24 Haziran 2018 Seçim Sonuçlarına En Yakın Tahmini Kim Yapabilecek :) Hodri Meydan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Kim olursa olsun, ancak ilk önce insan olsun..

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Aynı şeyleri bir çok konuda tartıştık, burada ise öncelikle ve mümkünse sadece en iyi tahminlerimizi alalım. Sonuç odaklı olalım, sonuç ne olacak :) Ve bakalım siyasette ne kadar iyiymişiz, hadi biz değil tahminlerimiz konuşsun. Bir de böyle hararetli olunca tartışma oluyor ve konu kilitleniyor bunu hiç istemem, en azından seçimler sonuçlanıncaya kadar...

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
Cumhur İttifakı %57 alır diyorum inşallah.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cumhur ittifakı avucunu yalar. Vatanını seven ve birşeyleri fark edebilen ülkücüler MHP'ye ve cumhur ittifakına sandıkta sert bir darbe vuracak.

Reaksiyon puanı
10,315
En güçlü olduğu anda karşısında Ekmeleddin İhsanoğlu gibi zayıf bir rakip varken 51 alan RTE'nin İnce ve Akşener gibi iki kuvvetli aday karşısında 54 alması ancak hayalperestliktir. İnce kazanacak inşAllah. Değişim şart RTE artık yapamıyor.

Daha dün diyebileceğimiz yakın bir geçmişte cami ziyaretinde çocuklara abdest aldırdı diye din dersi öğretmeni hakkında soru önergesi verip adamın ekmeğiyle oynamaya kalkan biri bugün camilerden çıkmıyor, cemaatlerden dualar istiyor. Cübbeliye takla attıracak nerdeyse. Demem o ki sevgili Murat ben insanın samimi olmayanını sevmem, bu benim öz babam bile olsa... Mevlana hazretlerinin dediği gibi, "Ya göründüğü gibi ol, ya olduğun gibi görün"

Meral hanıma gelirsek, o da 15 Temmuz'dan önceki günlerde FETÖ ile aynı jargonu kullanıyordu, aynı dil, aynı semboller... Milletin şahlanıp tanklara kafa atacağını, arkalarındaki Amerikalılarla beraber cümle hainleri tarihin çöp sepetine postalayacağını hesap edememişti. Kısacası samimiyet Muratcım, Samimiyet. Aradığım tek şeydir bu.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Adil Gür anket sonuçları : Referandumda şaşan ancak 1 Kasım seçim sonuçlarını doğru bilen tek isim Adil Gür olmuştu. Haliyle Gür'ün anket sonuçları merak ediliyordu. Adil Gür anket verilerini şu sözlerle açıkladı: "Cumhurbaşkanlığı seçimi 1. turda bitecek. Yüzde 50-55 arasında bir oyla almasını bekliyorum. Size iddialı bir şey söylüyorum. Diyarbakır’da, Mardin’de, Siirt’te, Van’da, Şırnak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çıkacak oy 1 Kasım’da hatta 16 Nisan’da çıkan oyun üzerinde olacak.

ANAR 24 haziran anket sonuçları : 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi siyasi partilerin son durumlarının masaya yatırıldığı programda; İbrahim Uslu elindeki anket sonuçlarını paylaştı. AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 55 seviyesinde olduğunu belirten İbrahim Uslu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerde de Recep Tayyip Erdoğan'ın önde olduğunu açıkladı. Uslu, "Seçimler ilk turda bitecek gibi görünüyor" iddiasında.

