- Reaksiyon puanı
- 17,394
Kim olursa olsun, ancak ilk önce insan olsun..
Bunu deme. Darbe teşebbüsü olarak sayabilirler.Değişmezse, değiştiririz![]()
haha çok komiksiniz ya CHP=İYİ PARTİ=HDPhdp'yi CHP desteklemiyor esas akp destekliyor işid akp ile çıktı...
En güçlü olduğu anda karşısında Ekmeleddin İhsanoğlu gibi zayıf bir rakip varken 51 alan RTE'nin İnce ve Akşener gibi iki kuvvetli aday karşısında 54 alması ancak hayalperestliktir. İnce kazanacak inşAllah. Değişim şart RTE artık yapamıyor.
ince daha kendi partisinde seçim kazanamamış, neresi güçlü ayrıca Devlet Bahçeli varken meral akşeneri desteklemek ne kadar akılcı seçim sonuçlarında göreceğizErdoğan'ın yüzde 50nin üzerini alıp ilk turda seçileceğini söyleyen ki.varsa ağır hayalperesttir. İsterse bugüne kadar her seçimi doğru isabet ettirmiş olsun.
RTE önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu gibi zayıf bir rakip varken bile 51 oy almışken şimdi karşısında İnce ve Akşener var bunlar varken 50nin üstü sadece hayalperestlik
Devlet Bahçeli ne dediği belli olmayan birisi. Ülkücülere söven birisi ile ittifak edecek birisi. Daha vukuatlari sayılır da uğraşmaya değmez. Ülkücü kesimin çoğunluğu oy vermeyecek zaten MHP'ye alacağı oy %5 seçim günü tekrar konuşalım isterseniz MHP'nin oyunu.ince daha kendi partisinde seçim kazanamamış, neresi güçlü ayrıca Devlet Bahçeli varken meral akşeneri desteklemek ne kadar akılcı seçim sonuçlarında göreceğizDevlet Bahçeli ülkücü kesimin Lideridir.
CHP de seçim kazamaması CHP içinde olan bir mevzu. Bu seçimde önemli olan halk. Bu karşılaştırma yapılamaz.ince daha kendi partisinde seçim kazanamamış, neresi güçlü ayrıca Devlet Bahçeli varken meral akşeneri desteklemek ne kadar akılcı seçim sonuçlarında göreceğizDevlet Bahçeli ülkücü kesimin Lideridir.
Bütün dünya muhalefet olarak arkanızda AİHM ne güne duruyo, siz şikayet etmeden işe el atarİnce %99.9
Demirtaş %99.9
Akşener %99.9
Diğerleri %99.9
'da alsa kimi kime şikayet edip sonuç alacak.
Akp %53 ile üsküdar'ı geçer ahada buraya yazıyorum.
AİHM fazla güvenme onbinlerce masumu sattı yine satar.Bütün dünya muhalefet olarak arkanızda AİHM ne güne duruyo, siz şikayet etmeden işe el atar![]()
Sözleri google'da ve youtube gibi video barındırma sitelerinde aratarak kime neyi söylediğini bulabilirsiniz.ayrıca bu youtube videoları açık açık olmadıkça yani kesintisiz ve sansürsüz olmadıkça güvenilmezdir. örneğin Devlet Bahçeli'nin ilgili bu videoda bazı sözlerini kime niye söylediği belli değildir, şahsen ben bilmemekteyim... Güvenilir bir kaynaktan baştan sona ne kastettiğine yeniden bakılmalı.
https://www.youtube.com/watch?v=7p9BI0ME4KQ
https://www.youtube.com/watch?v=Lpy8t4zEJyM
Bakın ben de kendimi ihbar ediyorum. 17 Aralık 2012 tarihine kadar ben de çok fanatik bir FETÖ'cü idim. O kadar ki o aşağılık iblisi babamdan bile çok daha sever hürmet ederdim. Hatta bu siteye üye olduğum 2011 yılı itibariyle o mel'un yaratığı burada çok ateşli bir şekilde savunduğum yorumlarımı bile bulabilmeniz mümkündür. Lakin 17 Aralıkta devletimize saldırmağa tevessül edince uyandım ve anladım onun bir siyonist ajan olduğunu, aşağılık bir hain olduğunu... Şimdi siz o iki yıl süresince burada yazdıklarımı getirip beni vurabilirsiniz, "Sen bir FETÖ'cüsün" diye. Lakin insanların zamanla değişebildiğini, farklı zeminlere, daha doğrusu doğru olabildiğine inandığı durumlara evrilebileceğini bir türlü kabul etmeyiz, inanmayız samimi olabileceğine... Böylece de karartırız insanların hayatını.
