2010 Antivirüs test sonuçları !!

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
sallama bi test:)
hem nelerin üzerinde denenmiş bu anti-virüsler?
reklam kokuyo gerçekten:D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
reklam kokan hareketler bunlar

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
AV test dunyanın tek guvenılır tarafsız test fırmasıdır arkasından VB 100 gelır

---------- saat 20:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------

Eset Smart Security 4
Kaspersky internet Security 2010
G-Data İnternet Security 2010
BitDefender İnternet Secrity

Birkere BitDefender'i Baştan Eliyorum uzun süre deneyemedim Çünkü Saçmalamaya Başladı bilgisayar .Sürekli Sayfa bulunamadı Hatası Almaya Başladım Mozilla Eklentilerinide Sürekli Devre Dışı Bırakıyor

Bu 3 ünün İçinde En İyi Virüs Tanıma Özelliği ise Kaspersky Çıktı Eset Backdoor Ve İrc Bootlara Karşı Çok Çaresiz

G-Data ise Çok tutarsız Virüsü Bazen Direk Engelliyor indirilmesine izin Vermiyor . Bazen ise Engelledi ekranı Çıkıyor ama İndirmeye Müsade Ediyor. Bazen ise Hiç uyarı Vermiyor İndiriyor Dosyayı Taratınca Dosyayı Siliyor. GameThief ve Spoofer'ların Çoğunu Engellemedi ! Burda ise Eset Çok iyi işler Çıkardı

3 Antivirüs Programınında Tanıyamadığı Virüsleri Ve Denediğim 1000 e yakın Casus yazılımı virustotal.com ile tarattım Fortinet Herneyse o güvenlik Çözümü %100 Başarılı Sanırım bir Network Güvenliği

Benim Testlerimde En Başarılı Kaspersky İnternet Security

Gerçi Ben Eset Smart Security Kullanıyorum

Bilgisayar bilgisi iyi olanlar da Kendi Programlarını Test Edebilirler .! Eğer Fırsat Bulabilirsem bununla ilgili Geniş Çaplı Bir Test Yapıp Deneyimleri Paylaşırım!

Ama Güncelleştirmelerden Sonra durumlar Değişmiş olabilir. Çünkü Her Güncellemeden Sonra Daha Önce Tanımadığı Virüsleri engeller oldular!

Sevgilerimle Arkadaşlar
sevgılı kardesım NORTON denermısın bılıyorsun 3 yıldır nortonda cok buyuk atak yaptı

Hayki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Av-comparatives'i tanımıyorsunuz sallama test diyorsunuz..

Araştirin biraz bilmeden konu
şmayalım..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
AV test dunyanın tek guvenılır tarafsız test fırmasıdır arkasından VB 100 gelır

---------- saat 20:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:54 eklenmişti ----------

sevgılı kardesım NORTON denermısın bılıyorsun 3 yıldır nortonda cok buyuk atak yaptı

Denerim Sevgili Kardeşim ! Arşiv Oluşturuyorum Şu Anda En Eski Virüslerden En Yeni İnternet Virüslerine Tarama Sonuçları İçin Bir Konu Açarım

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kesinlikle favorim "avira" ben free kullanıyorum, mail olarak online mail servislerini kullanıyorum dolayısıyla mail koruması fln lazım değil bana. Her gün update yapar taratırım, şimdiye kadar hiç yüz üstü bırakmadı beni...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bence çok saçma sounçlar veren bi test olmuşş:D

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Olay Aviradır ya... Crackli virus programı kullananlara da sadece gülüyorum

Usta_1253

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trend Micro Internet Security Bu virüs programını denemenizi tavsiye ederim %99.99 temizleme oranı microsoft üretimidir.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bir arkadaş sistemine virus bulaştığı için geldi. PCsinde Eset Nod32 vardı. Tarattım. Bir şey çıkmadı.
Ardından onu silip, Avast yükledim ve tam 12 adet trojan buldu.
Önceleri karantinaya attım, ardından en temizini yaptım format attım.
Bu antiviruslerin hiç biri tam koruma sağlayamaz.
Benim kullandığım yöntem, gönderenin, ki, genelde arkadaşlarımdır göndericiler, onaylamadığı hiç bir e-postayı açmamak.
İnternet sayfaları arasındaki bulaşıklıklar zaten taranıyor veya indirdiğim programları hiç açmadan Avast ile tarattırıyorum.
Sonuç, fazla virus bulaşığım yok.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
AV-Comparatives bağımsız bir test kuruluşudur. Yorumlarımızda dikkatli olalım.

Kaspersky'ı öneriyorum.

Kaspersky, virüs olan dosyayının tamamını silmez. Dosyayı temizler, sadece virusü siler. Güvenlikte çok iyi olduğu tartışılmıyor herhalde. Bende Sistem kaynaklarını çok az tüketmişti. Hatta Nod32'i kadar bile yavaşlatmıyordu bilgisayarı.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
begenılmeyen nod 32 eset kaspersky ve bıtdefender gecıyor kaspersky nasıl ıyı oluyor kac yıldır bırıncılık bu ıkı yazılımda g-data ve avıra bırncı secılıyor

sahipemrah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En iyi antivirüs programı Trend Micro' dur deneyin görün. SPN teknolijisini araştırın. Farkı göreceksiniz.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
gerçekten çok saçma bir test sonucu bu!
hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor...
bazı kesimler programcılarla anlaşıp testler düzenleyip yanlı sonuçlar yayınlıyor...
konunun uzmanı olarak hiç bir şekilde onaylamıyorum...
kaspersky ve bitdefenderin üstüne virüs yazılımı tanımıyorum

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
En iyi antivirüs programı Trend Micro' dur deneyin görün. SPN teknolijisini araştırın. Farkı göreceksiniz.
Daha 1 hafta önce kullanıyordum çok yer kalıyo bilgisayarda

delimisin sen yahu 500 mb virüs programı bilgisayara kurulur mu hiç akıl işi değil valla:laugh:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
gerçekten çok saçma bir test sonucu bu!
hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor...
bazı kesimler programcılarla anlaşıp testler düzenleyip yanlı sonuçlar yayınlıyor...
konunun uzmanı olarak hiç bir şekilde onaylamıyorum...
kaspersky ve bitdefenderin üstüne virüs yazılımı tanımıyorum

Bağımsız test kuruludur, Av-Comparatives. Bundan önceki testlerini takip ettiysen, hiçbir yazımı kollamadığını görürsün.

Konunun uzmanıymış bide. Yemişim uzmanlığını.

hackerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
test cevapları yalana benziyo eset var kapersky norton filan yok

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
test cevapları yalana benziyo eset var kapersky norton filan yok

yalana benzio derken sizdemi 2 milyon trojanla test gerçekleştirdiniz?test sonuclarınız çakışmadımı?

bu testlere tüm anti virusler katılmayabilir.İsteyen anti virus fimaları bu teste katılır. Ayrıca Norton yok diyosunuz ama symentac sizin bildiğiniz nortondur. daha doğrusu sadece ismen bildiğiniz.. ayrıca kasperskyda listede.