MAK seçim anketi : MAK Danışmanlık 13-20 Mayıs tarihleri arasında yaptığı son anketi açıkladı... Kararsızlar dağıtıldıktan sonra ise cumhurbaşkanı adaylarının oy oranları şöyle çıkıyor:- Recep Tayyip Erdoğan: Yüzde 51,4- Muharrem İnce: Yüzde 23,9- Meral Akşener: Yüzde 12,3- Selahattin Demirtaş: Yüzde 9,6- Temel Karamollaoğlu: Yüzde 2,2- Doğu Perinçek: Yüzde 0,6

Optimar seçim anketi oy oranları : Optimar Araştırma tarafından 27 Nisan-2 Mayıs 2018 tarihleri arasında, 26 ilde 2 bin 107 kişi ile gerçekleştirdiği araştırmada katılımcılara "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a oy verir misiniz?" sorusu yöneltildi. Kararsızlar dağıtılmadan soruya yanıt veren katılımcıların yüzde 51'i Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini belirtti.
CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE: 52,4 : Katılımcılara aynı araştırmada, "AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na oy verir misiniz?" sorusu soruldu. Kararsızlar dağıtılmadan, Cumhur İttifakı'na oy vereceğini söyleyen katılımcıların oranı yüzde 52,4 olarak ortaya çıktı.
2993_11.jpg

Si̇zce hangi̇ araştirma şi̇rketi̇ daha güveni̇li̇r ve daha i̇sabetli̇ ? (buradaki̇leri̇n dişinda olanlarda dahi̇l) örneği̇n şu seçi̇m dönemi̇nde şu kadar yanilma payiyla seçi̇mi̇ en yakin sonuçla bi̇ldi̇ dedi̇ği̇ni̇z seçi̇m sonuç anket araştirma şi̇rketi̇ nedi̇r ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bir başka anket çalışması sonuçlarına göre yine RTE ilk turda seçilecek diyor:

1528032921320.png

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Gökçek, Ankara genelinde yapılan anketin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zafere yakın olduğunu belirtti.

Gökçek, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ankara'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 53.30. CHP'nin adayı Muharrem İnce yüzde 25.64. İyi Parti'nin adayı Meral Akşener yüzde 10,82. Saadet Partisi'nin adayı Temel Karamollaoğlu yüzde 0,60. Doğu Perinçek 0,60 ve Selahattin Demirtaş 1,40" diye konuştu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Erdoğan'ın yüzde 50nin üzerini alıp ilk turda seçileceğini söyleyen ki.varsa ağır hayalperesttir. İsterse bugüne kadar her seçimi doğru isabet ettirmiş olsun.
RTE önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu gibi zayıf bir rakip varken bile 51 oy almışken şimdi karşısında İnce ve Akşener var bunlar varken 50nin üstü sadece hayalperestlik

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Erdoğan'ın yüzde 50nin üzerini alıp ilk turda seçileceğini söyleyen ki.varsa ağır hayalperesttir. İsterse bugüne kadar her seçimi doğru isabet ettirmiş olsun.
RTE önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu gibi zayıf bir rakip varken bile 51 oy almışken şimdi karşısında İnce ve Akşener var bunlar varken 50nin üstü sadece hayalperestlik
ince daha kendi partisinde seçim kazanamamış, neresi güçlü ayrıca Devlet Bahçeli varken meral akşeneri desteklemek ne kadar akılcı seçim sonuçlarında göreceğiz :) Devlet Bahçeli ülkücü kesimin Lideridir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
ince daha kendi partisinde seçim kazanamamış, neresi güçlü ayrıca Devlet Bahçeli varken meral akşeneri desteklemek ne kadar akılcı seçim sonuçlarında göreceğiz :) Devlet Bahçeli ülkücü kesimin Lideridir.
Devlet Bahçeli ne dediği belli olmayan birisi. Ülkücülere söven birisi ile ittifak edecek birisi. Daha vukuatlari sayılır da uğraşmaya değmez. Ülkücü kesimin çoğunluğu oy vermeyecek zaten MHP'ye alacağı oy %5 seçim günü tekrar konuşalım isterseniz MHP'nin oyunu.
Ayrıca Bahçeli'nin koltuk işgalinden başka Akşener'e üstün olan tarafı nedir? Ha iyi hakaret ediyor millete o özelliğini gerçekten seviyorum

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
CHP de seçim kazamaması CHP içinde olan bir mevzu. Bu seçimde önemli olan halk. Bu karşılaştırma yapılamaz.
Devlet bahçeli beyefendi gelince,

31335.jpg

Bu afişi ince hazırlatmadı.
17/25 den seni suçlu bulan. Rüşvetle seni suçlayan. Hırsızlıkla suçlayan. Oturduğun saraya karasaray diyen. İşsizlikten seni sorumlu tutan. Yandaş medyadan yakılan. Yandaş iş adamlarına iş vermenden yakılan adam bir kaç sene sonra fikir değiştiriyor? İlginç...

