- Reaksiyon puanı
- 16,127
adam sapık kadınlar taciz etmiş ve ser kayalara denk gelmiş olabilir durduk yere hiç bir kadın tanımadığı adamı dövmez...
Ben kahrolsun kötülük ve kötü ruhlu insanlar diyorum. Her iki taraf için de.Kahrolsun feminazi?
Çok doğru diyorsun seyyah amcaBen kahrolsun kötülük ve kötü ruhlu insanlar diyorum. Her iki taraf için de.
Eyvallah.Çok doğru diyorsun seyyah amca
Olayın nedeni tacizse maalesef şiddetle karşılık vermek gerekiyor ama burada nolduğu belli değil ?Şiddete ne kadar meyilli cahil bir toplumuz.
Kadın gücü değil de, aşırı şımartılmış kadın gücü diyelim.Kadın gücü diye buna diyorlar olsa gerek...
Ülkede ne kezban çirkef kadınlar var ya ama onalrı izleyince gülseim gelmiyor değil :TGörüntüler Esenyurt'tan?
Maalesef çözüm olmuyor genelleme yapmıyorum ama çoğunlukla polisler bu olaylarla ilgilenmiyorTaciz varsa haketmiştir tabi. Ama yinede şiddet çözüm değil. Kanunların işlemesi ve caydırıcı olması gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bir polis ve kanun adamı olarak böyle düşünüyorum.
Ülkemizde kadınlara verilen aşırı haklar nelerdir?Ülkemizde daha çok erkeklerden yana şikayetçidirler hanımlar ama bence düzeni ve adaleti daha çok kadından yana bozan bir anlayış var. Özellikle de geçmişten bu yana gerek avrupaya gerek diğer yabancılara yaranmak, şirin gözükmek için inanılmaz hatalı kararlar alınır oldu. Erkekler olarak gasp edilmiş haklarımızı istememiz lazım aslında, erkekliği yine olması gereken değere, sıraya çıkartmak lazım tabii olarak ilk önce kendimizden başlayarak... Çünkü hanımlara aşırı hakları getiren yine bu ülkede biz erkeklerdir... Tartışmak için yazmadım ama baştan soracaklar için yazayım ben dini bir kafada değerlendirme yaptım, başka şekilde düşenemem zaten. Yani kısaca laik sisteme güvenim yok.
(Laik sisteme güvenim yok deyince hemen put taşlar gibi bazıları beni taşlamasın, saygı duymasını bilsin)
Kadın beyanı esastır.Ülkemizde kadınlara verilen aşırı haklar nelerdir?
Bakınız önceki konumda da böyle bir soru sormuştunuz halbuki gereksiz idi sorunuz... Ben mesajımda yazdıydım, dini açıdan değerlendirme yaptım diye... Malumun ilanını istiyorsunuz, resmen.Ülkemizde kadınlara verilen aşırı haklar nelerdir?
Düşük maaş mı vermedüşük maaş verme,terdilerde göz ardı edilme mi? aşırı haklar?
Ben de bu yazılanların altına imzamı kesinlikle atarım, çok doğru tespitler...Söylediğin diğer her bir söz, cümle, kelime... Ne varsa, altına imzamı atarım. Kesinlikle haklısın.
Lakin, bu ülke'de her bir kadını feminist zannedip evlenme gibi tabii bir yoldan, sünnetten vazgeçmeni haklı bulmam. Bütün bozulma ve yozlaşmaya rağmen arayıp bulabilirsen hala hayatı cennet kılacak hatunlar vardır ve arayıp isteyince mutlaka bulacaksındır. Ha biraz da belki nasip işi diyelim ama, Allah'tan hayırlısını dileyince inşaallah kısmetini bulursun.
Neden güldünüz ?Ayyy olaya baak?
Anlamadım, çok mu komik bir durum?Ayyy olaya baak?
Ülkemizde kadınlara verilen aşırı haklar nelerdir?
Üçüncü kişiyle aşk yaşa mahkemede aferin sana aylık 500 tl nafaka versin ne rahat hayat bir kaç ay evli kal ayrıl sonra nafakaya bağlan birde kusurlu olduğun halde kanunların gözden geçirilmesi gerekli..Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, işsiz ve herhangi bir geliri olmayan erkeğin, boşanma davasında tam kusurlu bulunan eşine nafaka ödemesine karar verdi.
![]()
Mahkemeden ödül gibi karar! Aldatan kadına nafaka
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, işsiz ve herhangi bir geliri olmayan erkeğin, boşanma davasında tam kusurlu bulunan eşine nafaka ödemesine karar verdi.www.yeniakit.com.tr