23 Haziran 2009 - Günün Bedava Yazılımı - Safe`n`Sec 2009 Deluxe

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Tanıtım

Bilgisayarınızda bulunan zararlı yazılımlardan bıktıysanız Safe`n`Sec 2009 Deluxe yazılımı sizin imdadınıza yetişecek. Yazılımı sadece bugüne özel ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Safe`n`Sec 2009 Deluxe yazılımı tüm kişisel korumaları içeri. Yazılım VBA 32 anti virüs yazılımı ile entegre edilmiştir. VBA 32 sisteminizde bulunan tüm virüsleri başarılı bir şekilde temizler. Bu yazılım 1 yıllık lisansa sahiptir. 1 yıl boyunca 2 bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Genel Özellikleri

Yazılım bilgisayarınızda tam anlamıyla koruma sağlar. Benzersiz proaktif teknolojisi sayesinde bilgisayarınızı güvence altına alır;

Bilgisayarınızda bilinen zararlı tehditlere karşı koruma altına alır ve sürekli güncelleyerek yeni nesil virüsleri tanır;

Başka kullanıcılar için sınırlama getirebilirsiniz;

Dahili kişisel güvenlik duvarı sayesinde internetten gelebilecek tehditleri engeller;

Built-in antivirus taratıcı ile maksimum düzeyde koruma;

Yazılım düşük düzeyde çalıştığından dolayı bilgisayarınızı yavaşlatmaz;

Kullanımı kolay ve sezgisel arayüz.

Şartlar ve Koşullar

Bu ürün “Olduğu Gibi” sunulmaktadır. Herhangi bir garanti verilmemektedir. Yazılımdan kaynaklanacak tüm hatalar indiren kişinin sorumluluğundadır. Yazılım ticari amaç için kullanılması yasaktır. Yazılım tamamen bireysel kullanıcılar için ücretsizdir.

Not: Yazılımı 24.06.2009 Saat: 10:00'a kadar etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Resmin Orjinal Boyutu İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Yazılımı İndimek İçin Tıklayın

Kurulum

:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Kurulum sonunda verilen lisans kodunu girerek etkinleştirin.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.

Yazılımın Künyesi

Adı: Safe`n`Sec 2009 Deluxe
Dosya Boyutu: 48.1 MB
Firma: S.N.Safe&Software
Sistem Gereksinimleri: Microsoft Windows XP Home Edition (SP3)/ XP Professional Edition (SP3)/ XP Professional x64 Edition (SP3); Intel Pentium x86/x64 işlemci 300 MHz ve üstü ; 256MB RAM ; 40 MB boş disk alanı. Windows Vista Home Basic x86/х64 (SP1)/ Vista Home Premium x86/х64 (SP1)/ Vista Business x86/х64 (SP1)/ Vista Ultimate x86/х64 (SP1); Intel Pentium x86 işlemci 1 GHz ve üstü ; 512MB RAM.
Dili: İngilizce
Yarınki Fiyatı: 46.13 $
Bilgi İçin: GOTD

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İlk defa Duyuyorum bu Yazılımı .! ne kadar koruma Sağlıyacağı Tartışılır .!

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SDN ve Editörlerine herzaman güvenirim. Bilgisayarımda ki bir çok program'ı SDN'den indirdim.

Fakat, Benim duyumlarıma göre, birçok sahte anti virüs yazılımın yanısıra bazı anti virüs programları özellikle de ücretsiz olanlar kendileri virüs bulaştırıp sonra bunları sisiteminizden temizlemiş gibi rapor ediyor. Böylelikle de Anti virüs piyasasında kendine yer edinmeye çalışıyor.

SDN Editörlerinden ricam, lütfen bu türden yazlımları test edip onaylasınlar.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yazılım paralı satılan yazılımdır. Bugüne özel ücretsizdir. Yazılımda herhangi bir virüs sorununa rastlanmamıştır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, deneyen biri yazsın lütfen nası bişe? gerçi ben avira kullanıyorum. ondan iyi olacağını sanmam.