pajero
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 23
22 Temmuz'da Nereye Gidiyorsunuz?Ben kullanacam oyumu istanbul
dayım...
dayım...
onun anketinide yaptık var yaniisot dedi ki:Bence bu anketi 22 temmuzda hangi partiye oy vereceksiniz diye yapsak mı?
Ya da ana sayfada böyle bir anket fena olmaz, dimi troy?
iyi o zaman seçime kadar beklemek en iyisipajero dedi ki:onun anketinide yaptık var yaniisot dedi ki:Bence bu anketi 22 temmuzda hangi partiye oy vereceksiniz diye yapsak mı?
Ya da ana sayfada böyle bir anket fena olmaz, dimi troy?
Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
Sanırsam öyle ;D
flz zaten "1.Karadeniz Oyunları"nı izlemeye geliyor.Sen de gel ;DWolf-sdn dedi ki:flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
Sanırsam öyle ;D
Kim Karadeniz dedi.Duyamadım.
elektr10 dedi ki:flz zaten "1.Karadeniz Oyunları"nı izlemeye geliyor.Sen de gel ;DWolf-sdn dedi ki:flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
Sanırsam öyle ;D
Wolf-sdn dedi ki:elektr10 dedi ki:flz zaten "1.Karadeniz Oyunları"nı izlemeye geliyor.Sen de gel ;DWolf-sdn dedi ki:flz dedi ki:elektr10 dedi ki:Oooo buyur gel, hemşehri mi çıktık yoksaflz dedi ki:Trabzon`a
Sanırsam öyle ;D
İnşallah elektr10 (S)
Çaktırma wolf karadeniz vurgusu istedi ya ondan oyunları ileri sürdümflz dedi ki:Ben gelene kadar biter oyunlar