2 Yıldır kıza açılamıyorum..!!!

TakmaBacakSheqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle herkese merhaba benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar 2 yıl önce dersanede bir kızla tanıştım kızdan çok hoşlandım ama bir türlü gidip ona söyleyemiyorum..zamanla unuturum dedim ama olmuyor..tam iki senedir nerdeyse hergün görüyorum kızı ama gidipte söyleyemiyorum nedendir bilmiyorum ama sanki söylersem üzülecek bana darılacak bir daha benle konuşmayacak :unsure::unsure: diye düşünüyorum.Tam iki yıldır bu haldeyim.bu konuda bana bir fikri olan arkadaş yada abilerim varsa fikirlerinizi bekliyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
O'na gidip söyleme zaten öyle damdan düşer gibi. Önce arkadaş olarak yakınlaşmayı dene tanış, birlikte veya arkadaşlarınızla zaman geçirebileceğiz ortamlar olacaktır. Böylelikle onu daha iyi tanıma fırsatın olur, kıza karşı konuşma çekingenliğin de azalır. Gerisini zaman halleder ..

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
kabul görmezsen artık kızla arkadaşta kalamıyosun berbat bi şey oluyor.En iyisi açılmak yerine bi yerlere davet etmek daha makul yavaş yavaş kumaş gibi işleyeceksin sonra her şey kendiliğinden gelişiyor.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Önce samimiyet ve muhabbet kurmalısın.Direk karşısına dikilip senden hoşlanıyorum veya benimle çıkar mısın gibi şeyler söylersen utanır ve kaçar.Tabi bu kızın karakterinede bağlı.Kızla göz göze gelip kesişiyo musunuz ? Bunlar önemli ayrıntılar :d Birde kızın sevgilisi olup olmadığını öğren.

Eğer kızla muhabbet kurmak zor olacaksa kızın yakın çevresinden arkadaşlarıyla önce dost ol.Onlarla muhabbeti sıkı tut.Sonra bi bakmışın hoşlandığın kızla aynı arkadaş grubundasın.Etkinliklerine katıl veya davet et onları.Samimiyet kurduktan sonrada doğru zaman geldiğinde açılırsın.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aynı durum bana oldu abicim ama ben bu gereksiz çenemi tutamadım ve haziranda 3 sene olucak konuşmuyoruz. Ben hergün özür diledim 3 sene boyunca o affetse bile ben kendimi affetmedim. İşin kötü tarafı aynı okuldan olduğumuzdan dolayı her grupça buluştuğumuzda partilerde vs yan yana oluyoruz. Bir zamanlar en yakın arkadaşımdı hatta tek arkadaşımdı ama şimdi arkadaşmıyız arkadaşsakta ne kadar yakınız bilmiyorum. Yani diyceğim şu eğer içinde acaba kabul etmez ve benle birdaha konuşmaz diye bir korkun varsa açılma bırak kendi içinde kalsın zamanla belki bişeyler olur ama eğer dersenki hayatın sonu deil ya onlada olur onsuzda diye düsünüyorsan kaybetceğin tek sey o kız olur o kadar ama eğer kabul ederse mutluluklar... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bence fazla uzatmadan git konuş dök içini zaten oda sana karşı biseyler hissetmisse okey der demezsede sen yoluna bakarsın oda yoluna en azından yok dese bile en azından içindeki sevgini fazla büyütmeden ayrılmış olursun. inş. olur başarılar ;) bu işler sıkıntılı işler burdan yazması kolayda konuşması mesele :)

TakmaBacakSheqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun beyler ben sanırım diyeceğim yoksa inanın ki çok uzattım..uzaktan yakından kimi görsem ona benzetiyorum bu sabah dersaneye giderken bile bi kız gördüm az daha o zannedecektim ki kız bakıştım yani o mu diye

- - - Mesaj Güncellendi - - -

saolun beyler ben sanırım diyeceğim yoksa inanın ki çok uzattım..uzaktan yakından kimi görsem ona benzetiyorum bu sabah dersaneye giderken bile bi kız gördüm az daha o zannedecektim ki kız bakıştım yani o mu diye

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
seviyosan git konuş aga başka caresi yok