100 yılın ittifakı..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Devlet Bahçeli en azından yanlıştan dönmeyi biliyor, keşke tüm chp ve iyi partililer de yanlışı bilebilselerdi :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
ayrıca bu youtube videoları açık açık olmadıkça yani kesintisiz ve sansürsüz olmadıkça güvenilmezdir. örneğin Devlet Bahçeli'nin ilgili bu videoda bazı sözlerini kime niye söylediği belli değildir, şahsen ben bilmemekteyim... Güvenilir bir kaynaktan baştan sona ne kastettiğine yeniden bakılmalı.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
MHP lideri Bahçeli'den 'kime şerefsiz dedim' açıklaması | Mhp, Devlet Bahçeli, Genel Başkan

MHP lideri Bahçeli'den 'kime şerefsiz dedim' açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Star Haber Ankara Temsilcisi Fatma Çözen'e açıklamalarda bulundu.
Mhp Devlet Bahçeli Genel Başkan

Son günlerde çok sık gündeme gelen 'Şerefsiz' tanımlamasını da anlatan Bahçeli şunları söyledi;

Cilo dağının eteğinde birisi oy vermiş. Bu bizi ilgilendiren bir konu değil. HDP'li olmayıp, HDP'yi yönlendirmek, kendi siyasi hedefleri doğrultusunda onları kullanmak amacıyla yatta, limanda, yalıda viskilerini ve rakılarını içerken ortaya koymuş oldukları kanaatleri ele alıyoruz.

Mesela bunlardan bir tanesi yaşanmış bir olay olarak, dört beş kişi kotranın arka bölümünde serin bir havada üçü viskisini yudumlarken, bir tanesi rakı içerken, öbürü su mu votka mı belli değil, sohbet var. Birisi diyor ki ben HDP'ye oy verdim. Diğeri diyor ki niye böyle bir şey yaptın o da diyor ki CHP'ye kırgınım. MHP'ye niye oy vermedin deniyor o da diyor ki MHP parti değil faşist bir parti. Eskiden beri söylenir yalılardan viskilerini yudumlayarak siyaseti yönlendirmeye çalışıyorlar. Yüzde 13'le ne alakası var. Yüzde 13'e kaçak viski getirsek bile yetişemeyiz.'

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
son seçim anketlerinden :
Konsensus seçim anketi

1528125513116.png

---- Mesajlar birleştirildi ----

24 Haziran seçimleri öncesi ORC'nin anket sonuçları açıklandı! Erdoğan'ın oy oranı... HDP barajı geçecek mi?
ORC Araştırma Şirketi, 24 Haziran seçimlerine yönelik çok anketini açıkladı. Son seçim anketine göre 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 53,4.

2536231-728xauto.jpg

ORC araştırma şirketi, 28 Mayıs–1 Haziran 2018 tarihleri arasında 37 ilde toplam 3 bin 410 kişiyle yüz yüze gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını “Seçmen tercihleri araştırması - Haziran 2018” başlığıyla kamuoyuna duyurdu.
Akşam Gazetesi'nde yer alan anket sonuçlarına göre, anketin sonuçları Türk halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na olan güvenini ortaya koydu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN OY ORANI YÜZDE KAÇ?

Ankete katılanların yüzde 53,4’ü Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Ankete göre CHP’nin adayı Muharrem İnce yüzde 23,8, İYİ Parti’nin adayı Meral Akşener ise yüzde 11,5’te kaldı.
CUMHURBAŞKANI ADAYLARININ OY ORANLARI YÜZDE KAÇ?

