Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Görüntüler Esenyurt'tan?
Ayyy olaya baak?Görüntüler Esenyurt'tan?
Ayyy olaya baak?
Bence :Görüntüler Esenyurt'tan?
Aynen katılıyorum ben olsam birini yamulturdum diğerleride ibret alıp kaçardı en azından.Nefsi müdafa diye bir şey var, ben olsam altında kalmazdım. Feminizm herkese aşılanmalı, bir erkek bana vurduğunda karşılık vereceksem kadın vurduğunda da karışılık veririm.
Nefsi müdafa diye bir şey var, ben olsam altında kalmazdım. Feminizm herkese aşılanmalı, bir erkek bana vurduğunda karşılık vereceksem kadın vurduğunda da karışılık veririm.
Olayı avrupa insan hakları mahkemesine kadar taşırım, altında kalacağım son şeylerden bir tanesi bu ?sıkıysa karşılık ver, kadın seni baltayla keserken ona tokat atarsan sen suçlu çıkarsın, üstüne mahpus olur tazminat ödersin. 7 göbek torunlarınla borç ödemeye devam edersiniz.
bizim ülkede böyle.
Daha bu ve bunun gibi binlerce olay var ve her gün yaşanıyor, kadınların bilinçsizce yüceltilmesi nedeniyle olayı çok yanlış anlayan ablalarımız her fırsatta bunu kullanıyor. Şimdi sokakta giderken bir kadın durduk yere sana dönüp "Bu bana vurdu, bu beni taciz etti" dese sağ çıkman zor, erkekler olarak çok tehlikeli zamanda yaşıyoruz...Aynen katılıyorum ben olsam birini yamulturdum diğerleride ibret alıp kaçardı en azından.
Sırf ilişki teklifini kabul etmedim diye okulda bir kız adımı sapığa çıkartmıştı. Elimde herhangi bir kanıt olmadığı için sadece en yakın arkadaşım inanmıştı bana o zamanlarda kızın ne kadar seveni, sevgilisi varsa benimle kavga etmeye çalışmışlardı. Allah'a çok şükür hiçbirinden dayak yemedim ama ülkemizde bir kızı kendine sevdirmek için böyle saçma sapan erkekler çok bence bununda bir etkisi var.Şimdi sokakta giderken bir kadın durduk yere sana dönüp "Bu bana vurdu, bu beni taciz etti" dese sağ çıkman zor
Ne yazık ki bu duruma geldik... Ülkede "Feminist" kelimesinin anlamını sadece kadınları yüceltmek zanneden öyle büyük bir kitle var ki hatta hepsi feminist olduğunu iddia ediyor. Rusya'da vs. bu tip şeylere izin vermiyorlar, hatta bizim feministler gibi sokağa dökülseler hepsini dövüp evlerine gönderirler. Rusya'yı bu tip konularda çok başarılı buluyorum, adamlar eşitliği ne güzel sağlıyor bak.Sırf ilişki teklifini kabul etmedim diye okulda bir kız adımı sapığa çıkartmıştı. Elimde herhangi bir kanıt olmadığı için sadece en yakın arkadaşım inanmıştı bana o zamanlarda kızın ne kadar seveni, sevgilisi varsa benimle kavga etmeye çalışmışlardı. Allah'a çok şükür hiçbirinden dayak yemedim ama ülkemizde bir kızı kendine sevdirmek için böyle saçma sapan erkekler çok bence bununda bir etkisi var.
#erkeğe şiddete hayır ?? Ne kadar ayıp etmişler??Görüntüler Esenyurt'tan?
Videoyu gülerek çekenler bravo ünlü oldunuz
Orda kalbinden bicakalama var . Sakinlestirebilirlerdi ortaligimüdahale etselerdi belki de kadir şeker gibi olacaklardı.
bizim ülkede şiddeti engellemek suçtur. olaya şiddet gerçekleştikten sonra müdahale etmek gerekir.