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
öncelikle herkese merhaba benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar 2 yıl önce dersanede bir kızla tanıştım kızdan çok hoşlandım ama bir türlü gidip ona söyleyemiyorum..zamanla unuturum dedim ama olmuyor..tam iki senedir nerdeyse hergün görüyorum kızı ama gidipte söyleyemiyorum nedendir bilmiyorum ama sanki söylersem üzülecek bana darılacak bir daha benle konuşmayacak :unsure::unsure: diye düşünüyorum.Tam iki yıldır bu haldeyim.bu konuda bana bir fikri olan arkadaş yada abilerim varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Sen söylemezsin söylemezsin bir gün bir bakarsın başkası söylemiştir ve kızın sevgilisi vardır. Bunu mu istiyorsun yani ?! Olacağı varsa olur kimseden utanmana gerek yok git ve konuş aklına geleni söyle anlayışlı olacaktır :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu forumun içeriği böyle konulara uygun değil başka sitede tafsiye al :)

TakmaBacakSheqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen söylemezsin söylemezsin bir gün bir bakarsın başkası söylemiştir ve kızın sevgilisi vardır. Bunu mu istiyorsun yani ?! Olacağı varsa olur kimseden utanmana gerek yok git ve konuş aklına geleni söyle anlayışlı olacaktır :)

ya doğru diyosunda abi ya darılırsa ya küserse ya derse ben buna arkadaş gözüyle baktım iki muhabbet yaptık hemen sulandı falan derse..hacı inan ki korkuyum söylemeye

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Seviyorsan git doğru düzgün duygularını paylaş arkadaşlık falan kurmana gerek yok zaten tanışmışsın.2 seneden beri seviyorum açılamadım sana de kız da eğer sana karşı bişey hssediyorsa olur iş zaten sevmiyorsa. ''uff bi gt slk şy'' diyip tokatı atar korkacak bişey yok.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ya doğru diyosunda abi ya darılırsa ya küserse ya derse ben buna arkadaş gözüyle baktım iki muhabbet yaptık hemen sulandı falan derse..hacı inan ki korkuyum söylemeye
Kızlar kendilerine ilgi duyulmasından hoşlanırlar :D
Aklıma bu şarkı geldi nedense :D

[video=youtube;Y7f12NvfAF8]http://www.youtube.com/watch?v=Y7f12NvfAF8[/video]

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Git konuş... Konuşursan kaybetme riskin var evet ama konuşmazsan kazanma şansın hiç olmayacak ki?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kızın yanından koşarak seni seviyorum de kaç, arkandan koşarsa senindir, koşmazsa başka yöntemleri dene :D

Şaka bir yana bazı arkadaslar güzel şeyler yazmış onlari deneyebilirsiniz.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben olsam döve döve söylerim.

Sana karşı ilgisi varmı yokmu bilemiyomusun ? Başka erkeklere nasıl davranıyo , sana nasıl davranıyo ? Bide kaç yaşındaki darılır küser diye bekliyosun

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kizi bi mekana davet et yapamam diyosan uygun ortamda de boyle boyle duygularim var sana karsi.. sadece kendimi rahatlatmak ve bilmeye hakkin oldugunu dusundugum icin soyluyorum hayal edebildigimiz herseyin olabilme ihtimali varmis de fazla uzatma cek git ordan seviyosa gelir sevmiyosa kafasi karisir sevme ihtimalini dogurmus olursun umursamazsa asla takma onu ve sabirli ol maksimum 1 ay (adriana lima gibi bir kizsa) sonra iletisim kurmaya calisir bu arada hareketlerine dikkat et ama onceki gunlerden de farkli davranma kufurlu ortamlardan uzak dur sen etmesen bile girme girdiysen de kufurlere ve basit sakalara gulme olgun davran. Bu arada sunu da soylemeden edemicem kiz havaliysa ve cahilse onu kazanmayi deneme diyelim denedin bekleme degmez oylesi icin. Degecek bi kizsa dediklerimi yap tutmazsa da uzulme kismet degilmis de onundeki maclara bak :) hadi bol sans

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Söyleyiş tarzına göre değişir :) Söyleyemiyorsan bir ortak arkadaşını devreye sok ona git çek kenara böyle böyle şu en iyi arkadaşını seviyorum ne yapmalıyım de o seni teselli edecektir çaktırmadan da sevdiğin kıza bunu söyleyecektir kız bunu bilmiyor gibi yapacak bu sırada sen onu tavlamaya çalışacaksın vs. vs. gerisi gelir bunu da deneyebilirsin