Ankete göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde diğer adaylara verilen oy oranları şu şekilde:
HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş yüzde 8,7, Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu yüzde 2,1, Vatan Partisi adayı Doğu Perinçek yüzde 0,5
HDP BARAJ ÜSTÜNDE

Genel Seçimler için oy tercihlerinde de Cumhur İttifakı rakiplerinin açık ara önünde. Buna göre ankete katılanların yüzde 52,8’i Cumhur İttifakı'na, yüzde 35,6’sı Millet İttifakına oy verirken HDP’ye oy verenler yüzde 10,9 diğer partilere oy verenler ise yüzde 0,7’de kaldı.
ORC 16 NİSAN'DA YÜZDE 59.4 DEMİŞTİ

ORC Araştırma şirketi, 16 Nisan referandumlarından 3 gün önce açıkladığı ankette ise anayasasa değişikliğine yüzde 59,4 'Evet' çıkacağını açıklamıştı.

Son düzenleme:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İnce %99.9
Demirtaş %99.9
Akşener %99.9
Diğerleri %99.9
'da alsa kimi kime şikayet edip sonuç alacak.
Akp %53 ile üsküdar'ı geçer ahada buraya yazıyorum.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
İnce %99.9
Demirtaş %99.9
Akşener %99.9
Diğerleri %99.9
'da alsa kimi kime şikayet edip sonuç alacak.
Akp %53 ile üsküdar'ı geçer ahada buraya yazıyorum.
Bütün dünya muhalefet olarak arkanızda AİHM ne güne duruyo, siz şikayet etmeden işe el atar :)

Son düzenleme:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bütün dünya muhalefet olarak arkanızda AİHM ne güne duruyo, siz şikayet etmeden işe el atar :)
AİHM fazla güvenme onbinlerce masumu sattı yine satar.
Yaşadık ve gördük Mansur Yavaş tüm ankarada önde idi çankaya ile fark açması %100 iken Gökçek kazandı.
Siyasi parti, takım tutmak, sanatçı hayranı olmak benim içimin kaldirmadiğı bişey ama dışardan bakan biri olarak söylüyorum ki, tüm muhalefet köprüden önceki son çıkışı kaçıralı yıllar oluyor.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
ayrıca bu youtube videoları açık açık olmadıkça yani kesintisiz ve sansürsüz olmadıkça güvenilmezdir. örneğin Devlet Bahçeli'nin ilgili bu videoda bazı sözlerini kime niye söylediği belli değildir, şahsen ben bilmemekteyim... Güvenilir bir kaynaktan baştan sona ne kastettiğine yeniden bakılmalı.
Sözleri google'da ve youtube gibi video barındırma sitelerinde aratarak kime neyi söylediğini bulabilirsiniz.
Misal; bazılarını hem video hem yazınsal (link) olarak paylaşıyorum; dileyen bakabilir, izleyebilir.

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=7p9BI0ME4KQ
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, “Elazığ Mitingi”nde yapmış oldukları konuşma. 2 Haziran 2015

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=Lpy8t4zEJyM
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, “Isparta Mitingi”nde yapmış oldukları konuşma. 15 Mayıs 2015

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
Bakın ben de kendimi ihbar ediyorum. 17 Aralık 2012 tarihine kadar ben de çok fanatik bir FETÖ'cü idim. O kadar ki o aşağılık iblisi babamdan bile çok daha sever hürmet ederdim. Hatta bu siteye üye olduğum 2011 yılı itibariyle o mel'un yaratığı burada çok ateşli bir şekilde savunduğum yorumlarımı bile bulabilmeniz mümkündür. Lakin 17 Aralıkta devletimize saldırmağa tevessül edince uyandım ve anladım onun bir siyonist ajan olduğunu, aşağılık bir hain olduğunu... Şimdi siz o iki yıl süresince burada yazdıklarımı getirip beni vurabilirsiniz, "Sen bir FETÖ'cüsün" diye. Lakin insanların zamanla değişebildiğini, farklı zeminlere, daha doğrusu doğru olabildiğine inandığı durumlara evrilebileceğini bir türlü kabul etmeyiz, inanmayız samimi olabileceğine... Böylece de karartırız insanların hayatını.

