Parende_N
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Kendin gibi ol ve konuşmaktan çekinme normal konuşsan da döner zaten yavaş yavaş samimiyete doğru 

Abilerim kardrşlerim..uzun zamandan sonra döndüm foruma...dediklerinizin bazısını kulağa küpe yaptım..yazın tatile bıraktım olayı..eylül ayı başında yanına gidecek söyleyecektim herşeyi ama kız yalovada üniversite kazanmış oraya gitmiş..neyse gelir ara tatilde...bu umutla bekledim..neyse sonra baktım face açmış hani belirtmiştim asosyaldik diye..çok şaşırdım face açtığına..aklıma milet üniversite de açılıt sözü geldi lan harbi doğruymuş dedim..neyse bende hemen olaya atıldım hemen ekledim naber nasılsın..ama kız o kadar soğuk davranıyo ki bana lan sanki onca sene benlen okumamışda elin çocuğuyla okumuş....ben gene alttan alyorum....arkafaş nerseyse küfür edecek şeye geldi kız..lan dedim bu kıza noldu...dha yazın bile herşey iyi güzeldi şimdi noldu...neyse abilerim..zamanlan kız artık benim mesajları görüp cevap atmıyordu...yani kısaca takmıyordu...onu bırak üniversiteyi kazanınca bile demedi bana ben şurayı kazandım diye..hep hayalimizdi ikimizde hukuk okuyacaktı..şerfsizim her secdem sonrası ilk duam onun inş.hukuk kazanması içindi..ama o bana bi kere el açtımı onu mevlam bilir.kendim gidip hangi ünv.kazanmış onları öğrendim..yalova hukuğu kazanmıştı..görünce sanki ben kazanmış gibi sevindim her ne kadar ben kazanmadıysan..neyse..evet abilerim kardeşlerim dünya böyle bi yer...he kıza noldu dedim artık bana yazmadı takmadı diye...bende soğudum zaten fotoğraflarına baktım bi sürü erkekle takılıyor gayetde mutlu..demeuin niye söylemedin diye inanın ilk kez o içimdeki duygular o kelimeler çıkmadı gelmedi dilime...o yüzden demedim boşver..buda bizim bi mecnunluğumuz olsun..her ne kadar leylaya bilmeden gittiysede..olsun güzeldi..hepinize ilginiz ve fikriniz için teşekkürler..selametle kalın dostlarım..