Git konuş... Konuşursan kaybetme riskin var evet ama konuşmazsan kazanma şansın hiç olmayacak ki?
Bu arkadaşı dinle ;)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ya abi atnı durum bendede var 4 senedir hoşlanıyorum kızdan kızda biliyo.bir ara yakınlaşmalar falan olduda..neyse sana dönelim :) işte kesinlikle yakınlaşmadan ına kendine güvendirtmeden hoşlantı uyandırmadan ( bu olduğunda senden biraz hoşlantı duyudğunu hissedersin) sakın olaylara girme.abilerin dediği gibi ortamlara katıl arkadaşlarıyla arkadaş ol.leyla ile mecnun izle esprilerin güçlensin( sakın mecnunun mimiklerini benimseme)insanın akıllı ve kaliteli olduğu yanlar : bir yerde ,bir olayda,beklenmedik bir şekilde şaşırtıcı hareket yapmak,ince esprileri yakalamak,olay anında akıllıca davranmak ve olayın sende olduğunu hissettirmek... Bunlar da zaten akıllı bir insanın getirği özellikleri kızda sevecektir.sen yürüyüşüne,gülüşüne vs dikkat et.nasıl desem mesela sana bir yakınlaşma tavsiyesi: whatsappta ı kızın numarası olan biri grup kursun sizin ikinizi alsın arada sohbete girersin sonra buluşmacalar...

TakmaBacakSheqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya abi atnı durum bendede var 4 senedir hoşlanıyorum kızdan kızda biliyo.bir ara yakınlaşmalar falan olduda..neyse sana dönelim :) işte kesinlikle yakınlaşmadan ına kendine güvendirtmeden hoşlantı uyandırmadan ( bu olduğunda senden biraz hoşlantı duyudğunu hissedersin) sakın olaylara girme.abilerin dediği gibi ortamlara katıl arkadaşlarıyla arkadaş ol.leyla ile mecnun izle esprilerin güçlensin( sakın mecnunun mimiklerini benimseme)insanın akıllı ve kaliteli olduğu yanlar : bir yerde ,bir olayda,beklenmedik bir şekilde şaşırtıcı hareket yapmak,ince esprileri yakalamak,olay anında akıllıca davranmak ve olayın sende olduğunu hissettirmek... Bunlar da zaten akıllı bir insanın getirği özellikleri kızda sevecektir.sen yürüyüşüne,gülüşüne vs dikkat et.nasıl desem mesela sana bir yakınlaşma tavsiyesi: whatsappta ı kızın numarası olan biri grup kursun sizin ikinizi alsın arada sohbete girersin sonra buluşmacalar...

ya iyide kız ne biliyim ikimizde asosyaliz biraz yanigrup arkadaş ortamı 0..kızla birbirimizi sadce sabah dersaneye giderken aynı dolmuşta birbirimizi görüyoruz ondada sohbetimiz naber nasılsın ders çalışıyon mu öyle yani..

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ya iyide kız ne biliyim ikimizde asosyaliz biraz yanigrup arkadaş ortamı 0..kızla birbirimizi sadce sabah dersaneye giderken aynı dolmuşta birbirimizi görüyoruz ondada sohbetimiz naber nasılsın ders çalışıyon mu öyle yani..
Tamam işte daha iyi :) kızın daha önce hiç yapmadığı bir sosyal aktiviteye götür ve orda kaynaşırsınız (toplu olarak)

Mesela kort tenisi ,bowling,gezi vs...

İlk işin kendini değiştirmeden doğal olarak havalı olmak olmalı,çünkü artık kızlar nasıl doğru erkeği seçeceğini biliyorlar,kendi gibi doğal olan erkekler

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Kıza içten olduğunu hisset. Onu sevdiğini çaktırmamaya çalışarak(çaktırmıyormuş gibi yap ama çaktır) ona benimset. Yani anlasın senin onu sevdiğini. Telefon numarası varsa akşamları mesaj at nasılsın fln. de. Kızla "sürekli" göz teması kur konuşurken sadece gözüne bak. Gerisi gelecektir zaten. Saçma espiriler yapmaya çalışma soğuk espirilerden olabildiğince uzak dur. :thumbup1:

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende acaip merakta kaldım :) sabah sabah nerden gözüme iliştiyse bu konu... :)
ayrıca merak ediyorum hangi dersane ? ilkokul? Ortaokul? Lise? Kpss ? :SS:S
bunlarıda bileydim iyiydi

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
olumlu olsa eminim sevincini paylaşırdı arkadaşlar :)
konu boşa hort yapılmış.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vay arkadaş 2 yıldır kızdan hoşlanıyorsun hala bişey yapmıyorsun ....

ah benim gençliğim ahhhh :D :D bak ne hatılaralar canlandı şimdi :D

kız evlenecek cocugu olacak be yaa :D :D