5 yıl önce bitmiş bir arkadaşlık tekrar başlayabilir mi sizce?

sdelta

Profesör
Katılım
23 Nisan 2008
Mesajlar
4,229
Reaksiyon puanı
140
Puanları
243
Hayat bu belli olmaz, bu düşüncelerinizi aynen onunla da paylaşın. Ayrıca sizi sevdiyse de bence bir suç değil.
 

mjsamet

Asistan
Katılım
22 Aralık 2009
Mesajlar
149
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
[MENTION=407498]elsewhere[/MENTION] arkadaş, git 5 yıl önce yaptığın olayı ve içinde ukte kaldığını anlat, bu yaptığın büyük ihtimal ona garip ve zaten çok vakit geçmiş üzerinden gibi önemsiz gelebilir ama en azından içini rahatlatmış olursun . Belki de tekrardan görüşmeye başlarsın. Ama bana göre bunu yaparken (belki) tekrar arkadaş oluruz beklentisiyle değil de içinde kalan pişmanlığı giderme beklentisiyle hareket et :)
 

tolga9009

Doçent
Katılım
25 Mayıs 2014
Mesajlar
519
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
başlar ama nasıl başladığı önemlidir:mrgreen:
 

tdg

Öğrenci
Katılım
20 Nisan 2013
Mesajlar
89
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
[video=youtube;0kLB-vwesU0]http://www.youtube.com/watch?v=0kLB-vwesU0[/video]

Görmüştüm bi yerde beğenmiştim o yüzden paylaşıyorum.
İzledikten sonra itirzı olan ??? :D
 

biribizidrdrsun

Öğrenci
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Böyle söyleyerek sanki ben farklı bir amaç güdüyormuşum gibi bir yaklaşımda bulunmuşsun eğer öyle bir durum olsaydı açık açık o şekilde sorardım zaten neden lafı değiştireyim kendisini 4 yıldır görmedim inan o konuda hiçbir fikrim yok bir önemi de yok zaten neden sürekli mevzu buraya geliyor anlayabilmiş değilim bu kadar imkansız mı ya sadece arkadaş olmamız ve öyle kalabilmemiz ben zaten geçmişte olan bu olduğu için yine bu durum üzerinden soru soruyorum amacım cidden farklı insanların tavsiyelerini alabilmekti oldukça da samimi bir şekilde durumu ve istediğimi açıkladım sizse gerçekten çok absürt bir varsayımla böyle bir şey söylüyorsunuz

çok da absürt bir varsayım değildi bence:huh: fıtratımız gereği erkek ve kızın arkadaş kalabilmesinin çok da mümkün olmadığını söylüyorum.. vicdan rahatlatmak istiyorsan sadece helallik iste. adım atmış olursun en azından.konuşmaya niyetliyse o gelir zaten :tongue:
 

oslun

Dekan
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
7,665
Reaksiyon puanı
33
Puanları
228
Birden fazla kız ve erkekten oluşan bir arkadaş grubunuz olabilir elbette, ama konu burada arkadaş grup/ları değil en yakın arkadaş.

Konuya gelirsek eğer erkekler geçmişi kolay kolay unutamazlar. Geçmişte senden hoşlanmışsa eğer, bu anıların tekrardan canlanma ihtimali var. Haa bunu belli eder veya etmez, o ayrı bir konu. Şimdi şöyle bir varsayım yapalım. Sen 5 yıl aradan sonra kalkıpta çocukla iletişime geçersen, acaba ne oldu da geri döndü diye düşünür. Senin ondan hoşlanmış olabilme ihtimalini göz önüne alarak duygularını paylaşabilir. Sonrası yine hayal kırıklığı..

Günümüz erkeklerinin çoğunda durum böyle:

friend-zone-pophangovercom.jpg
 

Deutsch

Asistan
Katılım
28 Temmuz 2014
Mesajlar
290
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sanmam vakti geldiğinde 5 yıldır nerelerdesin diye sorar ezer filan falan boş ver arkanda bıraktıklarına üzülme.
 
Üst