Dünlerde hepimiz farlı olabilirdik, hepimiz hata yapmış olabiliriz. Hatta liderlerin birbiriyle çelişen videolarını bulup burada yayınlayan arkadaşlar sizler annenizden dünyaya geldiğiniz günden beri hep aynı görüşte misiniz?

Ezcümle biraz da insaflı olmayı, empati yapabilmeyi deneyebilmek çok mu zor?

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bakın ben de kendimi ihbar ediyorum. 17 Aralık 2012 tarihine kadar ben de çok fanatik bir FETÖ'cü idim. O kadar ki o aşağılık iblisi babamdan bile çok daha sever hürmet ederdim. Hatta bu siteye üye olduğum 2011 yılı itibariyle o mel'un yaratığı burada çok ateşli bir şekilde savunduğum yorumlarımı bile bulabilmeniz mümkündür. Lakin 17 Aralıkta devletimize saldırmağa tevessül edince uyandım ve anladım onun bir siyonist ajan olduğunu, aşağılık bir hain olduğunu... Şimdi siz o iki yıl süresince burada yazdıklarımı getirip beni vurabilirsiniz, "Sen bir FETÖ'cüsün" diye. Lakin insanların zamanla değişebildiğini, farklı zeminlere, daha doğrusu doğru olabildiğine inandığı durumlara evrilebileceğini bir türlü kabul etmeyiz, inanmayız samimi olabileceğine... Böylece de karartırız insanların hayatını.

Dünlerde hepimiz farlı olabilirdik, hepimiz hata yapmış olabiliriz. Hatta liderlerin birbiriyle çelişen videolarını bulup burada yayınlayan arkadaşlar sizler annenizden dünyaya geldiğiniz günden beri hep aynı görüşte misiniz?

Ezcümle biraz da insaflı olmayı, empati yapabilmeyi deneyebilmek çok mu zor?

Dediğine katılıyorum, insanlar yanlışından dönebilir. Bu çok doğal ve takdir edilmesi gereken bir durum ama sen yanlışından döndüğünde sorun yokken başkası aynı yanlışı yaptığında yada hiç bir yanlışı yokken sen şu yanlışı yaptın diyerek ceza vermesi ne kadar mantıklı ve adaletli düşünmemiz gerekmez mi abi?

