Öneri iPhone 15 vs iPhone 16e

Quantum99

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Selamlar, halihazırda iPhone 12 Pro modelini kullanıyorum 128 GB. Bana gayet yeterli geliyor öyle ekranı şu kadar Hz olsun, kamerası harika olsun kafasında değilim. Performans ve pil süresi benim için daha ön planda kalıyor. 2 model arasında kaldım. 15 veya 16e almak kafamda ancak incelemelere bakıyorum, herkes çok ortada tepkiler vermiş. Yani net bir tavır ortaya koyulmamış ancak dikkatimi çeken 16e için tek kamera mevzusu. Açıkçası Pro modelini kullanıyorum ve 3 kameranın çok da bir faydasını görmedim. Standart kullanıcı kitlesi için saçma sapan geliyor kamera sistemleri. Bu fiyata tek kamera var diyor, geniş açı vs yok diyorlar, ya diyorum geniş açıyı kim kaç kere kullanıyor. Ayrıca tek kamera performansı bence oldukça güzel. Biraz daha uzun vadeli yazılım güncellemesi vesaireden dolayı 16e'ye daha yakınım. Gözden kaçırdığım ufak detaylar olabilir diye size danışmak istedim, fikrinizi merak ediyorum.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
661
Pro'dan düze geçmeni tavsiye etmem. Düz modellere geçmekte kararlıyım diyorsan iPhone 17'nin düz versiyonuna geç.

Şimdiden hayırlı olsun....

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,947
Her zaman imkânın olan en yeni teknolojiyi tercih et.