elsewhere
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yaklaşık 5 yıl önce, lisedeyken, çok yakın bir arkadaşım vardı. İlk kez bir erkekle yakın arkadaş oluyordum. Zamanla birbirimizin en yakın dostu olduk. Sonra nedense herkes sevgili olduğumuzu düşünmeye başladı ve diğer yakın arkadaşlarım da beni onun benden hoşlandığına ikna etmeye çalıştılar. Her zaman aksini savunmuş olsam da bir süre sonra acaba olabilir mi diye düşünmeye başladım. Olaylara o gözle bakınca gerçekten de iddia edildiği gibi bir tablo çıkıyordu ortaya. Ve bir kere buna inanınca en yakın arkadaşım olmasına rağmen çok soğudum ondan, arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim ama doğru dürüst konuşup olayları açıklamadım, çünkü konuşmak bile istemiyordum. Böylece arkadaşlığımız bitti ve bir süre sonra aslında benden hoşlanması gibi bir durum olmadığı ortaya çıktı, ben başlarda bunu önemsemedim. Ama zamanla yaptığım şeyden pişman olmaya başladım ve o zamandan beri sürekli bir şekilde onunla tekrar konuşup, her şeyi açıklığa kavuşturup yeniden çok yakın arkadaş olmam gerektiğini düşünsem de bir türlü harekete geçemiyorum. Bu durum sürekli aklıma takılıyor. Aradan geçen bunca zamandan sonra beni umursar mı ya da benimle tekrar arkadaş olmak ister mi bilemiyorum. Bir keresinde bana ''şu an ve bundan sonra istesen de istemesen de en değerli arkadaşım sensin'' demişti. Sizce onunla tekrar iletişime geçmeli miyim, şansım olur mu? Özellikle erkeklerin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum bu durum sizin başınıza gelse ne tepki verirdiniz?