32 bit işlemcim var ama yanında x64 tabanlı işlemci yazıyor ???

ömer raif tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tamamdır bir problem olursa yazarsın yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.
hocam biosdan çalıştırdım kurulumu güncelleştirme yap seçeneine tıkladığımda usb diski çekin bilgisayarı başlatın ve diski tekrar takin diski ordan çalıştırın yazıyordu dedğini yaptım yani usbden açmaya çalıştım 64 bit olduğu için açmadı

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
hocam biosdan çalıştırdım kurulumu güncelleştirme yap seçeneine tıkladığımda usb diski çekin bilgisayarı başlatın ve diski tekrar takin diski ordan çalıştırın yazıyordu dedğini yaptım yani usbden açmaya çalıştım 64 bit olduğu için açmadı
Hocam siz sıfırdan kurulum yapacaksınız. Hiç güncelleştirme filan yapmayın.
Disk bölme ekranında mevcut işletim sisteminin kurulu olduğu sürücüyü tıklayın ve biçimlendirin. Daha sonra biçimlendirilmiş diski seçerek kuruluma devam edin.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930

Bu video size yardımcı olur. Muhtemelen siz disk bölme ekranında işlem yapmıyorsunuz.
How to Boot Install Windows 10
--
Şu görseldeki adıma dikkat edin. 32bitlik sistem nerede yüklü ise onu silin. Kurulumu sildiğiniz disk üzerine yapın.

PO8Y7d.png

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Bu arada yedekleriniz varsa (D) gibi bir diske yedekleyin. O diskin adınıda yedekler olarak değiştirin. Bu ekranda (C) ile (D) bazen yer değiştirebiliyorlar.

ömer raif tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bu arada yedekleriniz varsa (D) gibi bir diske yedekleyin. O diskin adınıda yedekler olarak değiştirin. Bu ekranda (C) ile (D) bazen yer değiştirebiliyorlar.
sizin dediğinizi anladım zaten 32 biti 64 bit ypmak için illaki format atmak gerekiyor öbür türlüsü olmaz zaten teşekkür ederim

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
32 bit işlemci değil işletim sistemidir. Windows 10 32 bit kurulu. İşlemcin 64 bit.