Dünlerde hepimiz farlı olabilirdik, hepimiz hata yapmış olabiliriz. Hatta liderlerin birbiriyle çelişen videolarını bulup burada yayınlayan arkadaşlar sizler annenizden dünyaya geldiğiniz günden beri hep aynı görüşte misiniz?
Ezcümle biraz da insaflı olmayı, empati yapabilmeyi deneyebilmek çok mu zor?
Herkes yanlıştan dönebilir evet sonuçta bizler sıradan vatandaşız işin aslını bazen göremiyoruz. Ama bu ülkede bu konu ile mücadelede ciddi sıkıntılar var. Mesela gülenle fotoğrafı çıkan sıradan tüm vatandaşlar tutuklandı. Demek ki gülenle fotoğraf da bulunmak şüpheli veya suçlu bir durumdur. İyi güzel o zaman gülenle fotoğrafı olan herkesi statüsü ve mevkisine bakılmaksızın sorgulaman gerekmez mi? Peki bu ülkede bu yapıldımı? Hayır.
Zamanında twitter da ben gülenle ilgili güzellemelerde bulunsaydım şuan hapisteydim. Peki güzellemelerde bulunan yandaş gazeteci ve yöneticiler neden dışarıda?
Gülenin bir çok okulunu kuran sensin. Bu okullarda eğitim veren mezun olan memur olmuş olan kim varsa terörist ama okulu kuran kişi mağdur.
Bylock meselesi. Bylock bir uygulama. Özel bir uygulama değil. Bu uygulamanın yasal olduğu dönemlerde kullanan herkes kriptocu diye içeri alındı peki bu doğrumu?
Yanlış ortada düzeltmek hepimizin görevi tamamdır ama mücadelede ciddi sıkıntı var abi. Böyle olmaz. Bu konuda hepimiz mağdur olabilirdik. Çocuklarımız mağdur olabilirdi. Kaç tane gencecik çocuğa müebbet kesildi. Bunlarda biri bizim yakınımız olabilirdi. Kaç kişi memurluktan atıldı.
Geçen metroya giderken biriyle tanıştım yanında küçücük ilkokul çocugu vardı. Çocugun annesi hakim babası savcıymış. 2 senedir fetodan içerideler. Bu çocugun annesi babası suçsuz ise bu çocuga o 2 senenin hesabını kim verecek? O çocugun okulda çevresinde senin annen baban hain gibi tepkiler alabileceğini hepimiz biliyoruz.
Seneler önce bizde iyi bilirdik ama dediğim gibi benim elinde istihbarat yok ajan yok ben tv den sağdan soldan duydugumla yetindim. Hepimizin durumu bu değil mi? Biz kandırılabiliriz abi. Ama istihbaratı olan biri? Hayır.
sen yanlışından döndüğünde sorun yokken başkası aynı yanlışı yaptığında ya da hiç bir yanlışı yokken sen şu yanlışı yaptın diyerek ceza vermesi ne kadar mantıklı ve adaletli düşünmemiz gerekmez mi abi?
Anlaşılan sizdeki bilgilerle bizdeki bilgiler bir değil ve siz doğruluğuna devlet birim ve kurumlarının onayladıkları ile değil diğer kaynaklardan beslenerek yazıyorsunuz. İşte aramızdaki anlaşmazlık da bundan kaynaklanıyor. Yazdığınız bu şeylerin çoğu kişisel görüş, ispatlanamayan, doğruluğu devletçe kabul görmeyen bilgi kırıntıları... Bunca savcı, bunca istihbaratçı klasörler dolusu belge ve bilgi ile yanlış yapan ile doğru davrananı ayırmak için elinden geleni yapıyor, kimseye haksızlık yapıldığı kanısında değilim. Ha hata olmaz mı, tabiki olur ama onlar da düzeltiliyor.
Siz muhalefet olarak bizim izlediklerimizi izlemezsiniz, bizim dinlediklerimizi dinlemezsiniz ve sonuç olarak bizim inandıklarımıza inanmazsınız; bizde, sizin izlediklerinizi izlemeyiz, sizin dinlediklerinizi dinlemeyiz ve sizin inandıklarınıza inanmayız... Çünkü bilgilerimiz, tecrübelerimiz farklı.
Ben Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kıl kadar kimseye zararı olduğunu düşünmüyorum, Devletimiz de artık eskisi gibi kimseyi fişlemiyor, öğrenci kardeşlerimiz inanç özgürlüğü doğrultusunda istediği gibi okuyabiliyor, işçi kardeşim, emekli büyüklerim, memur arkadaşlarım... herkes RTE'ye yani Liderimize gönülden dua ediyor.
Kesinlikle katılıyorum, bu hepimiz için geçerli bir durum. Adaletin de, haksızlığın da seni beni yok Fragger.![]()