aruchan.blog
Profesör
sallama bi test
hem nelerin üzerinde denenmiş bu anti-virüsler?
reklam kokuyo gerçekten

hem nelerin üzerinde denenmiş bu anti-virüsler?
reklam kokuyo gerçekten

sevgılı kardesım NORTON denermısın bılıyorsun 3 yıldır nortonda cok buyuk atak yaptıEset Smart Security 4
Kaspersky internet Security 2010
G-Data İnternet Security 2010
BitDefender İnternet Secrity
Birkere BitDefender'i Baştan Eliyorum uzun süre deneyemedim Çünkü Saçmalamaya Başladı bilgisayar .Sürekli Sayfa bulunamadı Hatası Almaya Başladım Mozilla Eklentilerinide Sürekli Devre Dışı Bırakıyor
Bu 3 ünün İçinde En İyi Virüs Tanıma Özelliği ise Kaspersky Çıktı Eset Backdoor Ve İrc Bootlara Karşı Çok Çaresiz
G-Data ise Çok tutarsız Virüsü Bazen Direk Engelliyor indirilmesine izin Vermiyor . Bazen ise Engelledi ekranı Çıkıyor ama İndirmeye Müsade Ediyor. Bazen ise Hiç uyarı Vermiyor İndiriyor Dosyayı Taratınca Dosyayı Siliyor. GameThief ve Spoofer'ların Çoğunu Engellemedi ! Burda ise Eset Çok iyi işler Çıkardı
3 Antivirüs Programınında Tanıyamadığı Virüsleri Ve Denediğim 1000 e yakın Casus yazılımı virustotal.com ile tarattım Fortinet Herneyse o güvenlik Çözümü %100 Başarılı Sanırım bir Network Güvenliği
Benim Testlerimde En Başarılı Kaspersky İnternet Security
Gerçi Ben Eset Smart Security Kullanıyorum
Bilgisayar bilgisi iyi olanlar da Kendi Programlarını Test Edebilirler .! Eğer Fırsat Bulabilirsem bununla ilgili Geniş Çaplı Bir Test Yapıp Deneyimleri Paylaşırım!
Ama Güncelleştirmelerden Sonra durumlar Değişmiş olabilir. Çünkü Her Güncellemeden Sonra Daha Önce Tanımadığı Virüsleri engeller oldular!
Sevgilerimle Arkadaşlar
AV test dunyanın tek guvenılır tarafsız test fırmasıdır arkasından VB 100 gelır
---------- saat 20:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------
sevgılı kardesım NORTON denermısın bılıyorsun 3 yıldır nortonda cok buyuk atak yaptı
Bu konuda Panda önerebilirim..
Panda Antivirüs Pro 2010..
Panda Internet Security 2010..
Panda Global Protection 2010..
4gen İnternet Hizmetleri'nde satışı yapılmaktadır..
http://www.4gen.net/category/panda/
Sen pandayımı kullanıyorsun ? :biggrin:
Bu konuda Panda önerebilirim..
Panda Antivirüs Pro 2010..
Panda Internet Security 2010..
Panda Global Protection 2010..
4gen İnternet Hizmetleri'nde satışı yapılmaktadır..
http://www.4gen.net/category/panda/
Daha 1 hafta önce kullanıyordum çok yer kalıyo bilgisayardaEn iyi antivirüs programı Trend Micro' dur deneyin görün. SPN teknolijisini araştırın. Farkı göreceksiniz.
gerçekten çok saçma bir test sonucu bu!
hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor...
bazı kesimler programcılarla anlaşıp testler düzenleyip yanlı sonuçlar yayınlıyor...
konunun uzmanı olarak hiç bir şekilde onaylamıyorum...
kaspersky ve bitdefenderin üstüne virüs yazılımı tanımıyorum
test cevapları yalana benziyo eset var kapersky norton filan yok