20 milyar'a hatchback araba öneri 2.EL

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar pek bilgim olmadığı için böyle bir konu açtım. dizel benzinli kaç model olduğu hasarlı olmaları vs hepsi etkiliyor fiyatları.Bilgim bu kadar desem yeridir :) fiesta ve polo iyidir demişlerdi o fiyata. yardımcı olursanız sevinirim

bk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyata cani cikmis olacak muhtemelen buldugunuz polo ve fiestalarin. Temiz benzinli fiesta icin 25bin fiyatlarina cikmak gerekiyor.

O butce ile Clio 2 benzinli veya dizel bulunabilir. En temizi ve mastafi en az olacak parcasi ve ustasi bol tercihlerden biri olacak.

O fiyata segment yukselmek icin hem yipranmisliga hemde model dusuklugune razi olmak gerekli, ki bu tabloda cokta elzemmis diye dusunmuyorum. Clio 2 ozellikle hb olanlara bakmanizi oneririm.

ThorA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu sıralar piyasa ateş pahası beklemeni öneririm.Yıl sonu ötv indirmi olursa fiyatlar düşecektir.20 bin e şuan düzgün araba bulman zor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de 20-25 bin tl arası araba bakıyorum ama piyasa son 1 yılda felaket derecede pahalı olmasının yanında bayram öncesi olduğu için 1-2 bin tl arası ekstra bir artış söz konusu. bu yapay artış ortamında araba alınmaz. bayram sonrasını bekleyeceğim bakalım.