5 Yıl Sonrasına Yolculuk...

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Merhaba arkadaşlar. 5 yıl sonra nerede olmak isterdiniz? Bu 5 yıl içinde ne gibi planlarınız var neleri başarmak istersiniz.. Kısaca 5 yıl sonrasını hayal ettiğinizde kendinizi nerede görüyorsunuz ya da nerede görmek isterdiniz? paylaşımlarınızı bekliyorum :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Hala üniversite sınavını düşünüyor olacağım sanırım :D
5 yıl sonra bu konuda buluşmak üzere :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İnşallah o zamana kafama uygun bir işte çalışıyor olup ya da kendi işimi kurup, kız arkadaşımla da evlenmiş olmayı hayal ediyorum. İnşallah hayallerim, hedeflerim olur. Ailemle sağlıklı olayım gerisi yalan zaten.

Size tavsiye arkadaşlar;

www.futureme.org adlı siteden ileri bir zamana kendinize e-mail atabilirsiniz. Ben bunu 2-3 yıldır yapıyorum. Mesela üniversite 2. sınıftayken iki sene sonraya yani son sınıfta olacağım zamana e-mail attım kendime ve o an ki durumu hayatı özetledim kısaca, 2 yıl sonra okuyunca çok şaşırdım çok hoşuma gitti kendi yazdıklarım. Hayatımda nelerin değiştiğini gördüm :) Aynısını askere gitmeden önce de yaptım teskereye yakın zamana ve teskere sonrasına kendime e-mail attım çok ilginç ve harika bir olay hepinize tavsiye ederim :) :thumbup:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
İnşallah her şey 5 yıl sonrasında planladığımızın çok daha ilerisinde,düşündüklerimizin/sahip olduklarımızın çok daha iyisinde olur arkadaşlar.Herkesin gönlünde olanın en iyi şekilde gerçekleşmesi ümidiyle..

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Allah kısmet ederse huzurlu bir yuva ve çocuklu olurum herhalde :)

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Peter çok karamsarsın 5 yıl sonrasında inşallha üniversite sınavını değil üniversite bitirme sınavını düşünüyor oluyorsundur.

Megawolt düşüncelerin çok güzel arkadaşım inşallah herşey gönlünce olur.

Lawa seninle aynı düşüncelere sahibiz :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
İstediklerimin yarısına sahip oldum 5 yıl sonra diğer yarısına da ulaşırım inşallah.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Şu mübarek günlerin hörmetine inşallah herkes istediğine, sevdiğine, amacına huzurluca ulaşır, Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Hayırlı ramazanlar herkese :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
istekler bitmez ama.ogretmenlige yaklasmis olmak isterim:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o zamana kadar evlenirim herhalde bi ihtimal çocuğumla beraber okurum bu sayfayı :D vaybe düşünmesi bile insanın tüylerini diken diken yapıyor :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
İnşallah o zamana kafama uygun bir işte çalışıyor olup ya da kendi işimi kurup, kız arkadaşımla da evlenmiş olmayı hayal ediyorum. İnşallah hayallerim, hedeflerim olur. Ailemle sağlıklı olayım gerisi yalan zaten.

Size tavsiye arkadaşlar;

FutureMe.org: e-mail your future self adlı siteden ileri bir zamana kendinize e-mail atabilirsiniz. Ben bunu 2-3 yıldır yapıyorum. Mesela üniversite 2. sınıftayken iki sene sonraya yani son sınıfta olacağım zamana e-mail attım kendime ve o an ki durumu hayatı özetledim kısaca, 2 yıl sonra okuyunca çok şaşırdım çok hoşuma gitti kendi yazdıklarım. Hayatımda nelerin değiştiğini gördüm :) Aynısını askere gitmeden önce de yaptım teskereye yakın zamana ve teskere sonrasına kendime e-mail attım çok ilginç ve harika bir olay hepinize tavsiye ederim :) :thumbup:

Tuttum bu siteyi. Sağolasın :) +++

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Sanırım yurt dışında olacağım, gidişhat öyle gösteriyor. Güzel yurdumun beceriksiz ve yalanmış, yalak, yalama, dalla.a yöneticilerinden yeterince bıktım. Bıktım aga bıktım...

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21

Size tavsiye arkadaşlar;

FutureMe.org: e-mail your future self adlı siteden ileri bir zamana kendinize e-mail atabilirsiniz. Ben bunu 2-3 yıldır yapıyorum. Mesela üniversite 2. sınıftayken iki sene sonraya yani son sınıfta olacağım zamana e-mail attım kendime ve o an ki durumu hayatı özetledim kısaca, 2 yıl sonra okuyunca çok şaşırdım çok hoşuma gitti kendi yazdıklarım. Hayatımda nelerin değiştiğini gördüm :) Aynısını askere gitmeden önce de yaptım teskereye yakın zamana ve teskere sonrasına kendime e-mail attım çok ilginç ve harika bir olay hepinize tavsiye ederim :) :thumbup:

Harika:thumbup:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Size tavsiye arkadaşlar;

www.futureme.org adlı siteden ileri bir zamana kendinize e-mail atabilirsiniz. Ben bunu 2-3 yıldır yapıyorum. Mesela üniversite 2. sınıftayken iki sene sonraya yani son sınıfta olacağım zamana e-mail attım kendime ve o an ki durumu hayatı özetledim kısaca, 2 yıl sonra okuyunca çok şaşırdım çok hoşuma gitti kendi yazdıklarım. Hayatımda nelerin değiştiğini gördüm :) Aynısını askere gitmeden önce de yaptım teskereye yakın zamana ve teskere sonrasına kendime e-mail attım çok ilginç ve harika bir olay hepinize tavsiye ederim :) :thumbup:

teşekkürler güzelmiş:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Allah kısmet ederse şu Sinem Kobal'ı arda'dan ayırıp kendime alacam.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
2 yıllık hekim olurum herhalde bir de evlenip çoluk çocuğa karışsam fena olmaz