kötülemeye çalışıyolar. bari bi neden belirtseydiniz de komik duruma düşmeyeydiniz. böle olunca laflarınız havada kalıyo da.. :D
Ben yorum yapmadım apple ile ilgili ancak cevap vereyim, bu telefon konusu gibi değil, oyunun ve programın bütün performansını,hızını donanım belirler. Apple donanım olarak fiyatını hiç karşılamayan bir marka. Aynı değere toplanan bir sistem kat ve kat daha iyi verim veriyor. Apple kasasız, retina ekranlı ve en yeni modelleri ince! Gayet şık. Ancak 5300TL'ye kasa topluyoruz biz ;)

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
zevk meselesi saygı duyarım :) herkes herşeyi beğencek diye bişey yok ama körü körüne yapılan apple düşmanlığı da saçmalıktan/cahillikten başka bişey değil. bak ne güzel senin kendi açıklaman var şu nedenden bana uymaz diyosun.

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
zevk meselesi saygı duyarım :) herkes herşeyi beğencek diye bişey yok ama körü körüne yapılan apple düşmanlığı da saçmalıktan/cahillikten başka bişey değil. bak ne güzel senin kendi açıklaman var şu nedenden bana uymaz diyosun.

Apple karşıtlığı arkadaşında belirttiği gibi donanımın parasını karşılamaması. Aksi halde burada başka bir sebepten dolayı apple düşmanlığı yapan birinin olduğunu sanmıyorum. 5000 TL lik apple laptopun verdiği performansı 1500-1600 TL lik asus bilgisayardan alırsın. Görüntüsü/şıklığı için alan arkadaşlarım genelde üniversite kantinin de hava olsun diye dolaştırıyorlar şu an.

new_cont

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iyide çoluk çocuk doldu bu foruma, delinin biri kuyuya taş atmış ....

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Buda bunun gibi bişey oldu ;Ben inşatta çalışıyorum zeytinburnundan avcılara kadar beni taşıyacak araba lasım konforlu olsun birde sağlam olsun yeter.
Konu başlığı :1.000.000 TLyi geçmeyecek konforlu sağlam araba almak istiyorum
:D :D :D :D :D

firesocks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vatanda pahallıdan ucuzayı işaretleyip en pahalıyı seçip buraya yapıştırmak:D

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Toshiba Qosmio Serilerini bir inceleyin derim. 18.4 inç ekran ve mükemmel harman kardon ses sistemi var. Özellikleri de size yeterli olacaktır.

ihmy38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kimseye yalan borcum yok, apple olan arkadaşla oda vatandan almış apple almaya vatan bilgisayara gittik, malesef apple den hiç laptop yoktu, vatandaki eleman abi süper bir laptop en az 3-4 yıl laptopu yenilemen gerekmez çok sağlam dedi, arkadaşında kafasına yattı, biraz kaba bir model apple ye göre ama sonuçta masada duracak ben 6300 e aldım şimdi fiyat 7750 tl iyi bir alışveriş yaptım. Herkeze tavsiye ederim 1-2 ay sonra arkadaş ssd harddisk alıp takacak o zaman daha süper olacakmış