2 Yıldır kıza açılamıyorum..!!!

Parende_N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kendin gibi ol ve konuşmaktan çekinme normal konuşsan da döner zaten yavaş yavaş samimiyete doğru :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Açılmazsan kaybedersin kendimden biliyorum yaşadım zamanında böyle birşey.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Odun gibi direkt gidip seni seviyom deme yavas yavas kiza yaklas yoksa mal gibi kalirsin bknz : ben

TakmaBacakSheqy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abilerim kardrşlerim..uzun zamandan sonra döndüm foruma...dediklerinizin bazısını kulağa küpe yaptım..yazın tatile bıraktım olayı..eylül ayı başında yanına gidecek söyleyecektim herşeyi ama kız yalovada üniversite kazanmış oraya gitmiş..neyse gelir ara tatilde...bu umutla bekledim..neyse sonra baktım face açmış hani belirtmiştim asosyaldik diye..çok şaşırdım face açtığına..aklıma milet üniversite de açılıt sözü geldi lan harbi doğruymuş dedim..neyse bende hemen olaya atıldım hemen ekledim naber nasılsın..ama kız o kadar soğuk davranıyo ki bana lan sanki onca sene benlen okumamışda elin çocuğuyla okumuş....ben gene alttan alyorum....arkafaş nerseyse küfür edecek şeye geldi kız..lan dedim bu kıza noldu...dha yazın bile herşey iyi güzeldi şimdi noldu...neyse abilerim..zamanlan kız artık benim mesajları görüp cevap atmıyordu...yani kısaca takmıyordu...onu bırak üniversiteyi kazanınca bile demedi bana ben şurayı kazandım diye..hep hayalimizdi ikimizde hukuk okuyacaktı..şerfsizim her secdem sonrası ilk duam onun inş.hukuk kazanması içindi..ama o bana bi kere el açtımı onu mevlam bilir.kendim gidip hangi ünv.kazanmış onları öğrendim..yalova hukuğu kazanmıştı..görünce sanki ben kazanmış gibi sevindim her ne kadar ben kazanmadıysan..neyse..evet abilerim kardeşlerim dünya böyle bi yer...he kıza noldu dedim artık bana yazmadı takmadı diye...bende soğudum zaten fotoğraflarına baktım bi sürü erkekle takılıyor gayetde mutlu..demeuin niye söylemedin diye inanın ilk kez o içimdeki duygular o kelimeler çıkmadı gelmedi dilime...o yüzden demedim boşver..buda bizim bi mecnunluğumuz olsun..her ne kadar leylaya bilmeden gittiysede..olsun güzeldi..hepinize ilginiz ve fikriniz için teşekkürler..selametle kalın dostlarım..

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Üzüldüm lan. Bi an bisi oldu böyle eski bi hikayeyi okurmus gibi oldum :/ .. et dicem bosvermek en iyisi heralde bu dünyada

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence sen reddedilmekten korkuyorsun, önce bu korkuyu yen derim , ne tipsiz herifler güzel kızlarla geziyor arkadaşım :thumbup1:

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Abilerim kardrşlerim..uzun zamandan sonra döndüm foruma...dediklerinizin bazısını kulağa küpe yaptım..yazın tatile bıraktım olayı..eylül ayı başında yanına gidecek söyleyecektim herşeyi ama kız yalovada üniversite kazanmış oraya gitmiş..neyse gelir ara tatilde...bu umutla bekledim..neyse sonra baktım face açmış hani belirtmiştim asosyaldik diye..çok şaşırdım face açtığına..aklıma milet üniversite de açılıt sözü geldi lan harbi doğruymuş dedim..neyse bende hemen olaya atıldım hemen ekledim naber nasılsın..ama kız o kadar soğuk davranıyo ki bana lan sanki onca sene benlen okumamışda elin çocuğuyla okumuş....ben gene alttan alyorum....arkafaş nerseyse küfür edecek şeye geldi kız..lan dedim bu kıza noldu...dha yazın bile herşey iyi güzeldi şimdi noldu...neyse abilerim..zamanlan kız artık benim mesajları görüp cevap atmıyordu...yani kısaca takmıyordu...onu bırak üniversiteyi kazanınca bile demedi bana ben şurayı kazandım diye..hep hayalimizdi ikimizde hukuk okuyacaktı..şerfsizim her secdem sonrası ilk duam onun inş.hukuk kazanması içindi..ama o bana bi kere el açtımı onu mevlam bilir.kendim gidip hangi ünv.kazanmış onları öğrendim..yalova hukuğu kazanmıştı..görünce sanki ben kazanmış gibi sevindim her ne kadar ben kazanmadıysan..neyse..evet abilerim kardeşlerim dünya böyle bi yer...he kıza noldu dedim artık bana yazmadı takmadı diye...bende soğudum zaten fotoğraflarına baktım bi sürü erkekle takılıyor gayetde mutlu..demeuin niye söylemedin diye inanın ilk kez o içimdeki duygular o kelimeler çıkmadı gelmedi dilime...o yüzden demedim boşver..buda bizim bi mecnunluğumuz olsun..her ne kadar leylaya bilmeden gittiysede..olsun güzeldi..hepinize ilginiz ve fikriniz için teşekkürler..selametle kalın dostlarım..

