pajero
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 23
22 Temmuz'da Nereye Gidiyorsunuz?Ben kullanacam oyumu istanbul
dayım...
dayım...
onun anketinide yaptık var yaniisot dedi ki:Bence bu anketi 22 temmuzda hangi partiye oy vereceksiniz diye yapsak mı?
Ya da ana sayfada böyle bir anket fena olmaz, dimi troy?![]()
iyi o zaman seçime kadar beklemek en iyisipajero dedi ki:onun anketinide yaptık var yaniisot dedi ki:Bence bu anketi 22 temmuzda hangi partiye oy vereceksiniz diye yapsak mı?
Ya da ana sayfada böyle bir anket fena olmaz, dimi troy?![]()
Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a![]()
flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a![]()
Sanırsam öyle ;D
flz zaten "1.Karadeniz Oyunları"nı izlemeye geliyor.Sen de gel ;DWolf-sdn dedi ki:flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a![]()
Sanırsam öyle ;D
Kim Karadeniz dedi.Duyamadım.![]()
elektr10 dedi ki:flz zaten "1.Karadeniz Oyunları"nı izlemeye geliyor.Sen de gel ;DWolf-sdn dedi ki:flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a![]()
Sanırsam öyle ;D
Wolf-sdn dedi ki:elektr10 dedi ki:flz zaten "1.Karadeniz Oyunları"nı izlemeye geliyor.Sen de gel ;DWolf-sdn dedi ki:flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a![]()
Sanırsam öyle ;D
İnşallah elektr10(S)
Çaktırma wolf karadeniz vurgusu istedi ya ondan oyunları ileri sürdümflz dedi ki:Ben gelene kadar biter oyunlar![]()