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Herkes yanlıştan dönebilir evet sonuçta bizler sıradan vatandaşız işin aslını bazen göremiyoruz. Ama bu ülkede bu konu ile mücadelede ciddi sıkıntılar var. Mesela gülenle fotoğrafı çıkan sıradan tüm vatandaşlar tutuklandı. Demek ki gülenle fotoğraf da bulunmak şüpheli veya suçlu bir durumdur. İyi güzel o zaman gülenle fotoğrafı olan herkesi statüsü ve mevkisine bakılmaksızın sorgulaman gerekmez mi? Peki bu ülkede bu yapıldımı? Hayır.
Zamanında twitter da ben gülenle ilgili güzellemelerde bulunsaydım şuan hapisteydim. Peki güzellemelerde bulunan yandaş gazeteci ve yöneticiler neden dışarıda?
Gülenin bir çok okulunu kuran sensin. Bu okullarda eğitim veren mezun olan memur olmuş olan kim varsa terörist ama okulu kuran kişi mağdur.
Bylock meselesi. Bylock bir uygulama. Özel bir uygulama değil. Bu uygulamanın yasal olduğu dönemlerde kullanan herkes kriptocu diye içeri alındı peki bu doğrumu?
Yanlış ortada düzeltmek hepimizin görevi tamamdır ama mücadelede ciddi sıkıntı var abi. Böyle olmaz. Bu konuda hepimiz mağdur olabilirdik. Çocuklarımız mağdur olabilirdi. Kaç tane gencecik çocuğa müebbet kesildi. Bunlarda biri bizim yakınımız olabilirdi. Kaç kişi memurluktan atıldı.
Geçen metroya giderken biriyle tanıştım yanında küçücük ilkokul çocugu vardı. Çocugun annesi hakim babası savcıymış. 2 senedir fetodan içerideler. Bu çocugun annesi babası suçsuz ise bu çocuga o 2 senenin hesabını kim verecek? O çocugun okulda çevresinde senin annen baban hain gibi tepkiler alabileceğini hepimiz biliyoruz.
Seneler önce bizde iyi bilirdik ama dediğim gibi benim elinde istihbarat yok ajan yok ben tv den sağdan soldan duydugumla yetindim. Hepimizin durumu bu değil mi? Biz kandırılabiliriz abi. Ama istihbaratı olan biri? Hayır.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Herkes yanlıştan dönebilir evet sonuçta bizler sıradan vatandaşız işin aslını bazen göremiyoruz. Ama bu ülkede bu konu ile mücadelede ciddi sıkıntılar var. Mesela gülenle fotoğrafı çıkan sıradan tüm vatandaşlar tutuklandı. Demek ki gülenle fotoğraf da bulunmak şüpheli veya suçlu bir durumdur. İyi güzel o zaman gülenle fotoğrafı olan herkesi statüsü ve mevkisine bakılmaksızın sorgulaman gerekmez mi? Peki bu ülkede bu yapıldımı? Hayır.
Zamanında twitter da ben gülenle ilgili güzellemelerde bulunsaydım şuan hapisteydim. Peki güzellemelerde bulunan yandaş gazeteci ve yöneticiler neden dışarıda?
Gülenin bir çok okulunu kuran sensin. Bu okullarda eğitim veren mezun olan memur olmuş olan kim varsa terörist ama okulu kuran kişi mağdur.
Bylock meselesi. Bylock bir uygulama. Özel bir uygulama değil. Bu uygulamanın yasal olduğu dönemlerde kullanan herkes kriptocu diye içeri alındı peki bu doğrumu?
Yanlış ortada düzeltmek hepimizin görevi tamamdır ama mücadelede ciddi sıkıntı var abi. Böyle olmaz. Bu konuda hepimiz mağdur olabilirdik. Çocuklarımız mağdur olabilirdi. Kaç tane gencecik çocuğa müebbet kesildi. Bunlarda biri bizim yakınımız olabilirdi. Kaç kişi memurluktan atıldı.
Geçen metroya giderken biriyle tanıştım yanında küçücük ilkokul çocugu vardı. Çocugun annesi hakim babası savcıymış. 2 senedir fetodan içerideler. Bu çocugun annesi babası suçsuz ise bu çocuga o 2 senenin hesabını kim verecek? O çocugun okulda çevresinde senin annen baban hain gibi tepkiler alabileceğini hepimiz biliyoruz.
Seneler önce bizde iyi bilirdik ama dediğim gibi benim elinde istihbarat yok ajan yok ben tv den sağdan soldan duydugumla yetindim. Hepimizin durumu bu değil mi? Biz kandırılabiliriz abi. Ama istihbaratı olan biri? Hayır.

Ellerine sağlık, bunu anlatmaya çalışıyoruz fakat anlayan yok, olacağını da sanmıyorum.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Anlaşılan sizdeki bilgilerle bizdeki bilgiler bir değil ve siz doğruluğuna devlet birim ve kurumlarının onayladıkları ile değil diğer kaynaklardan beslenerek yazıyorsunuz. İşte aramızdaki anlaşmazlık da bundan kaynaklanıyor. Yazdığınız bu şeylerin çoğu kişisel görüş, ispatlanamayan, doğruluğu devletçe kabul görmeyen bilgi kırıntıları... Bunca savcı, bunca istihbaratçı klasörler dolusu belge ve bilgi ile yanlış yapan ile doğru davrananı ayırmak için elinden geleni yapıyor, kimseye haksızlık yapıldığı kanısında değilim. Ha hata olmaz mı, tabiki olur ama onlar da düzeltiliyor.

