- Reaksiyon puanı
- 16,127
ikinci tur var Muharrem İnce tekmelicek hepinizi.
Bak kardeş bırakamıyorsan azalt. Azaltınca bırakması daha kolay olur.ikinci tur var Muharrem İnce tekmelicek hepinizi.
Var da o 2. tur 2023 de olacak be üzgünüm. O zamana kadar sadece bir kere daha yeneceğiz sizi o kadar , o da 2019 daki yerel seçimlerde, sabır..ikinci tur var Muharrem İnce tekmelicek hepinizi.
İnce %99.9
Demirtaş %99.9
Akşener %99.9
Diğerleri %99.9
'da alsa kimi kime şikayet edip sonuç alacak.
Akp %53 ile üsküdar'ı geçer ahada buraya yazıyorum.
Çok güldük dünden beri, başımıza bi şey gelmesinDemiştim kime oy verdiğinizin hiç önemi yok,önemli olan oyları kimin saydığıdır.
Bir Japon atasözü derki hiçbir başkan seçimle gitmez.
Adaletli olmaya çalışıyoruz. Bireysel atışmalarımızın yeri burası değil. Bireysel olarak konuşursanız elbet silinecektir.siz hile yapıyorsunuz, oy çalıyorsunuz diye iftira atabilirken biz doktara görünmenizde fayda var diye tavsiye ettiğimizde mesajımız siliniyor...! adalete bak.
Lütfen yönetim olarak iftira, karalama içeren mesajların yayınlanmasına izin vermeyin yoksa bize cevap hakkı doğar. Sessiz kalmamız doğru olmaz.Adaletli olmaya çalışıyoruz. Bireysel atışmalarımızın yeri burası değil. Bireysel olarak konuşursanız elbet silinecektir.
ikinci tur var Muharrem İnce tekmelicek hepinizi.
Yok Konfi o bizi tekmeleyemedi de sanırım ya Kılıçdaroğlunu tekmeleyecek, ya da Kılıçdaroğlu onu tekmeleyecek.
Hangisinin tekmesi daha güçlü olur bilmem ama ikisinden biri galiba yolcu.![]()
Verirler bir belediye başkanlığı, kavga biter![]()
Kılıçdaroğlu aslında onu cumhurbaşkanı yapmak için değil, harcamak için aday yapmıştı. Kaybedeceğini biliyordu çünkü. Lakin onun oyları parti oylarından daha fazla çıkınca durum biraz karmaşık oldu. Ama sanırım Kılıçdaroğlu siyasi tecrübesi ve ayak oyunları ile İnce'yi bir şekilde şutlayacaktır. İnce'nin bu saatten sonra belediye başkanlığı yemine tav olacağını pek zannetmem.![]()
Kk yı zaten kaset kumpasından dolayı sevmezdim ancak kk nin bu kadar basit biri olduğunuda düşünmüyorum.Verirler bir belediye başkanlığı, kavga biter![]()
Kılıçdaroğlu aslında onu cumhurbaşkanı yapmak için değil, harcamak için aday yapmıştı. Kaybedeceğini biliyordu çünkü. Lakin onun oyları parti oylarından daha fazla çıkınca durum biraz karmaşık oldu. Ama sanırım Kılıçdaroğlu siyasi tecrübesi ve ayak oyunları ile İnce'yi bir şekilde şutlayacaktır. İnce'nin bu saatten sonra belediye başkanlığı yemine tav olacağını pek zannetmem.![]()
KK'nın siyasi tecrübesi?Hocam suflör olmadan KK olmaz
![]()
Yorma kendini hocam. Biz bunlara "ekonomi, eğitim" diyoruz, onlar hala "Demirtaş'ı ziyaret etti, chp-hdp" kafasındalar; mevzuya uyandıkları zaman çok geç olacak. Oy verdikleri kazandı ama Türkiye kaybetti. Neyse, yollar güzel en azından.foto shoplu çakma.