biraz daha açıklayabilir misin dostum pek bilgim yok definasyon ile ilgili3 ay definasyon yaparak istediğin gibi yapabilirsin.
Düşük karbonhidrat yüksek proteinle beslenerek ağırlık antrenmanı ve hiit cardio yapmak diyebilirim. Youtube’da videoları oluyor genellikle.biraz daha açıklayabilir misin dostum pek bilgim yok definasyon ile ilgili
teşekkür ederimDüşük karbonhidrat yüksek proteinle beslenerek ağırlık antrenmanı ve hiit cardio yapmak diyebilirim. Youtube’da videoları oluyor genellikle.
Rica ederim tekrardan sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.teşekkür ederim
bendede fazlalık 10-15 kilo var maalesef 18 gün önce fitness 'a başladım ve vücutta ciddi bir sıkılaşma var . 3 Ayda dikkatli beslenme ve düzenli sporla istediğin vücuda ulaşırsınmerhaba 183 boyum var ve 83 kiloyum vücudum çok yağlı gerek belim olsun gerek kalçam olsun gerekse yüzüm olsun..Fitnessa başlamayı düşünüyorum sizce 3 yada fit ve hafif kaslı estetik bir vücuda ulaşabilirmiyim.
teşekkür ederim umarım istediğine ulaşırsınbendede fazlalık 10-15 kilo var maalesef 18 gün önce fitness 'a başladım ve vücutta ciddi bir sıkılaşma var . 3 Ayda dikkatli beslenme ve düzenli sporla istediğin vücuda ulaşırsın
spor ile ilgili tecrübem var ama okul yüzünden yarıda bıraktım 1 sene önce.tam vücudum şekil almıştı.umarım yapabilirim.Çok rahat ulaşırsın, tecrübeyle sabittir ben de seninle yaklaşık aynı ölçülerdeydim 1 ayda 80'den 75'e düşmüştüm ve baklavalarım çıkmaya başlamıştı(1 yıl önce). Ama şimdi eski halime döndüm. Karbonhidrat ve abur cuburu kes, spor yap 3 ayda çakı gibi olursun.
yaşına göre değişir ama benim tahminim istediğine ulaşırsınmerhaba 183 boyum var ve 83 kiloyum vücudum çok yağlı gerek belim olsun gerek kalçam olsun gerekse yüzüm olsun..Fitnessa başlamayı düşünüyorum sizce 3 yada fit ve hafif kaslı estetik bir vücuda ulaşabilirmiyim.