5800 XpressMusic Rekora Mı Koşuyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nokia'nın ilk tam ekran dokunmatik müzik telefonu Nokia 5800 XpressMusic geçtiğimiz yılın son 57 gününde milyondan fazla satış gerçekleştirdi. 2009'un ilk çeyreğindeki rakamlara daha çok şaşıracaksınız!

Reuters'in verdiği ve ardından Nokia'nın onayladığı bilgiye göre GC Capital'den Tero Kuittinen şirketin yalnızca bu yılın ilk çeyreğinde 2,5 milyon 5800 XpressMusic daha satmış olabileceğini hesapladığını kaydetti. Nokia'nın onayladığı bilgi ise Kuittinen'in öngörüsünden 100 bin adet farkla, 2 milyon 600 bin adet 5800 XpressMusic satışı olduğu yönünde geldi.
nokia5800bat11239893233.jpg

Nokia 5800 XpressMusic Finli devi memnun etti
Bilginin doğrulanması üzerine cihazın büyük bir kısım 'orta gelirlinin iPhone'u' tanımlaması da şirket için artık daha önemli bir hal aldı. JP Morgan analistlerinin belirttiğine göre satışların artmasına neden olan ana başlıklar yeni, ucuz ve güzele olan istek. İnsanlar ucuz olan mobil güncellemelere karşı daha ilgili. Bakalım Nokia'nın bu başarısı cihazın devamı için ne gibi yenilikler vaat edecek.
:: Nokia'nın ucuz iPhone yaklaşımı hakkındaki düşüncelerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu telefonun sadece iki şeyini beğenmedim
1-kamerasının kötü olması
2-telefonu yan tutarak kullndığınızda geri tuşuna basrken çektiğiniz işkenceyi:)illa adamı tam köşeye dokundurtacaklar

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ekranı geç algılıyormuş dokunduklarımızı bu doğru mu?

Doğru ise at çöpe

Süper telefon ama

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
5800 modeli e donma da yapıyor internette dolaşırken ben açıkcası bu telefonu pek beğenmedim çok büyük ve kullanışlı değil bi kaç özeliği dışında iyi değil LG nin modelleri bence daha iyi ve ucuz

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefonun türkiyede satılan modellerinde kulaklık arızası var
Ve dokunmatik ekranı çok da güzel değil

iHSaN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk çıktıgında aldım. 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Kamerası ışıksız ortamlarda iyi çekim yapamıyor. Video çekim kalitesi gayet iyi.Dokunmatik ekranıda bana göre gayet kullanışlı.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
millette para çok neden almasınlar

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İnceleme videolarını falan incelediğimde çok beğenmiştim. Telefonu test etme imkanım oldu. Malesef ekranından memnun kalmadım. Kalemle gayet güzel, hiç bir sorun çıkmıyor ama elle kullandığınız zaman bazen algılamıyor, yada geç alıgılıyor.

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de 1 ayı aşkın bir süredir ürünü memnuniyetle kullanıyorum. Dokunmatik ekranını gayet başarılı buluyorum. Tepkimeli kullanıyorum. Algıladığı zaman hafif bir titreşim veriyor. Daha şimdiden onlarca uygulama indirdim ve kullandım. Gayet memnunum. Ancak alacak arkadaşlar çerçeve ile kasa arasında sağ üst tarafta olan açıklığa dikkat etsinler. Ayrıca en yeni üretim ürünleri almaya çalışsınlar; earphone problemi için. Mesela bende earphone sıkıntısı olmadı ama kasa açıklığı bende de var şu anda. Özetle dikkatli inceleyip almak şartıyla herkese tavsiye ederim.

1 haftalık kullanımdan sonra dokunmatik ekranın kullanımında hiç sıkıntı yaşanmıyor. Kaleme çok nadiren webde gezinirken ihtiyaç duyuyorum sadece.