BestBoyOffical
Doçent
Aynen.Lan kızlarda suçlu bu ne ağa?
Aynen.Lan kızlarda suçlu bu ne ağa?
Ben bu ne ağa demedim düzelt mesajınıAynen.
İnsanlık ölmüş.Ekmeğinin peşindeki bir adama saldırmak ancak psikopatların yapacağı eylemdir.Bunlara en ağır ceza verilmeli.Bu haberi görünce içim cız etti resmenSokakta Pilav ayran satan seyyar satıcıyı eve çağırıp 3 ü kız 4 ü erkek bir gurup araya alıp tekme tokat dövüyorlar. Birde zevk için çekip sosyal medyaya atmışlar ne insanlar var gerçekten yazık diyorum.
![]()
Seyyar satıcıyı eve çağırıp dövmüşlerdi... O olayda flaş gelişme
Burdur'da seyyar satıcı Osman Oflaz'ı (42) çağırdıkları evde tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.www.tv100.com
Buda olayın videosu. Babası yaşında emekçi adamı böyle dövenlerin içerde aynısının yapılması dileği ile... Sadece 1 tanesi tutuklanmış diğerleri adli kontrol şartı ile serbest kalmış birde.
Serseri tipler işte, ama harbiden bunu yapmak için bir amaç bulamıyorum. Emektar bir insanı dövmeyi neden ister ya? Şüphesiz ki onlar da küçükken böyle dövüldü, ailesinden sevgi almadı. Belki de kendilerini böyle kanıtlıyorlar, ezik büzük tipler.Bunların amacı ne şimdi, sinirlendim. Tüm forum toplansın bunların evini basalım valla.
Aynen, dediğiniz gibi. Böyle tiplerden nefret ederim.Serseri tipler işte, ama harbiden bunu yapmak için bir amaç bulamıyorum. Emektar bir insanı dövmeyi neden ister ya? Şüphesiz ki onlar da küçükken böyle dövüldü, ailesinden sevgi almadı. Belki de kendilerini böyle kanıtlıyorlar, ezik büzük tipler.
ay 2 gündür bunu tvde görüyorum içim acıyor kız da HÖDÖ OŞKOM diyor senin ben aşkını...Bu haberi görünce içim cız etti resmenSokakta Pilav ayran satan seyyar satıcıyı eve çağırıp 3 ü kız 4 ü erkek bir gurup araya alıp tekme tokat dövüyorlar. Birde zevk için çekip sosyal medyaya atmışlar ne insanlar var gerçekten yazık diyorum.
![]()
Seyyar satıcıyı eve çağırıp dövmüşlerdi... O olayda flaş gelişme
Burdur'da seyyar satıcı Osman Oflaz'ı (42) çağırdıkları evde tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.www.tv100.com
Buda olayın videosu. Babası yaşında emekçi adamı böyle dövenlerin içerde aynısının yapılması dileği ile... Sadece 1 tanesi tutuklanmış diğerleri adli kontrol şartı ile serbest kalmış birde.
Valla ya, senin ben aşkını **?!?**ay 2 gündür bunu tvde görüyorum içim acıyor kız da HÖDÖ OŞKOM diyor senin ben aşkını...
devamını söylersem ban yerim..Valla ya, senin ben aşkını **?!?**
Aynen hocamdevamını söylersem ban yerim..
Serseri tipler işte, ama harbiden bunu yapmak için bir amaç bulamıyorum. Emektar bir insanı dövmeyi neden ister ya? Şüphesiz ki onlar da küçükken böyle dövüldü, ailesinden sevgi almadı. Belki de kendilerini böyle kanıtlıyorlar, ezik büzük tipler.
Onlar için de üzülmüyor değilim, gökten zembille düşmediler sonuçta.Alkollü ve Haplı olduklarını düşünüyorum yoksa normal bir akıl sağlığında normal bilince sahip insanların yapabileceği hareketler değil bunlar.
iyi olmuş it oğlu itler!BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
Konuya ilişkin başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Bazı basın- yayın organlarında yer alan Burdur ilinde bir vatandaşın bir konuta çağrılarak darp edilmesi ve bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'mızca olayın ihbarı ile birlikte derhal soruşturma başlatılmıştır. Söz konusu soruşturma kapsamında zorunlu ve ivedi usuli işlemlerin ardından şüpheliler gözaltına alınmış ve 18.11.2020 tarihinde sevk edildikleri Burdur Sulh Ceza Hakimliği'nce 'hile ve cebir kullanmak suretiyle birden fazla kişi tarafından kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan bir şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli hakkında ise aynı suçtan adli kontrol kararı verilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.
Şu hallere hareketlere bakın bir. İçeri ifadeye giriyorlar 34. saniye çıktıkları gibi bir keko oturuşu ile sigara yapıp kapının önünde oturuyorlar. Sadece 1 tanesi tutuklanıo cezaevine götürülüyor.
![]()
Burdur'da seyyar satıcıyı döven gruptan 1 kişi tutuklandı
Seyyar satıcı Osman Oflaz'ı çağırdıkları evde tekme tokat dövdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.videonuz.ensonhaber.com