• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

5 tl nasıl çöpe atılır.

serkan41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snopy SN-78 Siyah MP3 Kulaklık gold dan 5 tl ye aldım 5 tl nasıl çöpe atılır gördüm berbat bi kulaklık sakın almayın ayrıca gold nasıl olurda bu ürünü vitrine koyarsın anlamak mümkün degil.bas yok tiz yok sadece boguk bi ses geliyo yani.

sen nasil olurda golddan bisey alirsin :) keyfin bilir tabiikide ama gold kotu bir firma :mad:

pazardan aldım 5 tl ye 10 numara çakma phılıps acıdım 5 tl me ama 100 lerce var orda aman siz hata yapmayın

Gold, Darty, Bimeks bunlara fazla yaklaşma kampanyalar dışında :D

sen nasil olurda golddan bisey alirsin :) keyfin bilir tabiikide ama gold kotu bir firma :mad:
+1
Gold dan ömrü hayatımda sadece bir defa alışveriş yaptım. Mesela bir ürün alacak olsam Gold da daha ucuz deseler inanın gidip almam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gold, Darty, Bimeks bunlara fazla yaklaşma kampanyalar dışında :D
Bimeks iyi ya genede. Çokca ütün aldım üzmedi beni. Gold ile kıyaslanamaz bence. Gold bildiğin şipşakçı. Malı satana kadar canım cicim.

philips aldım yaklaşık 4 5 sene önce hala kullanırım çok sağlam :)

ses önemli 5 tl den ne hayır beklediniz ki zaten ?

+1
Gold dan ömrü hayatımda sadece bir defa alışveriş yaptım. Mesela bir ürün alacak olsam Gold da daha ucuz deseler inanın gidip almam.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bimeks'in online alışverişi kötü 25 tl'lik bir ürün ekledim sepete 35 tl oldu 10 tl kargo parası, birde sepette kdv hariç gösteriyor kargo 5 küsür yazıyor fakat kredi kartı bilgilerini girip satış sözleşmesine geldiğinde kdv dahil fiyat ve kargo 10 TL dikkatinden kaçarsa iş kötü :D

Bimeks iyi ya genede. Çokca ütün aldım üzmedi beni. Gold ile kıyaslanamaz bence. Gold bildiğin şipşakçı. Malı satana kadar canım cicim.
Bimeks'in online alışverişi kötü 25 tl'lik bir ürün ekledim sepete 35 tl oldu 10 tl kargo parası, birde sepette kdv hariç gösteriyor kargo 5 küsür yazıyor fakat kredi kartı bilgilerini girip satış sözleşmesine geldiğinde kdv dahil fiyat ve kargo 10 TL dikkatinden kaçarsa iş kötü :D

Snopy SN-78 Siyah MP3 Kulaklık gold dan 5 tl ye aldım 5 tl nasıl çöpe atılır gördüm berbat bi kulaklık sakın almayın ayrıca gold nasıl olurda bu ürünü vitrine koyarsın anlamak mümkün degil.bas yok tiz yok sadece boguk bi ses geliyo yani.

Sen kendin diyorsun 5 tl diye ucuz etten okadar yahni olur

bilmediigim zamanlarda golddan bilgisayar topladim bi tanede joyistik kol aldim kol 2 haftada cop oldu bilgisayar olmemeye calisiyor adam gibi ilgilenmiyorlar kalitesiz urun veriyorlar vs vs.

5 liraya kulaklık alıpta Beats Audio veya Sennheiser kalitesi mi bekliyodun !?

"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim ! "

Sen yine kullanmışsın. Ben 5 tl bisiklet lambası aldım. İlk hızlanmam da düştü bozuldu :D Bazen pintiliğim tutuyor :D

bundan 8 sene evvel 25 kuruşa almıştım taş gibi çıktı

Kulaklık derken kulak çöpü falan mı almış arkadaş ne olmuş ben anlamadım

İnsanlarda ne kim varmış Gold'a karşı, 5 TL'lik kulaklık satmasın mı adam dandik diye? O kulaklık niye alınır hadi alındı niye satana bu kadar laf edilir ki kulaklığa laf edin bari :D

Ben Sony mdr-E818lp Geçmeli Kulaklık Kullanıyorum alalı 1 yıl kadar oldu şuan teknosada 19.90 tl sana öneririm kardeşim :)

217678.jpg

kardeşim işportadan alıyom taş gibi 5 tlye mesele 5 tl degil benim kafamda gold markası için ? oluştu verdigin parayı unutursun ama kalite kalır bazı arkdaşlar 5 tl lik kulaklıktan ne beklersin demiş ne alaka 5 tl lik kulaklıgın verdigi sesi 20 tl lik kulaklıklar vermiyo dogru ürünü bulursan tabiki BENİM ANLAMADIGIM GOLD GİBİ SÖZDE BÜYÜK FİRMA böyle dandik bi ürün ! satıyo sorun bu ? bilmem anlatabildim mi ?

[MENTION=343445]serkan41[/MENTION] Anladım Kardeşim Senin Anlatmak İstediğin Büyük Firmanın nasıl olurda kötü mal satması Ama oda her bütçeye uygun mal satma stratejisidir belki önemli olan 5 tl lik ürünü sat ama kaliteli sat demi ismin var itibarın var

Ne yani, sen simdi 5 TL'lik kulakliktan ne bekliyordun ki? Cöpe atsaydin o kadar üzülmezdin.

4-5 ay önce bende 10 TL' ye bir MP3 çalar aldım. Dandik çıkacağını biliyordum ama beklediğimden de öte çıktı.

Ses kalitesi, kulaklığı, kullanışsızlığı.

Elektronik eşyada bir daha ucuza kaçmak mı asla...