Kardeşim hayata hoş geldin. Kız milletinin aşık olma gibi bir huyu yok, sadece sevebilirler bağlanabilirler onu da kız seninle görüşmeyi alışkanlık haline getirirse. Sana uzun ve sayısız deneyimlerime dayanarak söylüyorum kız milleti aşık olmaz. Boşver kapan kapmış sen unutmaya mahkum olup hayatına devam edeceksin. Aksi takdirde geçmişine takılırsan emin ol işin içinden çıkamazsın. Bak ben hala 5 yıl önce sevdiğim kızı eklemeyi denedim kızın sevgilisi beni faceden engellemişti. Sonra ben dedim ne yapıyorum, kendi kendime acı arıyorum diye.
Şu an da bir kız var kızın görüşmediği erkek yok, kızla buluşuyorum kaç kere göz göze geliyoruz açılamıyorum niye çünkü gece kız bana iyi geceler görüşürüz dedikten 3 saat sonra uyuyor o vakte kadar başka erkeklerle yazışıyor.
Bu işler böyle kardeşim aşık olduğun kişiyle olmuyor, aşık olmamak gibi bir karar aldım kimseyi sevmedim en son kızın biri bana teklif etmişti onunla da iki ay çıktık sonra baktım aşık olamıyorum ayrıldım kızdan. Kısır döngü halinde gider bu iş. Sana düşen yoluna devam etmek.

Gökhan Gencay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak kardeşim, benim 2. sınıftan beri sevdiğim bir kız vardı; o da beni seviyordu. Yani birbirimizi sevdiğimizin farkındaydık. 3. sınıfta elişi kağıdından Ay Yıldız Çalışması yapıyorduk ve çok beğendiğini bahane ederek beni dudağımdan öpmek istedi, tabi çok küçük olduğum için sınıftan dışarı kaçtım. Neyse ailelerimiz birbirini pek sevmediği için biz de gıcık davranışlar sergiliyorduk birbirimize karşı... Birçok kez birbirimizle yakınlaştık, güzel şeyler yaşadık ve sürekli birbirimizi sevdiğimizi hissettirmeye çalıştık. 7. sınıfta Dershane'de tanıştığım çok güzel(belki de okuldakinden daha güzel), iyi kalpli bir kız vardı; onla ilişkimiz evliliğe kadar bile gidebilirdi fakat, ben okuldakini daha çok sevdiğim için, belki birgün sevgili oluruz ümidiyle kızı bıraktım; kız ağlaya ağlaya bir oldu. Bugün Mezuniyet Gecesi vardı ve dans etmek için ilk adımı ondan bekledim, muhtemelen o da benden bekledi. Ama o ilk adım bir türlü ortaya çıkmadı. 6 tane kız benimle dans etmek istedi fakat o kıza ayıp olur, üzülür diye hiçbiriyle etmedim; sadece bir öğretmenimle dans ettim. Ve gece bitmişti, ortada ne bir dans ne bir telefon numarası ne de başka bir şey vardı; çıkarken birbirimize ilginç bir bakış attık. Ve tüm hayallerim yıkıldı... Beni en çok üzen kısım ise benim düşmanlarımla(benim başarımı ve yakışıklılığımı çekemeyen hainler) dans etmesiydi... Biraz olsun rahatlamak, onu unutmak için buraya içimi döktüm. ARKADAŞLAR SAKIN SİZ DE BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN! Eğer sizin işiniz de Mezuniyet'e kaldıysa onu dansa kaldırmak isteyin, kabul ederse çok güzel günler sizi bekleyecektir; kabul etmezse de onu bir daha göreceğiniz yok sonuçta, en azından içinizde bir yük, bir baskı kalmamış olur, rahatlarsınız. İşte durum böyle arkadaşlar. Belki bir gün o kız bu yazıyı görüp hatasını anlayacak, belki ben geri dönüp, okuyup, kendimi suçlayacağım ama iş işten geçmiş olacak... Bakalım okulun kapanmasına iki hafta daha var belki ona içimi döker, rahatlarım ya da o şeçmeli derste yanıma gelip özür falan diler. Hiç sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez, inşallah benim de sizin de hikayeniz mutlu bir sonla biter. Okuyan arkadaşlar cevap verirse sevinirim, biraz rahatlamaya ihtiyacım var da... Eğer olumlu bir şey olursa ben buraya yine yazarım, merak etmeyin...