Siz muhalefet olarak bizim izlediklerimizi izlemezsiniz, bizim dinlediklerimizi dinlemezsiniz ve sonuç olarak bizim inandıklarımıza inanmazsınız; bizde, sizin izlediklerinizi izlemeyiz, sizin dinlediklerinizi dinlemeyiz ve sizin inandıklarınıza inanmayız... Çünkü bilgilerimiz, tecrübelerimiz farklı.

Ben Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kıl kadar kimseye zararı olduğunu düşünmüyorum, Devletimiz de artık eskisi gibi kimseyi fişlemiyor, öğrenci kardeşlerimiz inanç özgürlüğü doğrultusunda istediği gibi okuyabiliyor, işçi kardeşim, emekli büyüklerim, memur arkadaşlarım... herkes RTE'ye yani Liderimize gönülden dua ediyor.

Reaksiyon puanı
10,315
sen yanlışından döndüğünde sorun yokken başkası aynı yanlışı yaptığında ya da hiç bir yanlışı yokken sen şu yanlışı yaptın diyerek ceza vermesi ne kadar mantıklı ve adaletli düşünmemiz gerekmez mi abi?

Kesinlikle katılıyorum, bu hepimiz için geçerli bir durum. Adaletin de, haksızlığın da seni beni yok Fragger. :)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Anlaşılan sizdeki bilgilerle bizdeki bilgiler bir değil ve siz doğruluğuna devlet birim ve kurumlarının onayladıkları ile değil diğer kaynaklardan beslenerek yazıyorsunuz. İşte aramızdaki anlaşmazlık da bundan kaynaklanıyor. Yazdığınız bu şeylerin çoğu kişisel görüş, ispatlanamayan, doğruluğu devletçe kabul görmeyen bilgi kırıntıları... Bunca savcı, bunca istihbaratçı klasörler dolusu belge ve bilgi ile yanlış yapan ile doğru davrananı ayırmak için elinden geleni yapıyor, kimseye haksızlık yapıldığı kanısında değilim. Ha hata olmaz mı, tabiki olur ama onlar da düzeltiliyor.

Siz muhalefet olarak bizim izlediklerimizi izlemezsiniz, bizim dinlediklerimizi dinlemezsiniz ve sonuç olarak bizim inandıklarımıza inanmazsınız; bizde, sizin izlediklerinizi izlemeyiz, sizin dinlediklerinizi dinlemeyiz ve sizin inandıklarınıza inanmayız... Çünkü bilgilerimiz, tecrübelerimiz farklı.

Ben Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kıl kadar kimseye zararı olduğunu düşünmüyorum, Devletimiz de artık eskisi gibi kimseyi fişlemiyor, öğrenci kardeşlerimiz inanç özgürlüğü doğrultusunda istediği gibi okuyabiliyor, işçi kardeşim, emekli büyüklerim, memur arkadaşlarım... herkes RTE'ye yani Liderimize gönülden dua ediyor.
Kesinlikle katılıyorum, bu hepimiz için geçerli bir durum. Adaletin de, haksızlığın da seni beni yok Fragger. :)

Var aslında, görünen köy kılavuz istemez demişler. Kusura bakmayın ama bu tatlı tartışmayı daha fazla uzatmayacağım çünlü bir sonuca varamayacağız. Ne siz söylediklerinizden vazgeçersiniz, ne de ben. Siz doğrunuzu doğru bilin, ben de doğru mu doğru bileyim. Boş tartışmaya gerek yok.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HER TÜRLÜ ÖNDE

AK Parti tarafından yaptırılan anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda yüzde 50'yi rahat bir şekildiği aştığı görülmüştü.

GENAR Başkanı İhsan Aktaş da Cumhur İttifakı'nın oylarının yüzde 60'a doğru ilerlediğini açıklamıştı.

Yayınlanan birçok ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda seçimleri kazanacağı öngörülüyor.

Katılımcılara aynı araştırmada, "AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’na oy verir misiniz?" sorusu soruldu. Kararsızlar dağıtılmadan, Cumhur İttifakı’na oy vereceğini söyleyen katılımcıların oranı yüzde 52,4 olarak ortaya çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...