Ekli dosyayı görüntüle 107499
çok doğru ülkede yaşanan durum bu. Kadın adama ağzına geleni söylüyor el kol kaldırmacalar vs. yapıyor, adamın lafını bölüyor. Adam en küçük şey söyleyince kadın düşmanı ilan ediliyor.Bence bu ciddiye alınması gereken bir konu. Şurada 4 erkek saldırsa söverdiniz (Lafın gelişi söverdiniz). O adamın o kadınlara istediği gibi vurma hakkı var o kadınlar onu döverken. Eğer bir kadın bana saldırıyorsa kadınlığı falan umurumda olmaz yapıştırırım ağzına. Kadına el kalkmaz falan değil. Ama eğer o adam o kadınları, onu dövdüler diye onlara karşılık verseydi konu açardınız. "Kendini döven kadınlara tokat attı!!!" diye. Sonra olayı kadın haklarını ve cinsiyet eşitliğini savunmaya kadar getirirdiniz. Ama kadınlar döverken tek yaptığınız "Ay olaya bak" deyip gülmek ve olayın nerede olduğunu söylemek.
bence sen bulamıyon4 kişi bir erkekcağıza girişmek mi... Piyasada hiç delikanlı kız kalmamış ?
Bende öyle.Olayın nedenini çok merak ettim?
Eğer öyle bir şey olsaydı linç kanpanyası başlamıştı bile.#ErkeğeŞiddeteHayır
#KadınŞiddetineDurDe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela 4 erkek 1 kadını dövseydi de tepkiniz bu mu olacaktı?
Kahrolsun feminaziOlayın haber yapılıp sebebinin saklanması çok ilginç. Eğer kadınlar hukuki ve insani açıdan haklı olsalardı kesinlikle eminim ki bu olayın sebebi ballandıra ballandıra anlatılır, iş "Oh olsun"a getirilirdi.
Ne ki bu ülkede "Kadın hakkı" diye putlaştırılan kavram toplumsal bir histeriye dönüştü. Kanunlar bile bu minvalde düzenlenir oldu. Sistem pozitif ayrımcılık üzerine inşa edildi ve erkek bu ülkede adeta "Parya"laştırıldı. Tabiidir ki bu sonuç erkek milletini zıvanadan çıkardı, canavarlaştırdı. Düşünün ki evcil diye bildiğimiz, sevdiğimiz ve evlerimizin daim misafiri olan kediler bile sıkıştırdığınızda sizi tırmalayabiliyor, elinize, yüzünüze çizik atabiliyor. Teşbihte hata olmaz derler ya, durum biraz da buna benzedi.
İslam dini insanı önce rahmet, mağfiret ve merhamet eğitiminden geçirir. Gerek müteaddit ayetler, gerek aziz peygamberinin hayatı bunun örnekleriyle doludur. Sonra da pozitif ayrımcılık kavramıyla değil, "İnsan hakkı" kavramıyla toplumu dizayn eder. Sevgi, merhamet ve muhabbet üzerine kurulu bir yapı inşa eder. Bunun içindir ki eskilerde boşanmalar yok denecek kadar azdı, bunun içindir ki doğan her çocuk her daim analı-babalı sevgi ve muhabbet ortamında büyürdü. Bir de bugünkü toplumsal, sosyolojik ve demografik istatistiklere bakın, nasıl tuz buz edildiğimizi anlayın. O zaman eminim bana hak vereceksinizdir.
Ha bu arada, şunu da ilave etmezsem haksızlık olacak. Bugünkü iktidarın en büyük günahlarından biri de -iyi niyetli dahi olsa- gerek İstanbul sözleşmesi, gerekse kanun haline getirdiği benzer yasalardır.
Aferin kazanacağım diye habire feministlerin değirmenine su taşıyan şu mahut türbanlı aile bakanı resmen bu milletin ekmeğine, aşına, huzuruna kan doğradı.