50 Mbps Fibernet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efee05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün tabletli 50 Mbps fibernet kampanyasına geçtik.Ama şuan kullanırken normal Adsl den pek farkı yok.Mesela steamden en fazla 2 MB/s ile oyun indiriyorum bana az geliyor.Bunun nedeni bilgisayarımın çok yavaş olmasından olabilir mi? Bilgisayarıma format atsam internete de etki eder mi?

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
steam sunucularinin kapasitesinden dolayi olabilir
hiz testinde ne kadar çikiyor o önemli

kaanpalaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 10mbps Uydunet internetim var ttnet den beter siz siz olun uydunet almayın sürekli bir bakım sürekli bir sorun var 1mbps internetimiz vardı daha önce ttnet şundan eminim şu ankinden daha hızlıydı.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bizim Burda Olsa Gözümü Kırpmadan Fibere Geçerimde Ama Nerde :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Millet 5g nin altyapısının çalışmalarına başladı biz hala 3g hey allahım sabır ver

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Dün tabletli 50 Mbps fibernet kampanyasına geçtik.Ama şuan kullanırken normal Adsl den pek farkı yok.Mesela steamden en fazla 2 MB/s ile oyun indiriyorum bana az geliyor.Bunun nedeni bilgisayarımın çok yavaş olmasından olabilir mi? Bilgisayarıma format atsam internete de etki eder mi?
Ben süperonline 50 mbit fiber kullanıyorum, steamde indirme yaparken 6.5 mb yada 8 mb buluyor, sunucu yoğunluğu olacağını sanmam, steamde en son sunucu yoğunluğu left 4 dead 2 bedava verdikleri zaman oldu :D o andan itibaren yoğunluk felan görmedim ben . Bağlantınızdaki hızı test edin ya da modeminizdeki ayarları bir gözden geçirin, olmadı müşteri hizmetlerini arayın

Fiyatı merak edenlere
59 tl 100 gb adil kota ile, tablet kampanyası