Snopy SN-78 Siyah MP3 Kulaklık gold dan 5 tl ye aldım 5 tl nasıl çöpe atılır gördüm berbat bi kulaklık sakın almayın ayrıca gold nasıl olurda bu ürünü vitrine koyarsın anlamak mümkün degil.bas yok tiz yok sadece boguk bi ses geliyo yani.
+1sen nasil olurda golddan bisey alirsinkeyfin bilir tabiikide ama gold kotu bir firma
![]()
Bimeks iyi ya genede. Çokca ütün aldım üzmedi beni. Gold ile kıyaslanamaz bence. Gold bildiğin şipşakçı. Malı satana kadar canım cicim.Gold, Darty, Bimeks bunlara fazla yaklaşma kampanyalar dışında![]()
Bimeks'in online alışverişi kötü 25 tl'lik bir ürün ekledim sepete 35 tl oldu 10 tl kargo parası, birde sepette kdv hariç gösteriyor kargo 5 küsür yazıyor fakat kredi kartı bilgilerini girip satış sözleşmesine geldiğinde kdv dahil fiyat ve kargo 10 TL dikkatinden kaçarsa iş kötü+1
Gold dan ömrü hayatımda sadece bir defa alışveriş yaptım. Mesela bir ürün alacak olsam Gold da daha ucuz deseler inanın gidip almam.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bimeks'in online alışverişi kötü 25 tl'lik bir ürün ekledim sepete 35 tl oldu 10 tl kargo parası, birde sepette kdv hariç gösteriyor kargo 5 küsür yazıyor fakat kredi kartı bilgilerini girip satış sözleşmesine geldiğinde kdv dahil fiyat ve kargo 10 TL dikkatinden kaçarsa iş kötü![]()
Bimeks iyi ya genede. Çokca ütün aldım üzmedi beni. Gold ile kıyaslanamaz bence. Gold bildiğin şipşakçı. Malı satana kadar canım cicim.
Snopy SN-78 Siyah MP3 Kulaklık gold dan 5 tl ye aldım 5 tl nasıl çöpe atılır gördüm berbat bi kulaklık sakın almayın ayrıca gold nasıl olurda bu ürünü vitrine koyarsın anlamak mümkün degil.bas yok tiz yok sadece boguk bi ses geliyo yani.
Kulaklık derken kulak çöpü falan mı almış arkadaş ne olmuş ben anlamadım