Halil Sezai yaşlı bir adamı tekme tokat dövdü

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Hiç inandırıcı değil. 5 aydır şikayetçi ise neden başvurmamış hiçbir yere?

Reaksiyon puanı
3,029
Yaşlılarla uğraşılmaz. Çok geçimsiz olabiliyorlar.
On yıldır aynı apartmanda oturuyoruz. İlk üst komşumuz çok iyiydi emekli Arapça öğretmeniydi. Ondan sonra gelen sağır ve gececiydi, saat gece 3'te son ses televizyon izliyordu. Ondan sonraki taşındığında bebeği sürekli ağlıyordu. Şuan kaç kişi olduklarını sayamadığım bir aile var. O kadar çok gürültü yapıyorlar ki bazen oturup ağlıyorum. Ama ne hikmetse öğlen 3te gelip çok yüksek sesle müzik dinliyorsun diyorlar. Sinirden hiçbir şey söyleyemiyorum.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,599
On yıldır aynı apartmanda oturuyoruz. İlk üst komşumuz çok iyiydi emekli Arapça öğretmeniydi. Ondan sonra gelen sağır ve gececiydi, saat gece 3'te son ses televizyon izliyordu. Ondan sonraki taşındığında bebeği sürekli ağlıyordu. Şuan kaç kişi olduklarını sayamadığım bir aile var. O kadar çok gürültü yapıyorlar ki bazen oturup ağlıyorum. Ama ne hikmetse öğlen 3te gelip çok yüksek sesle müzik dinliyorsun diyorlar. Sinirden hiçbir şey söyleyemiyorum.
Açıcaksın motorlu testereni. Sabahtan akşama tahta kesicen mobilya toplayacan. ?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Aaa ne kadar masum açıklama yapmış bir de hadi ayakta alkışlayalım?? Şurada hala şunu savunanlar var ya cidden yazık!

Reaksiyon puanı
3,029
Açıcaksın motorlu testereni. Sabahtan akşama tahta kesicen mobilya toplayacan. ?
Hocam tek sıkıntı o değil ki, üst komşunun çocukları sürekli apartman kapısının önünde oluyor. Sokakta ne kadar çoluk çocuk varsa kapının önünde. Biz de birinci katta oturuyoruz, çalışma ortamım hemen camın yanında. O kadar rahatsız oluyorum ki bazen bir internet kafeye gidip çalıştığım oluyor. Mesela dün Apple etkinliği için takipteydim çok gürültü olacağını bildiğimden arkadaşımın evine gittim. Mobil veri kullandığım için haberleri birkaç dakika geç girdim. İş konusunda da komşu çok etkiliyor. Bu yüzden laftan anlamayan komşuyu savunmak istemiyorum :D

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,599
Hocam tek sıkıntı o değil ki, üst komşunun çocukları sürekli apartman kapısının önünde oluyor. Sokakta ne kadar çoluk çocuk varsa kapının önünde. Biz de birinci katta oturuyoruz, çalışma ortamım hemen camın yanında. O kadar rahatsız oluyorum ki bazen bir internet kafeye gidip çalıştığım oluyor. Mesela dün Apple etkinliği için takipteydim çok gürültü olacağını bildiğimden arkadaşımın evine gittim. Mobil veri kullandığım için haberleri birkaç dakika geç girdim. İş konusunda da komşu çok etkiliyor. Bu yüzden laftan anlamayan komşuyu savunmak istemiyorum :D
Böcek kovucu frekans cihazı al.
Balkonda fişe tak Frekansı yükselte bildiğin kadar yükselt kendin bile rahatsız olacağın kadar hani.
Sonra balkonun kapısını kapat gir içeri. Çocuklar uzaklaşır kapı önünden.
Komşu evde çıldırır eğer frekans ona ulaşırsa.
? ? ? ?

Reaksiyon puanı
3,029
Balkonda fişe tak Frekansı yükselte bildiğin kadar yükselt kendin bile rahatsız olacağın kadar hani.
? ? ? ?
Kapının önüne sokak köpeklerinden birini koymayı düşünüyorum günde üç öğün beslerim, arada okşarım gerisini o halleder ?

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Halil Sezai kesin suçsuzdur. Hiç böyle bir ULU SANATÇI suçlu olabilir mi? Akıl var mantık var 65 Yaşında bir adamı dövdüyse kesin mantıklı bir açıklaması vardır. Üstüne kesinlikle kafası güzel veya sarhoşta değildir Halil Sezai
Muhalif kişiliği bilindiği için bazıları linç etmeye bitirmeye çalışıyordun onu kesin hatta bu video bile montaj olabilir. Normalde en az 5-10 kere karakolda gitmiştir şikayet için polis gerekeni yapmamıştır.

(Hadi hepsini geçtim diyelim dövdü yüzde yüz suçlu bile olsa sonuçta PİŞMANIM dediyse olay biter Ak Pak olur Halil Sezai dimi ?)
Sakin olun kimse adamı savunmadı yaptığı tabiki de suç pişmanlığı samimi geldi sadece

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sakin olun kimse adamı savunmadı yaptığı tabiki de suç pişmanlığı samimi geldi sadece

Aynen aynen çok samimi davranıyor her zaman ki gibi Halil Sezai...

Bu arada bugün tutuklanma talebiyle savcı karşısına çıkmış. Artık adama nasıl vurduysa eli sargılı ve yarı alçılı halde gelmiş ifade vermeye.

1600354724654.png

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Deli raporu çıkartmış kendine dilara hanım, beni de öldürse 10 kişiyide öldürse hapise girmeyecek gibi gözüküyor. Bu adam annesine küfürler edip kürekle vuruyor. Kendi arabasının kaputunda 80bin yazıyor, kendisi bıçak ile kazımış.
Silah alın. Ne olur ne olmaz. O geldiğinde pusun bir yere silah çektiği anda sık omzuna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

? ? ? ?
Ne olur ki onla?

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Aynı konuyu bende açmıştım ama ismim Dilara olmadığı için yorum gelmedi.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Aynı konuyu bende açmıştım ama ismim Dilara olmadığı için yorum gelmedi.

İlk bu konu açıldığı için buradan devam etti sanırım. Çünkü @drocco nun açtığı konu da mükerrer olduğu için kilitlenmişti:

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Yazma nedenim buydu zaten ben konuyu yarım saat öncesinde açmıştım. ??
Pardon, siz önce açmışsınız zaten.
Dediğiniz gibi isminiz Dilara değil ya ondandır kesin. ?
Ayrıca Dilara Kaya'nın açtığı bu konunun kilitlenmesi lazımdı. Yarım saat sonra mükerrer konu açmış çünkü.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
Sosyal medya adamı tutuklattı. Arda Turan ise GS'de oynamaya devam ediyor.

İdam isteyenlere taze örnek olsun.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Saçma sapan şeylerden hapis yatanları gördükten sonra şunu diyebilirim ki; sosyal medya ilk defa bu tarz bir vakada işe yaradı. Halil Sezainin sanat hayatı karartilmali. Yok öyle ekmeğini yediğin ülkenin değerlerine hakaret etmek. Zaten ezanla kelimeyi şahadeti karıştıracak kadar cahil olmasa sözde müzik lobisi meşhur etmezdi bunu.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Aşk olsun arkadaşlar. Seni beni mi var? Konunun önceden açıldığını görseydim açmazdım zaten...